2015 Ekim Anneleri

Dikkat ettiğinde hep daha fazla olur zaten ay :) bide annemgil bana hisseder bebekler hep öle önemli zamanlarda uyanırlar der

Günaydın kızlar hepinize. Bugün kızımı sağlık ocağına götürdük rutin kontrole kızım 6800 gr 62 cm olmuş. 3.5 cm uzamış ve 700 gr kadar kilo almış tontonum:) ayda 500 gr a kadar normal artık bebek büyüdükçe anne sütünün kalitesi düşüyor dedi hemşiremiz. @tuğbap canım sen takılmıştın oğluşunun kilosuna bak normalmiş endişelenecek bir şey yokmuş

Gunaydinnn arkadaslar facebook gruptan cikardinizmi beni goremiyorum ?
Canım cevap verecek biri var mı bilmiyorum da grubu silmişler galiba. Ben hiç gelmedim oraya ama burada bir arkadas demişti buradan devam edeceğiz diye

Canim sabah uyandim direk dolaptaki tatlidan yedim kahvalti bile yapmadan☺☺haklısın canim simdilik beklemek gerek bebisler azcik daha buyusun o zaman dikkat ederiz dedigin gibi..

MaasAllah subhanAllah tontişe hep boyle devam etsin gelisimide insaAllah

Canim gunaydin maasallah melegine prenses buyumus kuzucuk benim doktor da az almis sutun mu az vs deyince uzulduydum süt iyi biliyorum ama kalitesi düşer belki de içim rahatladi sagol tatlim☺☺

Canim sabah uyandim direk dolaptaki tatlidan yedim kahvalti bile yapmadan☺☺haklısın canim simdilik beklemek gerek bebisler azcik daha buyusun o zaman dikkat ederiz dedigin gibi..
Ay o bendede var acayip sabahtan akşama kadar canım tatlı istiyor bulursam aç karna yemeyi çok severim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…