Dikkat ettiğinde hep daha fazla olur zaten ay :) bide annemgil bana hisseder bebekler hep öle önemli zamanlarda uyanırlar derHaha benim kızı tarif etmişsin resmen hiç sevmiyor o sesi annesi gibi. Farklı odadan duyuyor sesi uyanıyor. Biz de ne kadar dikkat etmeye çalışırsak o kadar bir şeylere çarpıp ses çıkarıyoruz hele ben mutlaka bir şeyler deviriyorum:)
Günaydın:)Günaydın herkese hayırlı güzel günler
Iyiymis valla maasallah diyim benim aklim hep ne yesem acaba da☺☺
Canım cevap verecek biri var mı bilmiyorum da grubu silmişler galiba. Ben hiç gelmedim oraya ama burada bir arkadas demişti buradan devam edeceğiz diyeGunaydinnn arkadaslar facebook gruptan cikardinizmi beni goremiyorum ?
Canim sabah uyandim direk dolaptaki tatlidan yedim kahvalti bile yapmadan☺☺haklısın canim simdilik beklemek gerek bebisler azcik daha buyusun o zaman dikkat ederiz dedigin gibi..Hımm anladım canım o şekilde olmak istemem ben de. 58-60 kilo ideal bana ama nerdee. Sen şimdi boşver bence süt verirken bebişe takılma bu duruma. Bebişler katı gıdaya geçince daha dikkat ederiz. Ben de sürekli bir şeyler yemeyi düşünüyorum ve bu genelde akşam saatlerinde oluyor sürekli tatlı istiyor canım yiyorum da yalan değil
Amin canim insallah..Amin canım Allahım hepimize hayırlı ömürler versin yavrularımızın her halimi görmeyi nasip etsin
Canim haklisin ama biraz daha bekleyim bari 6 ay olunca gderim benim de isime geliyor ama vericez insallah☺☺Ay saçma olur mu öle şey ne kadar yersen o kadar çok süt olur diye bişey yok senin sağlığın için gitmen gerek
Canim ne olacak halimiz ah ah o tatlilar yok mu yapmicam dyorum duramuyorum☺☺Haha kendimi gördüm sende :) bende sürekli tatlı yiyorum ve aklım hep ne yesem de
Hadi gözün aydın :)Bu arada annelik iznim bugün itibariyle bitti 4 günlük rapor aldım kısmetse okulun 2. Dönemi ücretsiz izne ayrılacağım
Gunaydin canim☺Günaydın herkese hayırlı güzel günler
MaasAllah subhanAllah tontişe hep boyle devam etsin gelisimide insaAllahGünaydın kızlar hepinize. Bugün kızımı sağlık ocağına götürdük rutin kontrole kızım 6800 gr 62 cm olmuş. 3.5 cm uzamış ve 700 gr kadar kilo almış tontonum:) ayda 500 gr a kadar normal artık bebek büyüdükçe anne sütünün kalitesi düşüyor dedi hemşiremiz. @tuğbap canım sen takılmıştın oğluşunun kilosuna bak normalmiş endişelenecek bir şey yokmuş
Canim kontrolden gelince dinlenirsin meleginle insallahİki gecedir kızım uyumuyordu bugün de ben uyuyamıyorum o uyuyor bu nasıl bir döngü anlamadım gitti sabah 9 da dr randevumuz var bir de ona gideceğiz erken kalkacaktım güyaofff ooofffffff
Canim gunaydin maasallah melegine prenses buyumus kuzucuk benim doktor da az almis sutun mu az vs deyince uzulduydum süt iyi biliyorum ama kalitesi düşer belki de içim rahatladi sagol tatlim☺☺Günaydın kızlar hepinize. Bugün kızımı sağlık ocağına götürdük rutin kontrole kızım 6800 gr 62 cm olmuş. 3.5 cm uzamış ve 700 gr kadar kilo almış tontonum:) ayda 500 gr a kadar normal artık bebek büyüdükçe anne sütünün kalitesi düşüyor dedi hemşiremiz. @tuğbap canım sen takılmıştın oğluşunun kilosuna bak normalmiş endişelenecek bir şey yokmuş
Ay o bendede var acayip sabahtan akşama kadar canım tatlı istiyor bulursam aç karna yemeyi çok severim :)Canim sabah uyandim direk dolaptaki tatlidan yedim kahvalti bile yapmadan☺☺haklısın canim simdilik beklemek gerek bebisler azcik daha buyusun o zaman dikkat ederiz dedigin gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?