2015 Ekim Anneleri

Günaydın kızlar hepinize. Bugün kızımı sağlık ocağına götürdük rutin kontrole kızım 6800 gr 62 cm olmuş. 3.5 cm uzamış ve 700 gr kadar kilo almış tontonum:) ayda 500 gr a kadar normal artık bebek büyüdükçe anne sütünün kalitesi düşüyor dedi hemşiremiz. @tuğbap canım sen takılmıştın oğluşunun kilosuna bak normalmiş endişelenecek bir şey yokmuş
Maşallah ne güzel büyümüş annesi karnimizdayken ne kadar aldı doğunca ne kadar aldı derken büyüyüp koca kız olunca da ye ye diye tutturucaz galiba yaşasın anne olmak :KK76:

Ayy maşallah bize o zaman bizim bebişler çok yoruyor galiba bizi peşlerinde koşarken zayıflıyoruz galiba ama sen benden de iyisin :KK9:
Aynen canim kosturmaktan yemege zaman kalmiyor ama yedigim zaman saglikli iyi yemege calisiyorum ki sutum azalmasin bir de surekli birseyler iciyorum

Aynen canim kosturmaktan yemege zaman kalmiyor ama yedigim zaman saglikli iyi yemege calisiyorum ki sutum azalmasin bir de surekli birseyler iciyorum
Evet canım aynıyız işte bnde kuruyemiş fln yiyorum devamlı su rezene fln içiyorum kahvaltı yada yemeğe fırsatta olmuyor zaten :KK48:

Onunla doydum kahvaktiyi gec yapcam doyuruyo☺☺bence bu hamilelikten kaynaklandi simdi de devam ediyor☺☺
Ay bende devamlı var bu aç karna çok seviyorum tatlıyı tok karnâ yiyemiyorum baş dönmesi yapıyor :)

İçimi rahatlattın canım ya çok teşekkür ederim uyanikken azıcık sese bile sicriyor ama o nöbet değildir herhalde
Yok canim o da sanirim moro refleksi artik yavas yavas kaybolacak. Benim oglum da oyle canim biraz fazla hassas. Cok uyaran vermemeye cok yormamaya uykusu gelince geciktirmeden yatirmaya dikkat etmek lazim sanirim

Ediz beyimiz anneyi sevyor elleriyle temasi seviyor ama benimkinin tirnak uzamissa azcik elimi ciziyor haylaz mi ne☺
Canim o ediz in mutlu hali bir de sinirliyse memeye vurmasi kolumu cimdiklemesi var ki sorma kolum ne zaman moraracak diye bekliyorum. Haylaz bu ogluslar haylaz:KK4:

Ben başlayım 60 kiloyla hamile kaldım sezeryan doğum yaptım çünkü kızım makat bebekti :) 80 kiloyla doğuma girdim bebeğin kalabalığı vücuttan çıktı 68 kiloydum doğumdan sonra bu hafta başında tartıldım 63 kiloyum :) :oops::KK53:
Masallah ne guzel kilo vermissin ben de hayatimin en kilolu haliyle 67 kiloyla hamile kaldim 77 ile doguma girdim simdi 68 kiloyum ek besine gecsin kuzum diyet yapicam insallah:)

Ah tatlim aklimda tatli deyince bile tatlilar geliyor bana ne oldu unv illarinda 43 44 kg idim annem kilo alayim diye dyetsyene yollamisti 48 oldum ole smdi o da sasiyo ama zayflama dyo saka mi ne annem de☺☺kesken yigit alp de alsa bana yariyo:KK70:
Canim ben hayatimda tatli sevmedim ama hamilelikte inanilmaz cekiyordu canim ben de abartmadan yedim. Canin bu kadar cekiyorsa vucudun bir bildigi vardir diye dusunuyorum. Sen de bence muhallebi sutlac fln sutlu tatlilardan ye hem sana hem oglusuna yarasin bol bol sut olsun oglusun adi gibi yigit olsun

Evet canım aynıyız işte bnde kuruyemiş fln yiyorum devamlı su rezene fln içiyorum kahvaltı yada yemeğe fırsatta olmuyor zaten :KK48:
Benim de yazik ki kahvaltiya vakit olmuyor anca haftasonlari kaymak fln yiyorum sute yarasin diye. Aman tatlim etini baligini eksik etme protein cok onemli bebislerimize. Kuruyemis ben de yiyorum ozellikle hurma sute iyiymis

[Insallah rimavera1985, post: 44723237, member: 655876"]Masallaveririme hepsini vermissin tatlim. Yaza da istedigin kiloya dusersin:KK6:[/QUOTE]
Ayy insallah canim yaa yaza kuzenimin dugunu var zamana kadarveririm İnsallah

Maşallah canım size zaten normal kilolardaymışsınız. Ben 72 kiloyla hamile kalıp 91 le sezaryene girdim hala hamilelik öncesine göre baya kilom var
Hamilelik kilolarini bitirmek uzeresin canim. Benim normal oldugu icin yapiyorum mekik fln. Simdi diyet asla olmaz. Karin hareketi sezaryanda sanirim 6 aydan sonra. Bir kac aya kollari sivarsin

İ
Masallah ne guzel kilo vermissin ben de hayatimin en kilolu haliyle 67 kiloyla hamile kaldim 77 ile doguma girdim simdi 68 kiloyum ek besine gecsin kuzum diyet yapicam insallah:)
Ay ben şimdiden tattırıyorum yemeklerin suyundan :) ama yine de öle zayıflayım diye özel bir diyet yapmadım

Ay kizlar bittim ben ya. Ediz 40i cikmadanki haline dondu gece 2 saatte bir emmek istedi. Kakasini yapmak icin meme istiyor siksik acikiyor meme istiyor uyumak icin meme istiyor. Haa bir de uyumak icin normal neme de yetmiyor yakinda amuda kalk oyle ver anne yoksa uyumam yapacak. Dun yururken emzirdim anca oyle uyudu. Bakalim bugun ne numaralar bekliyor bizleri? pessinus pessinus canim daha butun sayfalari okuyamadim dun gunduz uyutmamayi deneyecektin duru yu denedin mi ise yaradi mi?

Ay kizlar bittim ben ya. Ediz 40i cikmadanki haline dondu gece 2 saatte bir emmek istedi. Kakasini yapmak icin meme istiyor siksik acikiyor meme istiyor uyumak icin meme istiyor. Haa bir de uyumak icin normal neme de yetmiyor yakinda amuda kalk oyle ver anne yoksa uyumam yapacak. Dun yururken emzirdim anca oyle uyudu. Bakalim bugun ne numaralar bekliyor bizleri? pessinus pessinus canim daha butun sayfalari okuyamadim dun gunduz uyutmamayi deneyecektin duru yu denedin mi ise yaradi mi?
Ay bu böle bir dönem galiba bnm zeyneb hifaam da yattığımız yerde emeyim diyor :) yatıyoruz ana kız 2.80 1.90 öle emiyor zeyneb :KK70:

Bide bnm kızımda bu aralar 3 gündür gündüz uykusu aşırı derecede uyuyor saat başı uyanıp emip tekrar uyuyor o yönden gündüz uyutma da gece uyusun diye bişey yok bence :KK51:

Kızlar bebeğimin kafası kabuk tuttu bizim burda konak tutmuş diyolar sizde de öle bişey olan var mı

Back