2015 Ekim Anneleri

Cok iyi vermissin canim. Ben 50 ile hamile kaldim 65 ile normal dogum yaptim. Iki hafta sonra 55tim simdi 52. Biz sanslilardaniz sanirim
Maşallah canım size zaten normal kilolardaymışsınız. Ben 72 kiloyla hamile kalıp 91 le sezaryene girdim hala hamilelik öncesine göre baya kilom var

Sana maasallah tatlim benim niye gtmiyo☺tatlidan sanirim bi aklma gelmese su tatli isi ah ah☺☺bende kalici yaza başlarım belki az yemeye☺☺
O kadar çok tatlı yiyorum ki eşim kızıyor yeme diye. Benim pek sağlıklı gitmiyor gibi geliyor bu ara beslenmeme dikkat etmiyorum pek

Cok guzel oluyor dimi dudak buzuyor naz yapıyorlar icleniyo guya agliyo ama dudak buzme uzarsa sonu cddi aglama oluyo☺☺
Benim kızım da numaradan ağladığında yapıyor onu hatta öyle iken kavga eder gibi söylene söylene ağlıyor e ü diye sesler çıkarıyor:) minnoşlar çok tatlı ya:)

Ben hayatımın hiçbir döneminde böyle zayif olmadım ki hep balık etliydim.galiba o bahsettiğin kilolardayken 4. Veya 5. Sınıfa gidiyordum:):)

Ayy kuzum bn ondan mı zayıflıyorum o zman annemde kalmadım doğumdan sonra yanımda da kimse kalmadı :) herkesi kovdum
Benim kilolar da galiba öyle gitti eşim kızım ve ben kaldık başbaşa kilo biraz böylelikle gitti bütün işler bana bakıyor. Ama düşünüyorum da iyi ki böyle oldu kafam rahat istediğim gibi büyüttüm kızımı ev işine alıştım. Hem yanımda birileri olsa ye iç yat modundan kilo alırdım muhtemelen

Ay bnm ki numaradan ağladığında baa baa diyor :) kilo alımında gayet normal bnce canım ben severim balık etli insanları çok güzel olurlar :):)

O zaman rahat rahat ye iç yat kilo alırız tabi ay bnm yanımda 4 gün kayınvalide kaldı hergün bol yağlı yemek günde 3 öğün düşünüyorum da bayaa coşardı bn kilolar :) şimdi kızla uğraşmaktan yemek yiyemiyorum akşam eşim gelene kadar o yüzden verdim kiloları bn galiba :)

Ben sezaryen oldum canım 19 kilo aldım söylemesi ayıp
Toplam 19 kilo mu doğumdan sonra üstüne kalan mı ay
Hem alırsan al bnce yakışmıştır sana bn severim kilolu insanları kiloyu orantılı aldıkları sürece :)
Bnm kilo aldım mı direkt kalçalarım büyüyor çok korkunç

Yok canım doğuma kadar 19 alıp 15 ini verdim 4 kaldı geriye. Boyum da öyle çok uzun değil ya 167 cm falan.

Ay benim kilolar da öyle gitti eşim sabahtan giderse işe 7 gibi onunla kahvaltı yapıyordum akşam da o işten geldikten sonra 6.30-7 gibi yiyordum işte. Çok sağlıksız farkındayım ama kızımı yalnız bırakıp yemek işine bakamıyordum

Yok canım doğuma kadar 19 alıp 15 ini verdim 4 kaldı geriye. Boyum da öyle çok uzun değil ya 167 cm falan.
Ayy ne takıyosun canımm kilo kalmamış kii :) boyun da gayet iyi ben 155 cm fln :) yerden bitme gibi

Ay bnm ki numaradan ağladığında baa baa diyor :) kilo alımında gayet normal bnce canım ben severim balık etli insanları çok güzel olurlar :):)
Kızım ağlarken anni diye ağlıyor. Hatta abartmıyorum kaç kez anne meme emme diye ağladı. Eşim çağırdı bi gün kızın seni çağırıyor diye:)

Ayy ne takıyosun canımm kilo kalmamış kii :) boyun da gayet iyi ben 155 cm fln :) yerden bitme gibi
Yok canım Estağfurullah. Ben şu an 76 kilodayım doğum sonrası 10 kilo verdim işte tam 3 ay oldu bugün. Kilom boyuma oranla fazla o yüzden pek hoş durmuyor

Kızım ağlarken anni diye ağlıyor. Hatta abartmıyorum kaç kez anne meme emme diye ağladı. Eşim çağırdı bi gün kızın seni çağırıyor diye:)
Ay bnm ki de ciddi ağladığında öle anne memmeee der abartmıyosun yani :) gece uyandığında ilgilenen olmadı mı kalkıp onunla oynamadık mı bau baa diyor eşin seni kıskanmış anne dedi diye

Yok canım Estağfurullah. Ben şu an 76 kilodayım doğum sonrası 10 kilo verdim işte tam 3 ay oldu bugün. Kilom boyuma oranla fazla o yüzden pek hoş durmuyor
Boyunâ göre 67 fln olman gerekiyor ay kilo boy orantısına göre verirsin bu gidişle sen merak etme

Ay bnm ki de ciddi ağladığında öle anne memmeee der abartmıyosun yani :) gece uyandığında ilgilenen olmadı mı kalkıp onunla oynamadık mı bau baa diyor eşin seni kıskanmış anne dedi diye
Bilmiyorum belki de kıskanmıştır ama onun hoşuna gidiyor kızımın yaptığı:)

İyi geceler canlar :) sizede bebişlere de iyi uykular olsun inşallah güzelce dinlenirsiniz

İyi geceler canlar :) sizede bebişlere de iyi uykular olsun inşallah güzelce dinlenirsiniz
İnşallah bu gece kızım uyur canım iki gündür sabahlıyorduk. İnşallah sizlerin bebişleri de rahat uyur siz de uyuyabilirsiniz. Tatlı rüyalar herkese:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…