2015 Ekim Anneleri

Kızlar doğumunuz normal mi sezeryan mı oldu doğumda kaç kilo aldınız sorması ayıp olmazsa :)
Canim ben 18 kilo aldim 58 ile hamile kaldim 76 ile doguma gttim sonra 64 e dustum ve 2 kilo alarak 66 oldum ne karışık yazdim benim normaldi canim tamamen normal epiduralsiz☺☺

İnşallah bu gece kızım uyur canım iki gündür sabahlıyorduk. İnşallah sizlerin bebişleri de rahat uyur siz de uyuyabilirsiniz. Tatlı rüyalar herkese:)
Canimm insallah melegin guzelce uyumustur Allah rahatlik versin hayirli geceler☺☺

Canim maasallah nasil veriyorsun ya yemiyormusun yani azalttin mi maasallah bende dusme yok☺☺

O kadar çok tatlı yiyorum ki eşim kızıyor yeme diye. Benim pek sağlıklı gitmiyor gibi geliyor bu ara beslenmeme dikkat etmiyorum pek
Canim benim hic gitmiyor maasallah arkadasim 20 kilo verdi ama o diyet yapti emzirirken ben cesaret edemiyorm hem dogru dgl diye ama vercegm.yere aliyorum..tatliyi bende abartiyorm cok hemde gitcek ins

Canim maasallah nasil veriyorsun ya yemiyormusun yani azalttin mi maasallah bende dusme yok☺☺
Kuzum valla bnde öle bir kız varki yemek hazırlıyorum sofrayı koyuyorum çatakl kaşık sesine uyanıyor o yüzden bnde bu huyuna alıştım gündüz yemek yemiyorum eşim gelene kadar su içiyorum eşim gelince yemek yiyorum yani saat 7 buçuğa kadar su içiyorum desem yalan olmaz

Benim kızım da numaradan ağladığında yapıyor onu hatta öyle iken kavga eder gibi söylene söylene ağlıyor e ü diye sesler çıkarıyor:) minnoşlar çok tatlı ya:)
Cok sevdiryorlar kendilerini düşünüyorum da konusmaya başlayıp yurume emekleme vs donemlerinde nasil heycanlanir mutlu oluruz hepimiz Rabbim o gunleri gormeyi nasip etsin☺☺

Caniim kiyamam peki sute etki ediyo mu yiyemiyorsun ya benim en buyuk bahanem bu emzirmek az degilm bogazmu tutamıyorum bunu one sürüyorum☺☺

Canim benim hic gitmiyor maasallah arkadasim 20 kilo verdi ama o diyet yapti emzirirken ben cesaret edemiyorm hem dogru dgl diye ama vercegm.yere aliyorum..tatliyi bende abartiyorm cok hemde gitcek ins
Kuzum internete emzirenlere göre diyet araştırsana var öle diyet onu bul bir diyetisyene danış o daha iyi

Caniim kiyamam peki sute etki ediyo mu yiyemiyorsun ya benim en buyuk bahanem bu emzirmek az degilm bogazmu tutamıyorum bunu one sürüyorum☺☺
Yok ay galiba diyolar ya sütün %80 ı su diye ondan heralde bide arada ıhlamur rezene anason kimyon karıştırıp çay yapıyorum ekmek yada bisküviyle yiyorum oda süt arttırıyor :)

Ben hayatımın hiçbir döneminde böyle zayif olmadım ki hep balık etliydim.galiba o bahsettiğin kilolardayken 4. Veya 5. Sınıfa gidiyordum:):)
Canim acik soyleyim o zayiflik cok kotuydu kemiklerim sayilirdi annem bu kiz hasta et ustune et koymuyor derdi smdi de eskiyi konusup gülüyoruz ben o hale donmek asla istemem halsz oluyordum goz altlarim mor ve cokuktu kilo iyi bence ama boya orantili olursa benim ideal 55 ama zor ☺☺

Yok ay galiba diyolar ya sütün %80 ı su diye ondan heralde bide arada ıhlamur rezene anason kimyon karıştırıp çay yapıyorum ekmek yada bisküviyle yiyorum oda süt arttırıyor :)
Iyiymis valla maasallah diyim benim aklim hep ne yesem acaba da☺☺

Kuzum internete emzirenlere göre diyet araştırsana var öle diyet onu bul bir diyetisyene danış o daha iyi
Ben diyetsyenr gtmek istyorm ama esim istemiyo surekli ye bunu da ya dyo sut olsun dyo deli mi ne sonra nasil verceksem o da yemiyo istahsz ah bende ole olsam hamilelikte oldu bu ben istahszdim eskiden☺☺

Hımm anladım canım o şekilde olmak istemem ben de. 58-60 kilo ideal bana ama nerdee. Sen şimdi boşver bence süt verirken bebişe takılma bu duruma. Bebişler katı gıdaya geçince daha dikkat ederiz. Ben de sürekli bir şeyler yemeyi düşünüyorum ve bu genelde akşam saatlerinde oluyor sürekli tatlı istiyor canım yiyorum da yalan değil

Cok sevdiryorlar kendilerini düşünüyorum da konusmaya başlayıp yurume emekleme vs donemlerinde nasil heycanlanir mutlu oluruz hepimiz Rabbim o gunleri gormeyi nasip etsin☺☺
Amin canım Allahım hepimize hayırlı ömürler versin yavrularımızın her halimi görmeyi nasip etsin

Haha benim kızı tarif etmişsin resmen hiç sevmiyor o sesi annesi gibi. Farklı odadan duyuyor sesi uyanıyor. Biz de ne kadar dikkat etmeye çalışırsak o kadar bir şeylere çarpıp ses çıkarıyoruz hele ben mutlaka bir şeyler deviriyorum:)

çoğunluğun rahatsız olduğu konular oldu sesler kesilsin buradan devam edelim en iyisi diye düşündük
Anladım canım tekrardan hoşgeldiniz o zaman:) kalanlar olarak sayımız biraz arttı yeni gelen arkadaşlarla. Canım bebişin nasıl bu arada? Senin kızının resmini görüp kendi kızıma çok benzettiğim zamandan beri merak ediyorum acaba değişti mi şimdi nasıl acaba diye. Eğer sana da uyarsa bir fotoğrafını paylaşabilir misin yenilerden? İlk doğdukları zaman çok benziyorlardı sana yazmıştım yine hatırlar mısın bilmiyorum.

İki gecedir kızım uyumuyordu bugün de ben uyuyamıyorum o uyuyor bu nasıl bir döngü anlamadım gitti sabah 9 da dr randevumuz var bir de ona gideceğiz erken kalkacaktım güya offf ooofffffff

Ben diyetsyenr gtmek istyorm ama esim istemiyo surekli ye bunu da ya dyo sut olsun dyo deli mi ne sonra nasil verceksem o da yemiyo istahsz ah bende ole olsam hamilelikte oldu bu ben istahszdim eskiden☺☺
Ay saçma olur mu öle şey ne kadar yersen o kadar çok süt olur diye bişey yok senin sağlığın için gitmen gerek

İki gecedir kızım uyumuyordu bugün de ben uyuyamıyorum o uyuyor bu nasıl bir döngü anlamadım gitti sabah 9 da dr randevumuz var bir de ona gideceğiz erken kalkacaktım güya offf ooofffffff

Ay canıım kıyamam ya hep öle oluyor zaten rahat batıyor bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…