Evet canım hifaa da da var ama hiç öle değil bence uykularında korktukları için sıçrıyolar biz de olur ya bazen uykumuzdaKızlar ya kafama çok takılan bir şey var benim kızım doğduğundan beri uyurken sicriyor bu yüzden sırtüstü yatiramiyorum hemen uyanıyor yüzüstü rahat uyuyor nette biraz araştırdım sicrama epilepsi belirtisi olabilir diyo biliyorum netteki her şeyi kafamiza takmamamiz lazım ama aklımın bi köşesinde hep korku var cuma gününe dr randevu aldim sizdede oluyor mu böyle sicrama ?
Benim kızım da sağolsun iki gündür sürekli göğsümü mıncıklıyor elimi yakalayıp yakalayıp bırakıyor. Tutma bırakma davranışını kazanıyor sanırımCok cinlestiler coook tulbent fln ortmemiz gerekecek sanirim. Bir de bugunku icadi ediz in emerken elleriyle yuzume dokunuyor ya vuruyor ya seviyor ya da dudaklarimi bukuyor
aynen cnmAy canim kiyamam cok zor gercekten. Kiymetini bilmek lazim birlikte gecirdigimiz anlqrin
aslında ağlamazdım rapor alacktım Bi on gun daha iş yeri sıkıntı çıkardı alamadım kendim hazırlamamıştım ani oldu bugun öğrendim yarın gidicemAyy kuzum ağlama da bebeğinde huzursuz olmasın kıyamam üzülme sütün fln çekilir :-(
hoşgeldin canım o zaman aramıza:)Merhaba arkadaşlar çok çok yeniyim. Kk yi hep okurdum önce üye oldum sonra ikinci ele dadandım şimdi de burası dikkatimi çekti. Kızım 12 ekim 2011 li oğlumda 12 ekim 2015 li. Tam ekim annesiyim :)
boşver canım ne yapalım bir şekilde gider kilolar gitmezseler de hoş geldi sefa geldiler:) bu arada ben 15. kilomu verdimYok canim nerdee bugun yapamadim disardan solicez cunku yetsmez aciktik cocuk az degil uyumuyor ki gece uyudun diye de zorlamiyorum☺☺hazir yiyom gelsin kilolar ah ah konuyu buraya getrmek hicc istemiyorm ama taktım kafami kilo aldim bide duscek yere artyo 2 kilo aldim bebek aldi 500 gr ben daha cok☺☺
Ama her seferinde oluyor canım 3 4 defa sicriyor tamamen falan kadar gerçi benimki uyanikken de en ufak seste sicriyor ürkek kızım benim :)Evet canım hifaa da da var ama hiç öle değil bence uykularında korktukları için sıçrıyolar biz de olur ya bazen uykumuzda
Hoşgeldin canım nasıl denk gelmiş kuzularin doğum günü yaa ne guzel maşallah :)Merhaba arkadaşlar çok çok yeniyim. Kk yi hep okurdum önce üye oldum sonra ikinci ele dadandım şimdi de burası dikkatimi çekti. Kızım 12 ekim 2011 li oğlumda 12 ekim 2015 li. Tam ekim annesiyim :)
Allahım kolaylık versin canım zor ya bn çalışan bir anne değilim geçenlerde eşimle hastaneye gittik kızımı anneme koyup 2 saatte bile çok özlemiştim Allahım acılarını göstermesinaslında ağlamazdım rapor alacktım Bi on gun daha iş yeri sıkıntı çıkardı alamadım kendim hazırlamamıştım ani oldu bugun öğrendim yarın gidicem
Evet canım bzim de öle her uykusunda da dediğin gibi uyanıkken de çıt sesinden korkuyoAma her seferinde oluyor canım 3 4 defa sicriyor tamamen falan kadar gerçi benimki uyanikken de en ufak seste sicriyor ürkek kızım benim :)
Ay nasıl denk gelmiş özellikle yapılmış gibi :) hoşgeldin canım bu aradaMerhaba arkadaşlar çok çok yeniyim. Kk yi hep okurdum önce üye oldum sonra ikinci ele dadandım şimdi de burası dikkatimi çekti. Kızım 12 ekim 2011 li oğlumda 12 ekim 2015 li. Tam ekim annesiyim :)
amin cnmAllahım kolaylık versin canım zor ya bn çalışan bir anne değilim geçenlerde eşimle hastaneye gittik kızımı anneme koyup 2 saatte bile çok özlemiştim Allahım acılarını göstermesin
benimki de Bi gülüyor ardından ağlıyor gibi yapıyor Bi daha gülüyor uykuda melekler yapıyormuş ya benim kızımın meleği ne yaptığını bilmiyor herhalde tövbe estağfurullahKızlar ya kafama çok takılan bir şey var benim kızım doğduğundan beri uyurken sicriyor bu yüzden sırtüstü yatiramiyorum hemen uyanıyor yüzüstü rahat uyuyor nette biraz araştırdım sicrama epilepsi belirtisi olabilir diyo biliyorum netteki her şeyi kafamiza takmamamiz lazım ama aklımın bi köşesinde hep korku var cuma gününe dr randevu aldim sizdede oluyor mu böyle sicrama ?
Ayy nasıl güldüm yaaa Allah iyliğini versin ayy :)benimki de Bi gülüyor ardından ağlıyor gibi yapıyor Bi daha gülüyor uykuda melekler yapıyormuş ya benim kızımın meleği ne yaptığını bilmiyor herhalde tövbe estağfurullah
Insallah canim umut ediyoruz insallah gder☺☺Hepimizin sorun kilolar ayy :) nolcak veririz inşallah. :)
Allah iyiliğini versin çok güldüm canım yabenimki de Bi gülüyor ardından ağlıyor gibi yapıyor Bi daha gülüyor uykuda melekler yapıyormuş ya benim kızımın meleği ne yaptığını bilmiyor herhalde tövbe estağfurullah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?