Maşallah senin bir şey kalmamış canım ben 64le başladım 76yla doğuma girdim benimki de sezeryan 68e indim 70e çıktımBen başlayım 60 kiloyla hamile kaldım sezeryan doğum yaptım çünkü kızım makat bebekti :) 80 kiloyla doğuma girdim bebeğin kalabalığı vücuttan çıktı 68 kiloydum doğumdan sonra bu hafta başında tartıldım 63 kiloyum :)
Emziriyosun demi niye kilo alıyosun acaba canım bide çok kilo almamışsın zaten o kadar kilolu değilsinMaşallah senin bir şey kalmamış canım ben 64le başladım 76yla doğuma girdim benimki de sezeryan 68e indim 70e çıktım
Evet canım emziriyorum annemde kalınca öyle oldu yiyip içip yatınca :)Emziriyosun demi niye kilo alıyosun acaba canım bide çok kilo almamışsın zaten o kadar kilolu değilsin
Canim benim annem cocuk norologu ediz de cok sicriyor uykuya dalarken ona sordum normal mi diye. Normal dedi uykuya dalarken olana uyku miyoklonusu deniyormus. Uyanikken olursa o nobet olabilirmis ama tabi sen yine doktoruna sor aklinda kalmasin ama bence gonlunu ferah tut:)Kızlar ya kafama çok takılan bir şey var benim kızım doğduğundan beri uyurken sicriyor bu yüzden sırtüstü yatiramiyorum hemen uyanıyor yüzüstü rahat uyuyor nette biraz araştırdım sicrama epilepsi belirtisi olabilir diyo biliyorum netteki her şeyi kafamiza takmamamiz lazım ama aklımın bi köşesinde hep korku var cuma gününe dr randevu aldim sizdede oluyor mu böyle sicrama ?
Cok iyi vermissin canim. Ben 50 ile hamile kaldim 65 ile normal dogum yaptim. Iki hafta sonra 55tim simdi 52. Biz sanslilardaniz sanirimBen başlayım 60 kiloyla hamile kaldım sezeryan doğum yaptım çünkü kızım makat bebekti :) 80 kiloyla doğuma girdim bebeğin kalabalığı vücuttan çıktı 68 kiloydum doğumdan sonra bu hafta başında tartıldım 63 kiloyum :)
Ayy maşallah bize o zaman bizim bebişler çok yoruyor galiba bizi peşlerinde koşarken zayıflıyoruz galiba ama sen benden de iyisinCok iyi vermissin canim. Ben 50 ile hamile kaldim 65 ile normal dogum yaptim. Iki hafta sonra 55tim simdi 52. Biz sanslilardaniz sanirim
İçimi rahatlattın canım ya çok teşekkür ederim uyanikken azıcık sese bile sicriyor ama o nöbet değildir herhaldeCanim benim annem cocuk norologu ediz de cok sicriyor uykuya dalarken ona sordum normal mi diye. Normal dedi uykuya dalarken olana uyku miyoklonusu deniyormus. Uyanikken olursa o nobet olabilirmis ama tabi sen yine doktoruna sor aklinda kalmasin ama bence gonlunu ferah tut:)
Cok guzel oluyor dimi dudak buzuyor naz yapıyorlar icleniyo guya agliyo ama dudak buzme uzarsa sonu cddi aglama oluyo☺☺O dudak buzme hareketi bizde de var hatta annemle adina "agladim aglayacagim" koyduk. Bazen o kadar tatlima gidiyor ki kucagima alacagima izliyorum o da aglamaya basliyor tabi
Ediz beyimiz anneyi sevyor elleriyle temasi seviyor ama benimkinin tirnak uzamissa azcik elimi ciziyor haylaz mi ne☺Cok cinlestiler coook tulbent fln ortmemiz gerekecek sanirim. Bir de bugunku icadi ediz in emerken elleriyle yuzume dokunuyor ya vuruyor ya seviyor ya da dudaklarimi bukuyor
aramıza:)
maşallah
Hoşbuldum kızlar saolun. Hemde kuzuların iki de normal doğum şükürler olsun Rabbime
Ah tatlim aklimda tatli deyince bile tatlilar geliyor bana ne oldu unv illarinda 43 44 kg idim annem kilo alayim diye dyetsyene yollamisti 48 oldum ole smdi o da sasiyo ama zayflama dyo saka mi ne annem de☺☺kesken yigit alp de alsa bana yariyoAhaha cok tatlisin canim
Canim oyle dusunup korkma Allah korusun benimki de hep sicryor normal bence korkuyorlardir belki oyle düşünmeKızlar ya kafama çok takılan bir şey var benim kızım doğduğundan beri uyurken sicriyor bu yüzden sırtüstü yatiramiyorum hemen uyanıyor yüzüstü rahat uyuyor nette biraz araştırdım sicrama epilepsi belirtisi olabilir diyo biliyorum netteki her şeyi kafamiza takmamamiz lazım ama aklımın bi köşesinde hep korku var cuma gününe dr randevu aldim sizdede oluyor mu böyle sicrama ?
Sana maasallah tatlim benim niye gtmiyo☺tatlidan sanirim bi aklma gelmese su tatli isi ah ah☺☺bende kalici yaza başlarım belki az yemeye☺☺boşver canım ne yapalım bir şekilde gider kilolar gitmezseler de hoş geldi sefa geldiler:) bu arada ben 15. kilomu verdim
Gece gece sesli guldum yaabenimki de Bi gülüyor ardından ağlıyor gibi yapıyor Bi daha gülüyor uykuda melekler yapıyormuş ya benim kızımın meleği ne yaptığını bilmiyor herhalde tövbe estağfurullah
Hosgeldin cnm aramiza ayrica dogum tarihleri mukemmel benim kizimda babasi gibi 29ekim dogumluMerhaba arkadaşlar çok çok yeniyim. Kk yi hep okurdum önce üye oldum sonra ikinci ele dadandım şimdi de burası dikkatimi çekti. Kızım 12 ekim 2011 li oğlumda 12 ekim 2015 li. Tam ekim annesiyim :)
Ben 15kilo aldim 8i duruyor daha :'( masallh sizlere ya imrendimAy kızlaar maşallah bize baya vermişiz kiloları ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?