2015 Ekim Anneleri

Kızlar ya kafama çok takılan bir şey var benim kızım doğduğundan beri uyurken sicriyor bu yüzden sırtüstü yatiramiyorum hemen uyanıyor yüzüstü rahat uyuyor nette biraz araştırdım sicrama epilepsi belirtisi olabilir diyo biliyorum netteki her şeyi kafamiza takmamamiz lazım ama aklımın bi köşesinde hep korku var cuma gününe dr randevu aldim sizdede oluyor mu böyle sicrama ?

Kızlar ya kafama çok takılan bir şey var benim kızım doğduğundan beri uyurken sicriyor bu yüzden sırtüstü yatiramiyorum hemen uyanıyor yüzüstü rahat uyuyor nette biraz araştırdım sicrama epilepsi belirtisi olabilir diyo biliyorum netteki her şeyi kafamiza takmamamiz lazım ama aklımın bi köşesinde hep korku var cuma gününe dr randevu aldim sizdede oluyor mu böyle sicrama ?
Evet canım hifaa da da var ama hiç öle değil bence uykularında korktukları için sıçrıyolar biz de olur ya bazen uykumuzda

Cok cinlestiler coook tulbent fln ortmemiz gerekecek sanirim. Bir de bugunku icadi ediz in emerken elleriyle yuzume dokunuyor ya vuruyor ya seviyor ya da dudaklarimi bukuyor:KK70:
Benim kızım da sağolsun iki gündür sürekli göğsümü mıncıklıyor elimi yakalayıp yakalayıp bırakıyor. Tutma bırakma davranışını kazanıyor sanırım

Merhaba arkadaşlar çok çok yeniyim. Kk yi hep okurdum önce üye oldum sonra ikinci ele dadandım şimdi de burası dikkatimi çekti. Kızım 12 ekim 2011 li oğlumda 12 ekim 2015 li. Tam ekim annesiyim :)

Ayy kuzum ağlama da bebeğinde huzursuz olmasın kıyamam üzülme sütün fln çekilir :-(
aslında ağlamazdım rapor alacktım Bi on gun daha iş yeri sıkıntı çıkardı alamadım kendim hazırlamamıştım ani oldu bugun öğrendim yarın gidicem

Merhaba arkadaşlar çok çok yeniyim. Kk yi hep okurdum önce üye oldum sonra ikinci ele dadandım şimdi de burası dikkatimi çekti. Kızım 12 ekim 2011 li oğlumda 12 ekim 2015 li. Tam ekim annesiyim :)
hoşgeldin canım o zaman aramıza:)

Yok canim nerdee bugun yapamadim disardan solicez cunku yetsmez aciktik cocuk az degil uyumuyor ki gece uyudun diye de zorlamiyorum☺☺hazir yiyom gelsin kilolar ah ah konuyu buraya getrmek hicc istemiyorm ama taktım kafami kilo aldim bide duscek yere artyo 2 kilo aldim bebek aldi 500 gr ben daha cok☺☺
boşver canım ne yapalım bir şekilde gider kilolar gitmezseler de hoş geldi sefa geldiler:) bu arada ben 15. kilomu verdim:KK16:

Evet canım hifaa da da var ama hiç öle değil bence uykularında korktukları için sıçrıyolar biz de olur ya bazen uykumuzda
Ama her seferinde oluyor canım 3 4 defa sicriyor tamamen falan kadar gerçi benimki uyanikken de en ufak seste sicriyor ürkek kızım benim :)

Hoşgeldin canım nasıl denk gelmiş kuzularin doğum günü yaa ne guzel maşallah :)

aslında ağlamazdım rapor alacktım Bi on gun daha iş yeri sıkıntı çıkardı alamadım kendim hazırlamamıştım ani oldu bugun öğrendim yarın gidicem
Allahım kolaylık versin canım zor ya bn çalışan bir anne değilim geçenlerde eşimle hastaneye gittik kızımı anneme koyup 2 saatte bile çok özlemiştim Allahım acılarını göstermesin :KK43:

Ama her seferinde oluyor canım 3 4 defa sicriyor tamamen falan kadar gerçi benimki uyanikken de en ufak seste sicriyor ürkek kızım benim :)
Evet canım bzim de öle her uykusunda da dediğin gibi uyanıkken de çıt sesinden korkuyo

Ay nasıl denk gelmiş özellikle yapılmış gibi :) hoşgeldin canım bu arada :KK54:

Allahım kolaylık versin canım zor ya bn çalışan bir anne değilim geçenlerde eşimle hastaneye gittik kızımı anneme koyup 2 saatte bile çok özlemiştim Allahım acılarını göstermesin :KK43:
amin cnm

benimki de Bi gülüyor ardından ağlıyor gibi yapıyor Bi daha gülüyor uykuda melekler yapıyormuş ya benim kızımın meleği ne yaptığını bilmiyor herhalde tövbe estağfurullah

benimki de Bi gülüyor ardından ağlıyor gibi yapıyor Bi daha gülüyor uykuda melekler yapıyormuş ya benim kızımın meleği ne yaptığını bilmiyor herhalde tövbe estağfurullah
Ayy nasıl güldüm yaaa Allah iyliğini versin ayy :)

Kızlar doğumunuz normal mi sezeryan mı oldu doğumda kaç kilo aldınız sorması ayıp olmazsa :) :KK22:

Ben başlayım 60 kiloyla hamile kaldım sezeryan doğum yaptım çünkü kızım makat bebekti :) 80 kiloyla doğuma girdim bebeğin kalabalığı vücuttan çıktı 68 kiloydum doğumdan sonra bu hafta başında tartıldım 63 kiloyum :) :oops::KK53:

Allah iyiliğini versin çok güldüm canım ya :KK48: bu kuzular iyice pimpirik yaptı bizi

Back