- 24 Temmuz 2015
- 3.802
- 4.918
- 133
- 37
Canim biz yaptirdik ilk dozu 11 haftalık idi 12 14 arasi yanlis bilmiyorsam ilk dozu ikinci dozu 5 aylikken..istersen yaptir gecmediyse doktor önerdi canim ama Rabbime emanet hepsi asi sadece tedbirHayırlı cumalar kızlar rotavirusu asisini hala yaptirmadik ve vakit daraldı cok kararsızim yaptıralım sizce
Okadar doğru söylüyorsun ki derdim asla çocuğumu bacagimda sallamicam çocuğun beynini uyuşturuyoruz yok derdim şimdi oooooo kurtarıcim bacağım oldu. Bundan böyle bi daha asla büyük konuşmamİnsan evlenince yapmam dediklerini yapıyor derdim asıl çocuk sahibi olunca yaparmış yeni anladım. Uyusunda nasıl uyursa uyusun diyoruz hepimiz.
Canim cok gecmis olsun. Doktoruna sorabildin mi bugun? Yine de sunnet olacak misiniz?Dün akşam oğlumun kakası sümüksü gibi geldi biraz dikkat edeyim diye düşündüm. Emzirirken midesi bulandı ters çevirmemle birlikte bütün mideyi boşalttı. Zaten çok kusan bi bebek ama bu kadarını hiç görmemiştim. Çok korktum bir iki saate kendime gelemedim. inşallah kötü birşey yoktur.
Aksi gibi bugün sünnet ettireceğiz.ben domuz gribinden korkarken bu da tuz biber oldu. Çok moralim bozuk
Canim benim cok kolay gelsin, haftasonu biraz dinlenirsin belki. Duru hanimmmm annenizin biraz dinlenmesine izin verin kuzum. Ay bizimki de bir tuhaf bugunlerde. Ben boyle bir asabiyet gormedim o memeyi emmem oburunu isterim yok emzik istemem uyumam nasil ciglik cigliya nasil vuruyo annesine!! Simdiden ergenlige girdiBir bebek bu saat olur da hala neden uyumaz ve yatağına konulunca dönencesiyle sesli şekilde konuşup güler anlam veremiyorum. Mahvoldum resmen başımdan tutun da bacaklarım belime kadar her yerim ağrıyor çıldırmama bir tık kaldı.
Sizede cok gecmis olsun canım bizdede kasinti yok ama döküntü var bayaSabredicez canim nefse hakim oluruz mecbur kabardi her yani kasintili
Ay canim ya sen cok yorulmussun. Neler denediniz gaz icin simdiye kadar belki baska cozumler cikar kizlardan? Sabk ulkaniyoeuz çık iyi geliyordu sonra birden yine yaşlanmaya başladı sancilaniyo çığlık atiyo
Amin insallah kiyamam cok zordur eminim ama ise basladigimizda nelere dikkat etmek lazim yani sut sagimi falan biraktigin sut yetiyo mu kafamda deli sorularkızlar günaydın
meleklerinizle güzel bir cuma olsun inşallah
meleğim yanımda değil ben işteyim ama :)
Sagolasin canim gecer insallah tez vakitSizede cok gecmis olsun canım bizdede kasinti yok ama döküntü var baya
Benim de uzun süre yeşil olunca tahlil yapmıştık temiz çıkmıştı. Demek ki normal böyle şeyler. Biz mi cok evham yapıyoruzCanim gecmis olsun o durumu bende hergun yasiyorm sumuksu kakada sık oluyor afedersin foto cekip kakalarini doktora gosterdm bunlar normal dedi yesil de gosterdm yedignden dedi insallah hemen gecer tatlim
günde 3 kere yada en fazla 4 kere sağabiliyorum 400 yada 450 cc çıkıyorAmin insallah kiyamam cok zordur eminim ama ise basladigimizda nelere dikkat etmek lazim yani sut sagimi falan biraktigin sut yetiyo mu kafamda deli sorular
Canim bizimki de ayni boyle. 8 bucuk 9 gibi banyosu var. Sonra ben emziriyorum odada. Babasi bir iki sarki soyluyor. Sonra elini tutup pispisliyarak uyutuyorum. Masallah guzel kizinin duzenineBnm kizm 9 dan sonra huysuzlanmaya basliyr biraz altini acik tutuyrm sakinlestryrm altini aldiktan sonra odaya gecyrz emziriyrm gazini cikartip yatagina yatiriyrm yatagini bizim yattigimiz yatakla birlestirdik yanimda yatirmaya korktugum ama hemde yanimda yatirmak istedigim icin bu sekilde yaptik yataga yatirinca hafif gobusune dokunup pispisliyrm uykuya gecmesi cok uzun surmyr cok sukur uyku duzenimiz olustu gibi bu sekilde
Cogu kisi bu civarlarda almis canim, bence iyiKızlar bebeğim 3. Ayda 600 gr almis nasıl sizce az mı diye kafama takılıyor
Canim sadece gece yatirirkense bence sikinti yok. Ama her uykusundan onceyse aliskanlik yapar diye korkardim sanirimGünaydın kızlar sayfalara yetişemiyorum valla :) bisey sormak istiyorum ben bebeğimi emzirirken uyutuyorum bu yanlış mi öyle yatağına yatırıyim pış pışlayim uyusun öyle bi şey yok ortalığı ayağa kaldırır napmaliyim
Canim benim cennet annelerin ayaklarinda dedikleri bu olsa gerek. Ne kadar dayansan kar canim. Ek gidaya gecince rahatlarsin zaten. Dayanamazsan da dayanamazsin kuzum babasi mama verir arada sen dinlenirsin fln. Bu gune kadar cok iyi gelmissin. Ucaklardaki anons gibi once kendi gaz maskesini takacaksin sonra cocugunkini. Tirlatmis bir anneyken emzirsen ne kar kuzucuklarinin oncelikle sana ihtiyaci var. Allah gucunu arttirsin canimama kızlar bişi itiraf ediyim
gözünüzüde korkutmam istemem ama çalışırken gece kalkmak çok zor
işe geliyorum ama bide bana sorun
bide 4 yaşında abisi var valla yakındır herhalde sıyırmam
Canım her uykuda öyle emerken bi sureden sonra uyuyo.bende yatırıyorum yatağınaCanim sadece gece yatirirkense bence sikinti yok. Ama her uykusundan onceyse aliskanlik yapar diye korkardim sanirim
Canım benim hafta sonu beni Daha çok korkutuyor eşim bu akşam izmir e iş için gidecek pazartesi öğlen dönecek ne yapacağımı hiç bilmiyorumCanim benim cok kolay gelsin, haftasonu biraz dinlenirsin belki. Duru hanimmmm annenizin biraz dinlenmesine izin verin kuzum. Ay bizimki de bir tuhaf bugunlerde. Ben boyle bir asabiyet gormedim o memeyi emmem oburunu isterim yok emzik istemem uyumam nasil ciglik cigliya nasil vuruyo annesine!! Simdiden ergenlige girdi
Canım biz de daha yaptırmasık eşim yaptırmayalım diye tutturdu onunla mücadeledeyim.Hayırlı cumalar kızlar rotavirusu asisini hala yaptirmadik ve vakit daraldı cok kararsızim yaptıralım sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?