• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

mrb hanımlarrr....9ay boyunca hamileligim el verdiği ölcüde sizeri takip ettim buraya yazacak ne vakit nede takat bulamadım simdiye kadar ne yazıkki..ikiz bebeklerime hamileliğim oldukça zorlu gecti sürekli hastanede serumlarla bitirdim diyebilirim 39.haftada maalesef bebegimin brini kaybettim ama Allaıma sukurler olsun ki melegimin birini aldı ama birini bana bağısladı Allahım...kızım 16 gun yogun bakımda tplam 57 gun hastanede kaldı sükürler olsunki simdi bir haftadır evimizdeyiz, daha yeni yeni anneliği tadıyorum diyebilirim eminim sizler artık birer profesyonel annelersiniz ben hala acemilik cekiyorum sizlere soracagım danısacagım bi çok sey olacak emin olabilirsiniz:)hepinizi öpyrm anneler ve melekleri

Baain
mrb hanımlarrr....9ay boyunca hamileligim el verdiği ölcüde sizeri takip ettim buraya yazacak ne vakit nede takat bulamadım simdiye kadar ne yazıkki..ikiz bebeklerime hamileliğim oldukça zorlu gecti sürekli hastanede serumlarla bitirdim diyebilirim 39.haftada maalesef bebegimin brini kaybettim ama Allaıma sukurler olsun ki melegimin birini aldı ama birini bana bağısladı Allahım...kızım 16 gun yogun bakımda tplam 57 gun hastanede kaldı sükürler olsunki simdi bir haftadır evimizdeyiz, daha yeni yeni anneliği tadıyorum diyebilirim eminim sizler artık birer profesyonel annelersiniz ben hala acemilik cekiyorum sizlere soracagım danısacagım bi çok sey olacak emin olabilirsiniz:)hepinizi öpyrm anneler ve melekleri
Valla 3.5 ay olacak hala acemiyim:).birgün ki hali birgün uymuyor acaba bişey mi oldu olacak mı derken kafayı yicem.birde yalnizim tek başıma iyice evde sıkıldım.

Baain

Valla 3.5 ay olacak hala acemiyim:).birgün ki hali birgün uymuyor acaba bişey mi oldu olacak mı derken kafayı yicem.birde yalnizim tek başıma iyice evde sıkıldım.
Hastanede annem yanimdaydi grci orda hep hemsirelet ilgileniyrdu bizim elimizden bisi grlmyrdu ama artik evdeyiz ve yalnizim daha altini bile almaya alisamadim korka korka aliyrm:-(

Kızlar günaydın öncelikle herkesin yeni yılı kutlu olsun bebislerimize Rabbim sağlık versin.dun 2 ay aşılarını yaptırdım mi verem aşısı haftaya olmasina rağmen ateşi 38i gördü çok korktum Allah'im bundan kötüsünü göstermesin.calpolla düşürdük baya hırsızdı sürekli kipirdandi eli kolu durmadı ses çıkartarak uyudu böyle inleme sizdede oldu mu? Bide kızlar stresten mi bilmiyorum ben regli oldum olanınız var mi normalde süt korur derler bilemedim.

Canım benim kızımın ateşi olmadı ama çok huzursuzdu uykuya dalmakta çok zorlandı sürekli sıçrayarak uyandı. İnleme dr vardı normal yani. Bir günün sonunda bir şeyimiz kalmamıştı. Geçen hafta perşembe olduk biz de

Hastanede annem yanimdaydi grci orda hep hemsirelet ilgileniyrdu bizim elimizden bisi grlmyrdu ama artik evdeyiz ve yalnizim daha altini bile almaya alisamadim korka korka aliyrm:-(

Canım Allah bağışlasın yavruna Allahım hayırlı ömürler versin. Kırkma sen de alışacaksın. Daha on günlükken başbaşa kaldık biz annem kayınvalidem gitmişlerdi her şeyiyle kendim ilgilendim. Bundan daha minik ve kırılgandı. Rabbim gücünü veriyor onunla ilgilenebiliyorsun. Çok şükür eşim de bebek bakımı konusunda çok yardımcı desteği olmasa daha da zorlaAnırdım. Öyle böyle 72 günlük kocaman abla olduk şimdi:KK46:

Evet canım bankacıyım. Özel bankada çalışıyorum. 18 ocak iş başı normalde. Yıllık iznimi kullanacağım ocak ayı öyle biter. Sonra da ücretsiz izin planlıyorum.
Ben de aynı şekilde benim de 20 dinde bitiyo sonrasında üç ay kadar ücretsiz almak istiyorum ek gıdaya başlar heralde altı ayın içinde.bizim bankada biraz sorun olur da ücretsiz izin olayı personel yetersiz çünkü.mecbur napalım

Kızlar günaydın öncelikle herkesin yeni yılı kutlu olsun bebislerimize Rabbim sağlık versin.dun 2 ay aşılarını yaptırdım mi verem aşısı haftaya olmasina rağmen ateşi 38i gördü çok korktum Allah'im bundan kötüsünü göstermesin.calpolla düşürdük baya hırsızdı sürekli kipirdandi eli kolu durmadı ses çıkartarak uyudu böyle inleme sizdede oldu mu? Bide kızlar stresten mi bilmiyorum ben regli oldum olanınız var mi normalde süt korur derler bilemedim.
Evet cnm bizde birkaç gün önce olduk ateş olmamıştı ama huysuzlugu vardı biraz birde uykuda çok inledi canı yandığı içindir.ağrı olmuştur biz bile asi vurulunca nasıl açıyor:( birde 4 igne yedi.verem aşısını vururken kolunu kipirdatti ilaç duzgun gitmedi tutmaz diye bir daha yaptı:(

Evet cnm bizde birkaç gün önce olduk ateş olmamıştı ama huysuzlugu vardı biraz birde uykuda çok inledi canı yandığı içindir.ağrı olmuştur biz bile asi vurulunca nasıl açıyor:KK43: birde 4 igne yedi.verem aşısını vururken kolunu kipirdatti ilaç duzgun gitmedi tutmaz diye bir daha yaptı:KK43:
Rotayı da vururdunuz tabi ağır gelmiştir.bizimki daha veremle rota olmadı ona rağmen çok huysuzdu hele kalça ultrasonu çekerken yırttı ortalığı.sıra veremde bakalım napıcak

Evet canım bankacıyım. Özel bankada çalışıyorum. 18 ocak iş başı normalde. Yıllık iznimi kullanacağım ocak ayı öyle biter. Sonra da ücretsiz izin planlıyorum.
Yanliz bence arastirin bende bankaciyim eger izin kullanirsan ucretsiz izne cikamazsin. Cunku izin almak baslamak anlamina geliyor dogal
Olarak izin alirsanda tekrar ucretsiz izin hakkin kalmiyor

B
Ikisini birden Kaçar damla kullanıyorsun.nurse harvey kullanıyorum o bitmek üzere o bitince bi de bunlardan alayım o zaman
bİzdE en etkili nUrse harveys oldu.. Sab simblex aldım çok kullanamadım maalesef o bebeğim çok gün ağladı çok.. Kv de ondan olmuş olabilir diyor sizce olabilirmi?? Bu gaz ilacı değilim?? Bu tarz yorumlara cıldırıyorum:KK53:

Ben de casual Cadillac kullanıyorum. çok memnun kaldık. Yalnız anakucağı şuan anca oluyor yaza kadar bebişler sığmayabilir
Benim ana kucağı çok ağır yaa hauck almıştım çok da memnun değilim :(.. Şuan bebiş 5.5 kilo arttıkça nasıl taşınır bilemiyorum.. Bu arada naptın bebiş nasıl kilo durumu vs. Nasıl hem face de çok göremiyorum seni :110:

hoş geldin canım :) başın Sağolsun çok şükür ki bak bir evladın yanında, Rabbim bir daha evlat acısı yaşatmasın tatlım.. Hem hiç bir anne acemi değildir hiç inanmıyorum buna.. Bir günde anne oluyoruz canım.. Sağlıkla büyüT inş Bebeğini

hoş geldin canım :) başın Sağolsun çok şükür ki bak bir evladın yanında, Rabbim bir daha evlat acısı yaşatmasın tatlım.. Hem hiç bir anne acemi değildir hiç inanmıyorum buna.. Bir günde anne oluyoruz canım.. Sağlıkla büyüT inş Bebeğini

Ben de aynı şekilde benim de 20 dinde bitiyo sonrasında üç ay kadar ücretsiz almak istiyorum ek gıdaya başlar heralde altı ayın içinde.bizim bankada biraz sorun olur da ücretsiz izin olayı personel yetersiz çünkü.mecbur napalım
Evet canım 6. ayda başlamış olurlar ek gıdaya daha rahat olur. Ben de henüz paylaşmadım ücretsiz izin fikrimi ama mecbur kabul edecekler napalım.
Yanliz bence arastirin bende bankaciyim eger izin kullanirsan ucretsiz izne cikamazsin. Cunku izin almak baslamak anlamina geliyor dogal
Olarak izin alirsanda tekrar ucretsiz izin hakkin kalmiyor
Bizim bankada yıllık iznin bitmeden ücretsiz izni vermiyorlar.Özel bankada mısınız? değişiyor demekki prosedürleri.
Benim ana kucağı çok ağır yaa hauck almıştım çok da memnun değilim :KK43:.. Şuan bebiş 5.5 kilo arttıkça nasıl taşınır bilemiyorum.. Bu arada naptın bebiş nasıl kilo durumu vs. Nasıl hem face de çok göremiyorum seni :110:
Evet canım pusetleri taşımak zulüm hele merdiven çıkmak.. Bebiş iyi çok şükür güzel gidiyor son ay 1300 gr almış dr çok beğendim. yine günde 3 kere 90 lık mama hazırlıyorum 60 ya da 70 cc bitiriyor. Face de varım ama pek denk gelmedik sanırım canım :) sizin durumlar nasıl ? mamayı bırakacağım demiştin sanki en son inşallah olur canım :KK36:

Kuzlarr bebeğim bugun uyuyayım istiyor hep doysun diye mememi verince ağlıyor baya az az emdi ateş yok uyku istiyor ilk defa oldu bu sizin de başınıza geldi mi aç da çocuğum az az emiyor çunku

Evet canım 6. ayda başlamış olurlar ek gıdaya daha rahat olur. Ben de henüz paylaşmadım ücretsiz izin fikrimi ama mecbur kabul edecekler napalım.

Bizim bankada yıllık iznin bitmeden ücretsiz izni vermiyorlar.Özel bankada mısınız? değişiyor demekki prosedürleri.

Evet canım pusetleri taşımak zulüm hele merdiven çıkmak.. Bebiş iyi çok şükür güzel gidiyor son ay 1300 gr almış dr çok beğendim. yine günde 3 kere 90 lık mama hazırlıyorum 60 ya da 70 cc bitiriyor. Face de varım ama pek denk gelmedik sanırım canım :) sizin durumlar nasıl ? mamayı bırakacağım demiştin sanki en son inşallah olur canım :KK36:
Ayy keşke ama ne mümkün :( bırakamayız sanırım biz cadıcık bangır bangır bağırıyo istiyo mamayı.. Günde 4 defa veya 5 defa bazen 3 defa 60cc veriyorum

Ayy keşke ama ne mümkün :KK43: bırakamayız sanırım biz cadıcık bangır bangır bağırıyo istiyo mamayı.. Günde 4 defa veya 5 defa bazen 3 defa 60cc veriyorum
ver canım naapalım iyi olsunlar da. Mamanın tadını aldılar bi kere bizim Cadılar. emmeyi bırakmasınlar da mama da yesinler.

Back