- 29 Aralık 2015
- 12
- 1
- 1
- 34
cnm çok teşekkür ederim bugun aventin biberonunu aldım hemen sirkeli su ile kaynattım sutumu 50 cc sağdım bıraktım denemek için kızım aç olmadığı halde içti içebildi evdeki wee bin biberonuyla kuscak gibi oluyordu ama buna çok sevindim ya onunla beslenecek kuzucuğum her gün bir kez veririm biberonla artık çalışmaya başlayana kadar unutmasın diye biberonu,valla Allah razı olsun cnmCnm sana komik gelecek ama bilmiyorum inanki ne kadar ictigini.sadece anne sui veriyorum.ağladığında yapistiriyom hemen.ama biberonu neden aldım anneme bırakıp eşimle gezebilmek için.anne sütü Sagiyorum.ama iyiki almışım biberonu üç gün hastanede yattım sutum yoktu stokta üç gün mama verdiler.sonra devam ettim emzirmeye.benim için önemli olan anne memesine yakın olması ve az akitmasi bebeğin uğraşması tembelliğe alismamasi
cnm bulunduğun ortamı havalandır surekli oksijen insana mutluluk verir kahve içme çikolata yeme bunlar çarpıntıyı artırır,papatyalı su buharı yap kaynayan suya kır papatyalarını at Bi 7-8 dk kaynasın masaya al üzerine eğil buharı burnundan içeri çek ,bunu yatmadan yap sonra yüzünü yıkama yüzüne de iyi geli:) hep iyi şeyler duşun akşam 30 dk yürü eşinle ,eğlenceli müzikler dinle her zaman yemek yaparken ,işe gelip giderken falan eğer işe gidiyorsan tabisi,bebeğinin odasında vakit geçir onu kucağına alacağın günleri hayal et oyle her şey psikolojik değil yani bunları yap iyi gelecek sanaMerhabalar 19 haftalık hamileyim.12.haftada çarpıntılarım başladı.Şu anda devam ediyor, ara ara acile gittiğimde ölüyorum sandım.Panik atak mı hamilelikten mi anlamadım.Daha öncesinde hiç böyle bişey yaşamadım ve ayriyeten boğazımda bir kuruluk, yutkunma zorluğu çok zor geçiyor, kardiyolojiye gittim sorun yok ,kbb gittim burnumda tanıklık varmış ondan dedi, psikikiyatriye gittim psikiyatri ilaç kullanmam gerektiğini söyledi ama bebeğim daha çok küçük ilaç kullanmak doğru gelmiyo bana düşük tehlikem iki kere kanama geçirdim bnm durumumda olan var mı geçecek mi yardım edin lütfenGerçekten artık psikolojik olarak çöktüm her gün ağlıyorum sadece bnm başıma mı geldi diye etrafımdakilerii bunalttım iyice bana bir destek nolur
cnm bugun aldım aventin cam olanını 240 ml lik aldım ki ileride içeceği sut miktarı artacak diye eve gelir gelmez sutumu sağdım sirkeli suda biberonu kaynattım 50 cc sağdım denem için kızım çok aç olmadığı halde hepsini içti valla çok sevindim o benim çalışırken elim ayağım olacak o kadar sevindim yani biberon işine sağ olasın,hiç biberon kullanmadığı halde aldı kızım biberonu her gün bir kere vercem biber ondan ki işe başlayana kadar unutmasın onu:)gaz problemi 6 aya kadar devam edebiliyor. Gaz ilaçları kullanmak en doğrusu. Zinco fayda etmedi sab simple kullanıyorum şimdi 2x7 damla şeklinde.
bir çay kaşığı da bebeğine içir ama gazı çoksa kimyonla çözemezsin sab simple, biogaia yada nurse harveys gaz ilaçlarından birini al.
ben avent antikolik kullanıyorum. plastik olanını aldım bilerek kendisi de rahat tutabilsin diye. camla plastik arasında ne fark var bilmiyorum. Belki plstikleri 3 ayda bir değiştirmek gerekiyor olabilir. başlığa gelince 1ay+ olan başlıktan çektiği süt hala fazla geliyor ağzındna burnundan akyor. Biberon bilmediği için bebeğin 0ay+ şeklinde en küçük boyunu al. memeyi çektikleri kuvvetle çektikleri için çok süt geliyor yutamayım dışarı bırakıyorlar. Benim bebe onu da almadı ya inşallah seninki alır.
cnm aldım bugün denemek için kullandım ve aldı kızım biberonu çok mutluyum sağolasıncnm ben avent kullaniyrm cokta memnunum arada disari cikinca sutumu sagip birakiyrm kizim gayet guzel biberondan karnini doyiruyormus
kızlar philips aventin Natural ini önerdiler dun bugun aldım denedim cam olanını aldım sağlıklı diye 240 ml lik olanı aldım ilerde içeceği sut miktarı artacak diye ve eve geldim denedim kızım kabul etti wee ninkini kabul etmemişti çok sevindim ya inanılmaz şimdi her gün az miktar vercem işe gidene kadar unutmasın biberonu diye:)Kızlar dr browns biberonu kullanan var mı merak ediyorum onu. Medela calm kullanıyorum ben ters çevirince hiç akmıyor bebek emerse geliyor sadece. Avent bana çok akıtıyor gibi geldi. cam olanı var ama çok kolay akıtıyor iyi değil bence
bende de yatıp kalkarken oluyordu hamileyken geçti cnm hiç biri yok şimdi sana dediklerimi yap sen papatyayı falan yüzünü de sık sık soğuk suyla yıka ,bende de alerji çıktı 35. Haftadan sonra 40 a kadar devam etti delirecektim ama doğurdum geçti sabır cnm ben ktap okumaya da verdim kendim inan iyi geliyor roman falanÇok teşekkürler ama gerçekten elimde değil iki gündür yine çarpıntı devam ediyor korkularım endişelerim var ben kendimi geçtim bebeğime artık zararı olacak diye korkuyorum geçecek dimi inş geçer çünkü bazen dayanamıcak duruma geliyorumYatıyorum cnm çıkacak neredeyse evden çıkmaya korkuyorum gerçekten topluma giremiyorum
İnş geçer bazen dayanamıcak kadar kötü oluyorum düşünmemeye çalışıyorum ama elimde değil korkuyorum daha da 4 ayım var çabucak geçer umarım şimdi böyleyse son aylarda naparım bilmiyorumcnm bulunduğun ortamı havalandır surekli oksijen insana mutluluk verir kahve içme çikolata yeme bunlar çarpıntıyı artırır,papatyalı su buharı yap kaynayan suya kır papatyalarını at Bi 7-8 dk kaynasın masaya al üzerine eğil buharı burnundan içeri çek ,bunu yatmadan yap sonra yüzünü yıkama yüzüne de iyi geli:) hep iyi şeyler duşun akşam 30 dk yürü eşinle ,eğlenceli müzikler dinle her zaman yemek yaparken ,işe gelip giderken falan eğer işe gidiyorsan tabisi,bebeğinin odasında vakit geçir onu kucağına alacağın günleri hayal et oyle her şey psikolojik değil yani bunları yap iyi gelecek sana
İnş tşk ler cnm bunları yapmaya çalışıcambende de yatıp kalkarken oluyordu hamileyken geçti cnm hiç biri yok şimdi sana dediklerimi yap sen papatyayı falan yüzünü de sık sık soğuk suyla yıka ,bende de alerji çıktı 35. Haftadan sonra 40 a kadar devam etti delirecektim ama doğurdum geçti sabır cnm ben ktap okumaya da verdim kendim inan iyi geliyor roman falan
sen dediklerimi yap cnm ,mesela perşembe gece elin oğlu programı var o eğlenceli ona bak ,ye iç gez inan bu donem saltanat donemin sonra bebiş doğunca Osmanlının gerileme bazen çöküş dönemine giryorsın yoruyor afacanlar şimdi herkes etrafında pervaneyken keyfini çıkar :)İnş geçer bazen dayanamıcak kadar kötü oluyorum düşünmemeye çalışıyorum ama elimde değil korkuyorum daha da 4 ayım var çabucak geçer umarım şimdi böyleyse son aylarda naparım bilmiyorum
buraya yaz daraldığında da biz dinleriz evvelallah :)İnş tşk ler cnm bunları yapmaya çalışıcam
Senden de Allah raziolsun cnm.çok sevindim bebeğinin almasına:)cnm çok teşekkür ederim bugun aventin biberonunu aldım hemen sirkeli su ile kaynattım sutumu 50 cc sağdım bıraktım denemek için kızım aç olmadığı halde içti içebildi evdeki wee bin biberonuyla kuscak gibi oluyordu ama buna çok sevindim ya onunla beslenecek kuzucuğum her gün bir kez veririm biberonla artık çalışmaya başlayana kadar unutmasın diye biberonu,valla Allah razı olsun cnm
68 günlük biogaia ve sab simplex kullanıyorUz bizimde hep akşamüstü başlardı 6 gibi bazen 11 e kadar ağlardıKaç günlük oldunuz,hangi ilacı kullanıyorsunuz.bi de bu gaz hep akşamları geliyo bizimkine
Olur heralde ama aktardan aldığın bebeğe verilir mi bilmiyorum dr milupanınkini verebilirsin demiştiBen aktardan rezene aldım çayını kendim içeyim diye etkili olur mu acaba
Ben medela calm kullanıyorum emmeden gelmiyor zor biberon her bebek kabul etmiyormuşKızlar gunaydınn:) ben bşy soracaktım hangi biberonları kullanıyorsunuz anne sütü için aceba ocakta rapor alamazsam işe başlıcam da ,ne bilim özellikleri ne biberonların,hangisini çabuk kabul ediyor,anne meme başına benzeyen var mı falan
Kızlar bebek arabasını daha anca alacağı casual yada baby 2kullananinz var mi ikisi arasında kaldık.yada ne kullanıyorsunuz
Casusl cadillac air aldık çok da memnunuz sürüşü vs gayet iyiKızlar bebek arabasını daha anca alacağı casual yada baby 2kullananinz var mi ikisi arasında kaldık.yada ne kullanıyorsunuz
Selam canım grup kapalı ama birimizi faceden eklerden seni gruba ekleriz :)kızlar merhaba
doğumdan sonra bir fırsat bulupta yazamadım ama azimle hepinizin yazdıklarını okudum :)
hepinizin iyi haberlerini almak beni sevindirdi sizlerden o kadar çok şey öğrendim ki
şimdi face açmışsınız bende katılıyım diyodum ama grup dolmuş herhalde kısmet artık burdan yazışmaya devam artık
sizleri seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?