2015 Ekim Anneleri

Kızlar philips aventin biberonunu önerenler bugun aldım ve bebeğim hiç biberon kullanmadığı halde çok aç olmadığı halde sağdım 50 cc sırf meraktan verdim içti çok teşekkür ederim Allah razı olsun :)

cnm çok teşekkür ederim bugun aventin biberonunu aldım hemen sirkeli su ile kaynattım sutumu 50 cc sağdım bıraktım denemek için kızım aç olmadığı halde içti içebildi evdeki wee bin biberonuyla kuscak gibi oluyordu ama buna çok sevindim ya onunla beslenecek kuzucuğum her gün bir kez veririm biberonla artık çalışmaya başlayana kadar unutmasın diye biberonu,valla Allah razı olsun cnm

cnm bulunduğun ortamı havalandır surekli oksijen insana mutluluk verir kahve içme çikolata yeme bunlar çarpıntıyı artırır,papatyalı su buharı yap kaynayan suya kır papatyalarını at Bi 7-8 dk kaynasın masaya al üzerine eğil buharı burnundan içeri çek ,bunu yatmadan yap sonra yüzünü yıkama yüzüne de iyi geli:) hep iyi şeyler duşun akşam 30 dk yürü eşinle ,eğlenceli müzikler dinle her zaman yemek yaparken ,işe gelip giderken falan eğer işe gidiyorsan tabisi,bebeğinin odasında vakit geçir onu kucağına alacağın günleri hayal et oyle her şey psikolojik değil yani bunları yap iyi gelecek sana

cnm bugun aldım aventin cam olanını 240 ml lik aldım ki ileride içeceği sut miktarı artacak diye eve gelir gelmez sutumu sağdım sirkeli suda biberonu kaynattım 50 cc sağdım denem için kızım çok aç olmadığı halde hepsini içti valla çok sevindim o benim çalışırken elim ayağım olacak o kadar sevindim yani biberon işine sağ olasın,hiç biberon kullanmadığı halde aldı kızım biberonu her gün bir kere vercem biber ondan ki işe başlayana kadar unutmasın onu:)

Sağol
cnm ben avent kullaniyrm cokta memnunum arada disari cikinca sutumu sagip birakiyrm kizim gayet guzel biberondan karnini doyiruyormus
cnm aldım bugün denemek için kullandım ve aldı kızım biberonu çok mutluyum sağolasın

kızlar philips aventin Natural ini önerdiler dun bugun aldım denedim cam olanını aldım sağlıklı diye 240 ml lik olanı aldım ilerde içeceği sut miktarı artacak diye ve eve geldim denedim kızım kabul etti wee ninkini kabul etmemişti çok sevindim ya inanılmaz şimdi her gün az miktar vercem işe gidene kadar unutmasın biberonu diye:)

bende de yatıp kalkarken oluyordu hamileyken geçti cnm hiç biri yok şimdi sana dediklerimi yap sen papatyayı falan yüzünü de sık sık soğuk suyla yıka ,bende de alerji çıktı 35. Haftadan sonra 40 a kadar devam etti delirecektim ama doğurdum geçti sabır cnm ben ktap okumaya da verdim kendim inan iyi geliyor roman falan

İnş geçer bazen dayanamıcak kadar kötü oluyorum düşünmemeye çalışıyorum ama elimde değil korkuyorum daha da 4 ayım var çabucak geçer umarım şimdi böyleyse son aylarda naparım bilmiyorum

İnş tşk ler cnm bunları yapmaya çalışıcam

İnş geçer bazen dayanamıcak kadar kötü oluyorum düşünmemeye çalışıyorum ama elimde değil korkuyorum daha da 4 ayım var çabucak geçer umarım şimdi böyleyse son aylarda naparım bilmiyorum
sen dediklerimi yap cnm ,mesela perşembe gece elin oğlu programı var o eğlenceli ona bak ,ye iç gez inan bu donem saltanat donemin sonra bebiş doğunca Osmanlının gerileme bazen çöküş dönemine giryorsın yoruyor afacanlar şimdi herkes etrafında pervaneyken keyfini çıkar :)

Senden de Allah raziolsun cnm.çok sevindim bebeğinin almasına:)

Kızlar bebek arabasını daha anca alacağı casual yada baby 2kullananinz var mi ikisi arasında kaldık.yada ne kullanıyorsunuz

Ben medela calm kullanıyorum emmeden gelmiyor zor biberon her bebek kabul etmiyormuş

Kızlar bebek arabasını daha anca alacağı casual yada baby 2kullananinz var mi ikisi arasında kaldık.yada ne kullanıyorsunuz

ben baby2go nun lirica modelini aldım canım fena değil. oldukça hafif muadillerine göre. anakucağını kullanıyoruz şimdilik onda sıkıntı yok. ama tek eksi yön olarak portbebe kısmı biraz dar gibi geldi oturur konuma alınca. ne kadar süreyle kullanılır bilmiyorum

Selam canım grup kapalı ama birimizi faceden eklerden seni gruba ekleriz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…