canim kacinci haftaya kadar akayit yapilmasi gerekiyo acaba kalp atislarinida duyup oylemi yaptirsam kaydimiBu arada ben biraz önce iş yerimin karşısındaki sağlık ocağına kaydımı aldırdım kızlar. Ebe hemşire yıllık izindeymiş pazartesi gelicekmiş. Tetanoz aşım falan varmış sanırım. Sağlık ocağına hamile olduğunuzu bildirmeyi unutmayın çok güzel takip yapıyor onlar.
canım ben aile sağlığı merkezine gitmiştim ngeçen hafta ebe bebeğin kalp atışları alınınca kayıt yapacağız dedi bazı aşılar vrmış zamanı gelince takip edecekler bizi aşılarımızı olacağızcanim kacinci haftaya kadar akayit yapilmasi gerekiyo acaba kalp atislarinida duyup oylemi yaptirsam kaydimi
canim kacinci haftaya kadar akayit yapilmasi gerekiyo acaba kalp atislarinida duyup oylemi yaptirsam kaydimi
Bende bildirdim:) Ama gebeliği gösterir ultrason resimlşerini bekliyorlar, kalp atışlarını falan duymam lazımmış.Bu arada ben biraz önce iş yerimin karşısındaki sağlık ocağına kaydımı aldırdım kızlar. Ebe hemşire yıllık izindeymiş pazartesi gelicekmiş. Tetanoz aşım falan varmış sanırım. Sağlık ocağına hamile olduğunuzu bildirmeyi unutmayın çok güzel takip yapıyor onlar.
Bende bildirdim:) Ama gebeliği gösterir ultrason resimlşerini bekliyorlar, kalp atışlarını falan duymam lazımmış.
Duyarsın güzelim Allah'ın izniyle kan değerin şuan kaçlarda? ben daha kese görmeyi umut ediyorum:)Hayırlısıyla duyarız inşallah canım. Ben 7 haftalık olcam cts günü duyar mıyım ki?
canım bu mesajını yeni gördüm bende aynı senin gibi düşünüyorum ilk 3 ay çok önemli bebeğin tutunması için ben şimdi evi bike temizlemiyorum çünkü sütten ağzımın yandı bi kere genelde uzanıyorum ben çok pişmanlık yaşadım çünkü bu yüzden. benim size tavsiyem tedbirinizi alın yinede biz bilmiyorduk böyle bişey yaşayınca çok çok üzüldüm bu sefer herşeye dikkat ediyorum hatta abartıyo diyenler oluyo onada moralim bozuluyo ama bebeğim benim için çok önemli tekrr aynı şeyi yaşamak istemiyorum allahım korusunCanım bende bunu anlatmaya çalıştım burda ama ne kadar faydalı oldum bilemem. Benim bu konu hakkındaki fikrim ve tavrım bellidir. Benim arkadaşıma da doktor serbest dedi kanaması oldu düşük atlattı ondan sonra yasakladı doktoru arkadaşımda madem böyle bir risk vardı neden baştan serbest dediniz dedi. Kaldı ki vajinal ultrason bile düşük tehlikesi gösterilirken çoğu kişi ilk zamanlarda vajinal ultrasondan kaçarken ilişkiye girilmesi ne kadar mantıklı aklım almıyor. İlk gebeliğim ve önümde bir kaç örnekte var asla zevkim uğruna bebeğimi riske atmak istemem sonra pişmanlığı çok büyük oluyor. Tabi ki herkesin kendi kararı ama saygı duyarım.
Canım bende bunu anlatmaya çalıştım burda ama ne kadar faydalı oldum bilemem. Benim bu konu hakkındaki fikrim ve tavrım bellidir. Benim arkadaşıma da doktor serbest dedi kanaması oldu düşük atlattı ondan sonra yasakladı doktoru arkadaşımda madem böyle bir risk vardı neden baştan serbest dediniz dedi. Kaldı ki vajinal ultrason bile düşük tehlikesi gösterilirken çoğu kişi ilk zamanlarda vajinal ultrasondan kaçarken ilişkiye girilmesi ne kadar mantıklı aklım almıyor. İlk gebeliğim ve önümde bir kaç örnekte var asla zevkim uğruna bebeğimi riske atmak istemem sonra pişmanlığı çok büyük oluyor. Tabi ki herkesin kendi kararı ama saygı duyarım.
Geçen hafta cts 2148'di canım kan değerim.Duyarsın güzelim Allah'ın izniyle kan değerin şuan kaçlarda? ben daha kese görmeyi umut ediyorum:)
canım bu mesajını yeni gördüm bende aynı senin gibi düşünüyorum ilk 3 ay çok önemli bebeğin tutunması için ben şimdi evi bike temizlemiyorum çünkü sütten ağzımın yandı bi kere genelde uzanıyorum ben çok pişmanlık yaşadım çünkü bu yüzden. benim size tavsiyem tedbirinizi alın yinede biz bilmiyorduk böyle bişey yaşayınca çok çok üzüldüm bu sefer herşeye dikkat ediyorum hatta abartıyo diyenler oluyo onada moralim bozuluyo ama bebeğim benim için çok önemli tekrr aynı şeyi yaşamak istemiyorum allahım korusun
Arkadaşlar bendede foş diye su gibi akıntim oluyor rabbime emanetiz
Öyle dusunmeseler durur mu eşlerimız? Biz daha hassasiz tabi ama onlarda sonuçta artık BABAliği hissetmeye başlıyorlar :)Ben eşmle konbuştum bu konuyu, zaten ben riske atmak istemiyorum bebek iyi olsun gerisi önemli değil dedi, ben biliyorum riskli olduğunu sana demiştim diyor:)
Bugün aynısı bana oldu, öğlen tatilinden dönüşte sıcak birşey hissettim aynı adet olmuşum gibi, üzerimi çıkartmadan bismillah deyip wc ye gittim, öyle adet gibiydi ki korkudan bayılacaktım, bir baktım hiç birşey yok:)bende adet gibi sıcak kaçıyo gidiyorum ttualete normal akıntıymış arttı bu ara bende :)
Evet, illaki akışına bırakacğaız ama şuanda çok başındayız, düşündüğümüz tek şey bebeğimiz:)Öyle dusunmeseler durur mu eşlerimız? Biz daha hassasiz tabi ama onlarda sonuçta artık BABAliği hissetmeye başlıyorlar :)
Öyle canım çok şükür bebeğimiz bizimle sağlıkla inşallah kokusuna da varacagiz..Evet, illaki akışına bırakacğaız ama şuanda çok başındayız, düşündüğümüz tek şey bebeğimiz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?