Ben
Göremiyorum ben canım ya needen görücem?
Günaydın canım hoşgeldin.Günaydın güzel anneler :)
gunaydin canim hosbuldum sabaha kadar 5 kere wc ye kalktim dogru duzgun uyuyamadim biraz sersem gibiyimGünaydın canım hoşgeldin.
Of bende aynı durumdayım gece hiç kalkmayan ben wclere taşınıyorum bu durum hamileliğin başlarında ve sonlarında çok olurmuş.gunaydin canim hosbuldum sabaha kadar 5 kere wc ye kalktim dogru duzgun uyuyamadim biraz sersem gibiyim
bebislerimiz iyi olsunlarda biz surekli wcye tasinalim :)))Of bende aynı durumdayım gece hiç kalkmayan ben wclere taşınıyorum bu durum hamileliğin başlarında ve sonlarında çok olurmuş.
Tracy Hogg'un kitabını okumuştum ben ilk bebeğime hamileyken. Çok faydasını görmedim ama. Ayşe Öner'in de Hamilelik ve Bebek Bakımı'ydı sanırım adı kitabını okudum ama ondaki bilgiler de internetten bulunup okunabilecek şeylerdi. Ben en çok hastanenin bana verdiği Hamilelik Günlüğü isimli kitabı sevmiştim. Ama artık herşey internette var zaten. Bir sürü anne blogu var, onları takip edebilirsin..bebislerimiz iyi olsunlarda biz surekli wcye tasinalim :)))
bu arada aldiginiz okudugunuz yada alacaginiz kitap onerisi olan varmi
İlk haftalarda normalmiş, doktor söylemişti canım.Kızlar birşey soacağım akıntınız nasıl benim öncekine göre normalden fazla hatta sabahları tuvalete gidiyorum hemen iç çamaşırım ıslak oluyo başka birşeymi diye korkuyorum . hergün değiştiriyorum çamaşırımı biraz beklese koku olabiliyo
Ben okuyorum şuan canım hafta hafta hamileliğiniz.bebislerimiz iyi olsunlarda biz surekli wcye tasinalim :)))
bu arada aldiginiz okudugunuz yada alacaginiz kitap onerisi olan varmi
Kızlar birşey soacağım akıntınız nasıl benim öncekine göre normalden fazla hatta sabahları tuvalete gidiyorum hemen iç çamaşırım ıslak oluyo başka birşeymi diye korkuyorum . hergün değiştiriyorum çamaşırımı biraz beklese koku olabiliyo
Ayni durumdayız canım ben günlük Pedi günde 3 kere değiştiriyorm aynen korkuyorum islakliktanKızlar birşey soacağım akıntınız nasıl benim öncekine göre normalden fazla hatta sabahları tuvalete gidiyorum hemen iç çamaşırım ıslak oluyo başka birşeymi diye korkuyorum . hergün değiştiriyorum çamaşırımı biraz beklese koku olabiliyo
canım ben bi yerde okumuştum günlük oed iyi değilmiş diye özellikle hamileyken kullanımı çünkü hapsettiği için enfeksiyon yapabilirmiş iç çamaşırlarımızı günlük ütüleyerek değiştirmek gerekiyormuş ben fazla olunca acaba anormallik mi var diye düşünmüştümAyni durumdayız canım ben günlük Pedi günde 3 kere değiştiriyorm aynen korkuyorum islakliktan
Aynısını ben de duymuştum. O yüzden pamuklu kumaştan günlük pedimi kendim yapıyorum ben yıllardır... :)canım ben bi yerde okumuştum günlük oed iyi değilmiş diye özellikle hamileyken kullanımı çünkü hapsettiği için enfeksiyon yapabilirmiş iç çamaşırlarımızı günlük ütüleyerek değiştirmek gerekiyormuş ben fazla olunca acaba anormallik mi var diye düşünmüştüm
canım en iyisini yapmışsın ben çok nadir kullanıyorum ped genellikle çamaşırımı sık değiştiriyorum kendim yapsam biraz üşüngecimAynısını ben de duymuştum. O yüzden pamuklu kumaştan günlük pedimi kendim yapıyorum ben yıllardır... :)
Ayni durumdayız canım ben günlük Pedi günde 3 kere değiştiriyorm aynen korkuyorum islakliktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?