2015 Ekim Anneleri

Kızlar kasık ağrısı ara ara hepimizde olucakmış meraklanmayın. Bende dün otobüsün basamağı yüksekçeydi sağ elimle kapıdan destek alayım çıkayım dedim içimde bir yer acıdı çok korktum ama aslında rahim o kadar da kolay zarar görücek bir yer değilmiş ama siz yine de dikkatli olun çok eğilip kalkmayın, eğileceksenizde bacaklarınızın üzerine çökerek eğilin doğrudan yere değil. Yükseklere uzanmayın ve ağır kaldırmayın. Şu 3 ayı sorunsuz geçirelim hep birlikte inşallah.

gunaydin canim hosbuldum sabaha kadar 5 kere wc ye kalktim dogru duzgun uyuyamadim biraz sersem gibiyim
Of bende aynı durumdayım gece hiç kalkmayan ben wclere taşınıyorum bu durum hamileliğin başlarında ve sonlarında çok olurmuş.

Of bende aynı durumdayım gece hiç kalkmayan ben wclere taşınıyorum bu durum hamileliğin başlarında ve sonlarında çok olurmuş.
bebislerimiz iyi olsunlarda biz surekli wcye tasinalim :)))
bu arada aldiginiz okudugunuz yada alacaginiz kitap onerisi olan varmi

Kızlar birşey soacağım akıntınız nasıl benim öncekine göre normalden fazla hatta sabahları tuvalete gidiyorum hemen iç çamaşırım ıslak oluyo başka birşeymi diye korkuyorum . hergün değiştiriyorum çamaşırımı biraz beklese koku olabiliyo

Tansiyonumun düştüğünü hisediyorum bugünlerde. Yataktan kalkarken gözlerim karardı akşam

bebislerimiz iyi olsunlarda biz surekli wcye tasinalim :)))
bu arada aldiginiz okudugunuz yada alacaginiz kitap onerisi olan varmi
Tracy Hogg'un kitabını okumuştum ben ilk bebeğime hamileyken. Çok faydasını görmedim ama. Ayşe Öner'in de Hamilelik ve Bebek Bakımı'ydı sanırım adı kitabını okudum ama ondaki bilgiler de internetten bulunup okunabilecek şeylerdi. Ben en çok hastanenin bana verdiği Hamilelik Günlüğü isimli kitabı sevmiştim. Ama artık herşey internette var zaten. Bir sürü anne blogu var, onları takip edebilirsin..

İlk haftalarda normalmiş, doktor söylemişti canım.

Canım değiştirmen iyi bir şey zaten enfeksiyon gebelerde normal kadınlarda görülenden fazla görülürmüş. O nedenle bol su içip, idrarımızı bekletmemek ve çamaşırlarımızı sık değiştirmek gerek.

Tesekkurler kizlar bendede kagan kocatepenin hafta hafta gebeliginiz var bakalim biraz buyusun bebiste kitapcilari bi gezicem

Ayni durumdayız canım ben günlük Pedi günde 3 kere değiştiriyorm aynen korkuyorum islakliktan

Ayni durumdayız canım ben günlük Pedi günde 3 kere değiştiriyorm aynen korkuyorum islakliktan
canım ben bi yerde okumuştum günlük oed iyi değilmiş diye özellikle hamileyken kullanımı çünkü hapsettiği için enfeksiyon yapabilirmiş iç çamaşırlarımızı günlük ütüleyerek değiştirmek gerekiyormuş ben fazla olunca acaba anormallik mi var diye düşünmüştüm

Aynısını ben de duymuştum. O yüzden pamuklu kumaştan günlük pedimi kendim yapıyorum ben yıllardır... :)

Aynısını ben de duymuştum. O yüzden pamuklu kumaştan günlük pedimi kendim yapıyorum ben yıllardır... :)
canım en iyisini yapmışsın ben çok nadir kullanıyorum ped genellikle çamaşırımı sık değiştiriyorum kendim yapsam biraz üşüngecim iki gün yapsam üçüncü yapmam

Bu arada ben biraz önce iş yerimin karşısındaki sağlık ocağına kaydımı aldırdım kızlar. Ebe hemşire yıllık izindeymiş pazartesi gelicekmiş. Tetanoz aşım falan varmış sanırım. Sağlık ocağına hamile olduğunuzu bildirmeyi unutmayın çok güzel takip yapıyor onlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…