BEN GÖREMİYORUM ACABA SEN VİP ÜYEMİSİN
Beni göstermemiş:)Bu şekilde çıkıyor bende.zefey
Beni göstermemiş:)
Allah gönlüne göre ve hayırlısını versin canım. Testte çıkar aslında artık. Neden yapmıyorsun?34. gün içindeyim hala test yapmadım. 2 gündür karın ağrısı ile uyanıyorum, adet oldum sanıyorum bişiy yok. Şu an iş yerimdeyim midemden boğazıma acı su geliyor sanki bi yanma var. aylardır hüsrana uğruyorum, Rabbim doğru zamanda verir hayırlısı diye dua ediyorum.
Hersey bebeğimizicin :)Bende doktora gittikten sonra diyorum pazartesiye kada rdayancak :)
KIZ HEMEN KAN TESTİ YAPTIRR NE OLACAK HEMEN ÇIKIYOR34. gün içindeyim hala test yapmadım. 2 gündür karın ağrısı ile uyanıyorum, adet oldum sanıyorum bişiy yok. Şu an iş yerimdeyim midemden boğazıma acı su geliyor sanki bi yanma var. aylardır hüsrana uğruyorum, Rabbim doğru zamanda verir hayırlısı diye dua ediyorum.
idararda da çıkabilirKIZ HEMEN KAN TESTİ YAPTIRR NE OLACAK HEMEN ÇIKIYOR
Benim eşim smdi den dalga geçiyor benimle ya bu ne hal babaannemë benzedi diyo :))Aynı ateş basması bende var, yatıyourm tv karşısınd aüşüyorum battaniye alıyorum üzerime, 10 dakika sonra terlemeye başlıyorum, açıyorum üzerimi bu sefer terim soğuyor üşüyorum, menepoz gibi sürekli ofluyorum, iç çekiyorum daha şimdiden böyle gidersem 9 ay boyunca yaşlı bir kadın olup çıakcağım eşimin gözünde:S
AA BİZDE ÇIKMIYO VİP SİN DEMEKKİ ONDAN VAY CININA
Göremiyorum ben canım ya needen görücem?ben de görüyorum listeyi kızlar
bu kasık ağrısı çoğu kişide var sanırım...Kizlar gunaydin.ben coğunuzun tersine sabahlari erken kalkamiyorum ya. Sonrada sersem sersem geziyorum.gerci haftaya tatil bitiyor calismaya baslayacam 6 da kalkmak zorundayim
Simdi uyuyabildigim kadar uyuyayim diyorum.benimde sol kasigimdaki agri bacagima vuruyor.ozelliklede geceleri.bulanti icin erken ama ben oglumda hic bulanti yasamamistim kizlar.cok sorunsuz agrisiz bir hamilelikti.insaallah hepimizin hamilelikleri öyle gecer.sanki benim bu sefer biraz daha zorlayacak gibi hissediyorum ama:)
34. gün içindeyim hala test yapmadım. 2 gündür karın ağrısı ile uyanıyorum, adet oldum sanıyorum bişiy yok. Şu an iş yerimdeyim midemden boğazıma acı su geliyor sanki bi yanma var. aylardır hüsrana uğruyorum, Rabbim doğru zamanda verir hayırlısı diye dua ediyorum.
Allah gönlüne göre ve hayırlısını versin canım. Testte çıkar aslında artık. Neden yapmıyorsun?
KIZ HEMEN KAN TESTİ YAPTIRR NE OLACAK HEMEN ÇIKIYOR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?