2015 Ekim Anneleri

34. gün içindeyim hala test yapmadım. 2 gündür karın ağrısı ile uyanıyorum, adet oldum sanıyorum bişiy yok. Şu an iş yerimdeyim midemden boğazıma acı su geliyor sanki bi yanma var. aylardır hüsrana uğruyorum, Rabbim doğru zamanda verir hayırlısı diye dua ediyorum.

Allah gönlüne göre ve hayırlısını versin canım. Testte çıkar aslında artık. Neden yapmıyorsun?

KIZ HEMEN KAN TESTİ YAPTIRR NE OLACAK HEMEN ÇIKIYOR

Benim eşim smdi den dalga geçiyor benimle ya bu ne hal babaannemë benzedi diyo :))

Kizlar gunaydin.ben coğunuzun tersine sabahlari erken kalkamiyorum ya. Sonrada sersem sersem geziyorum.gerci haftaya tatil bitiyor calismaya baslayacam 6 da kalkmak zorundayim
Simdi uyuyabildigim kadar uyuyayim diyorum.benimde sol kasigimdaki agri bacagima vuruyor.ozelliklede geceleri.bulanti icin erken ama ben oglumda hic bulanti yasamamistim kizlar.cok sorunsuz agrisiz bir hamilelikti.insaallah hepimizin hamilelikleri öyle gecer.sanki benim bu sefer biraz daha zorlayacak gibi hissediyorum ama:)

AA BİZDE ÇIKMIYO VİP SİN DEMEKKİ ONDAN VAY CININA

Hehe artık vip diye geçmiyor canım pro üyelik var.

Haklarımızda şöyle.

- Cinsellik gibi 7-8 aydır kapalı bir başlığı normal üyelerin okuma hakkı varken Pro üyeler okumak kalmıyor yorumda yazabiliyor, konuda açabiliyorlar.

- Pro üyelerin gözü yormayacak şekilde imzalarına izinleri var.

- Pro üyeler konulara yazdıkları mesajların font, renk ve büyüklüklerini kaydedebiliyorlar, her seferinde bunları seçmeleri gerekmiyor.

- Profillerini çingenemsi hale getirebiliyorlar.

- Konularda görünmez olarak gezebiliyorlar.

- 2 özel mesaj arası 600 sn. beklemeden çatır çatır taciz mesajları yazabiliyorlar. :)

bu kasık ağrısı çoğu kişide var sanırım...

Test yapsana 4 gün geçmiş günün herhangi bir saatinde yapsanda çıkar artık.

Allah gönlüne göre ve hayırlısını versin canım. Testte çıkar aslında artık. Neden yapmıyorsun?

KIZ HEMEN KAN TESTİ YAPTIRR NE OLACAK HEMEN ÇIKIYOR

daha önce bu denli belirtilerim olmadı ama testlerim hep hüsranla sonuçlandı. 35. devirmeden yapma diyor eşim. Çok nadir de olsa adet periyodum 35i buluyor bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…