2015 Ekim Anneleri

Bende doktora gittikten sonra diyorum pazartesiye kada rdayancak :)

bulantı sakızı diye birşey satılıyormuş eczanelerde. Bulantın olursa ondan kullanırısın. Ayrıca şiddetli bunaltısı olanlara dr ilaç da veriyor
Bulantı için bilekliklerde var canım aklınızda olsun tavsiye ederim.

kızlar dayanamadım randevuyu cumaya cektimmmmmmm o zman 6+0 olcak çıkarmı acep kalp atışları

Eğer gerçekten bu kadar tehlikeli ise zaten yaklaşmasın, o zaten korkudan yaklaşamıyor şuan, bilmiyorum hiç demiyor yapacak mıyız diye ama o bebeğe birşey olacak diye korkar.

Aynı ateş basması bende var, yatıyourm tv karşısınd aüşüyorum battaniye alıyorum üzerime, 10 dakika sonra terlemeye başlıyorum, açıyorum üzerimi bu sefer terim soğuyor üşüyorum, menepoz gibi sürekli ofluyorum, iç çekiyorum daha şimdiden böyle gidersem 9 ay boyunca yaşlı bir kadın olup çıakcağım eşimin gözünde:S

Canım bende 6+0'da gidicem inşallah duyarız ama duyamasan bile korkma pıt pıtları gözüküyor.

aa aramızda bi gün varr cuma yazarım hemen sabah 8:16 da randevum dokuzda masamda olmuş olurum sanırım hayrlısıylaa inşşalh duyar rahatlarız

aa aramızda bi gün varr cuma yazarım hemen sabah 8:16 da randevum dokuzda masamda olmuş olurum sanırım hayrlısıylaa inşşalh duyar rahatlarız
İnşallah duyarsın o pıt pıt sesini:)

Normalde 1 gün olmucaktıda benim tüp bebek olduğu için hesaplama blastokist transferine göre yapılıyormuş normalde 5.10.2015'ti gebelik takvimim sonra blastokist transferine göre ayarlayınca 2 gün öne çekti. Doğrusunu ultrasonda öğreniriz. Genellikle bizim hesaplamalara uymuyor doktorların ultrasonu.

bende çok nazlı oldum zaten nazlıydım dediğin gibi eşimin gözünde iyice nazlı olacağım ama napiyim gerçekten fizyolojik ve biyolojik olarak değişiklikler yaşıyorum

ONCEDEN TOPİĞİ OKUYANLAR GÖRÜNÜYORDU ALTTA LOVELY KALKTIMI O

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…