2015 Ekim Anneleri

muhtemelen geç döllenme canım tabi yine kan vermen degerin normal sınırlada arttığına bakman lazım...bende günde üç tane progestani fitil olarak atıyorum

Bende öyleyim canım. Kafam ağır geliyor taşıyamiyorum valla
hiç böyle olacağım aklıma gelmezdi
sabah eşim 9 da kahvaltıya hazırlamış kaldırdı kalkamiyorum yataktan diyorum adam ise gitti işleri halledip ben yatışda

Aynen bende öyleyim canim hicbisey yapasim yok
demek yalnız degilmisim
iki gün önce bi tanıdık hamile onun surekli yattığını uyduğunu duydum hadii canım o kadarda uyunmaz dedim...aynısı olucam bu gidişle

Günaydın kızlar... Sıkıcı bir güne merhaba :s
Kafam çok karışık banada yardımcı olun
Dün çok çok açık renkte k.rngi az bi miktrda akntım oldu agrım sızım hiçbişeyim yok bu durum devamda etmedi ama çok aklım takıldı en son doktor kontrolüne 16 şubatta gittim minnakımın kap atışlarını net duyamadık ama ultrosonda çok rahat gördük bi sıkıntı yok herşey normal dedi doktor bi sonraki randevum 16 martta . sürekli doktora gitmekte istemiorm ama böyle oluncada içim içimi yior ii düşiniyim minikim iyidir diyorum ama 16 marta kadar da bu durumda nasıl beklicem bilmiyorum napmalıyım sizce ben mi cok evham yapıorum acaba normal midir ki ilk gebeliğim ben cok heycanlıyım eşim benden daha cok heycanlı endişeleniyorum çalışıyorum işim masa başı ama sürekli gidip gelmek zorunda kalıyorum :/

Son düzenleme:
Merhaba Ekim ayinin guzel anneleri :)

Hepimizde ayni sikeyetler :) birkac isimi haledip hoop tekrar uykuya gidecegim:)

Size bir sorum var

Ben iki uc aydir folic asit kullaniyordum, hamile kalmadan baslamistim, doktoruma bitmesi yakin dedigimde o zaman baska ilaca gecelim dedi
Previt diye bi ilac verdi ama hala alamadim folic asite devam ediyrum.
Genelde arkadaslarima sadece folic asit verms doktorlar.bu dedigim ilaci kullanan var mi? hamilelik boyunca icilcekmis.
Bir de vajinal sari beyaz renk akintilariniz oluyor mu? kanama olmadigi surece normaldir herhalde...

Merhaba canım ilaçlarla ilgili bir bilgim yok ben progestan ve mıde ilacı ılacı kullanıyorum suan sadece ama akıntı bende de cok fazla oluyor aynı renklerde dr uma iki kez sordum normal diyor,bel ve kasık agrım da oluyor benim ara ara..buda normalmiş..

E="ervaca87, post: 39549799, member: 597067"]günaydın canım, günlük süt olarak ne marka içiyorsun?[/QUOTE]
Pinar süt içiyorum. Az içiyorum diye üzülüyorum acaba kalsiyum takviye mi alsam.

Cici hnimlarbem bu sabahh kustum yawss.kabus gerii donuyo sanriim.sutunuzu ayrann peynir yumurtani eksim etmeyin cok sik yiyin dis etleriniz hamileyken ve lohusalik doneminde sizi rahatsiz etmez.her cocuk bir dis kaybi derler.ama maşallah ben hamileligimde ve dugumdan sonrafa dis sikintisi cekmedim.kalsiyum cok almamam bagliyorum

Günaydınlar güzel anneler :) rabbim sıkıntısı olan hamişlerin sıkıntısını gidersin inşallah..
Değerler normal gidiyor ama ultrasonda ne zaman gözükür
Hamilelik haftası son adet tarihine göre hesaplanıyor canım, muhtemelen 5. haftada vajinal usg de görünür yok karından istersen biraz daha bekle 6. haftanda git, ben merakımdan 5+1 de gittim karından göremediler, ertesi gün vajinal baktılar ve kese göründü
gunaydin arkadaslar.
gunde ne kadar sut ve sut urunu tuketiyorsunuz acaba ben icemiyorum bazen 1 bazen 2 bardak sut içiyorum. ayrica dis etlerimde kabardi ve agriyor. Kalsiyum eksikligindende olabilirmis herhalde.?
Ben normalde sütü severim içerdim de ama son 1-2 haftadır portakal suyuna sarmış durumdayım. Benimde diş etimde şişlik ve ağrı oldu kalsiyuma mı bağlı ki acaba dikkat etmek lazım o zaman geri süte döneyim ben :)
Ben senin yerinde olsam dr a sık gitmek istemesem de içim rahatlasın diye bi dr a danışırdım yinede, endişelenip için içini yemektense kafan rahat olur.

Çok korkuyorum panik yapmak strese girmek istemiyorum ama bu çokk ama çok zor bir durum ne olur dua edin bebeğim tutunsun

Ben senin yerinde olsam dr a sık gitmek istemesem de içim rahatlasın diye bi dr a danışırdım yinede, endişelenip için içini yemektense kafan rahat olur.
Eşimde istersen pazartesi gidelim içimiz rahat olsun dedi zaten tek izin günümde pazartesi :/ bakalım sanırım dayanamayıp pazartesi günü gidcem

Merhaba ekim anneleri :)
Günlük süt tüketim miktarınız ne kadar? Ben 2 bardak kadar içiyorum. Süt içmek istemezsem bir kase yoğurt yiyorum, ve günlük bir yumurta tüketiyorum. Kalsiyum açısından yeterli mi değil mi acaba?

Vajinayamı sokucam bide 100 lükmü sizinkide
canım progestanın hepsi vajinadan alınmıyor. Oral olanı başka vajinal olanı başka bnde progestan kullandım 100 mglık bnm oraldı (ağızdan) doktorun nasıl dediyse o şekilde kullan ki reçetedede yazar prospektüstede.

Merhaba hanımlar yeniyim aranızda hatta yepyeni doktorum bana günde iki bardak süt bi kase yoğurt ve bi kibrit kutusu civarı peynir ayrıca bi yumurta tüketmemi söyledi. Bir bardak süt yerine iki kase yogurtta yiyebilirsin dedi .

Aramıza hosgeldin :) 7.haftadan sonra umarım hala yiyebiliyor olursunuz sütten tiksindim ki çok seversim şimdi yoğurt ayran soda peynir ne varsa onları tüketiyorum şartlamayın dikkat edin bebek herhalükarda ihtiyacı olanı alacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…