2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

canim cok gecmis olsun iyisin dimi simdi? pozitif olup yeniden baslamayi istemen çok guzel. ins en kisa zamanda hayirlisiyla bebegini kucagina alirsin..

Çok sağol canim inşallah bende böyle güzel şeyler söylerim anlatirim

Ben normal doğum ile ilgili yazdım ama sezeryansa da aynı şey. Yine dünyanın en güzel duygusu bebeğine kavuşacaksın. Hiç korkma.
Canım benim Allah razı olsun.bebegine ilgili saglikla ilgi yazdığını gördüğümden beri dua ediyorum Rabbim bir daha aynı acıyı yaşatmasin. Kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah.

canim herkesin agri esigi farkli sen kendini kimseyle kiyslama bebegini kucagina alinca geceqg tum endiselerin
İnşallah canjm.benjm ama zaten normalde ağrı eşiğim çok kötü yanı afedersin kasimı bile alırken ağlayan biriyim dusun gerisini. Nefret ediyorum bundan ama benjm elimde olan bişey degil

canim cok gecmis olsun iyisin dimi simdi? pozitif olup yeniden baslamayi istemen çok guzel. ins en kisa zamanda hayirlisiyla bebegini kucagina alirsin..

Canım çok sağol. Çok ağır bir şey yaşadık. Onu çok seviyorum ve hiç bir şey yerini tutmayacak ama Allah'a sığınarak atlatacağız.

İnşallah canjm.benjm ama zaten normalde ağrı eşiğim çok kötü yanı afedersin kasimı bile alırken ağlayan biriyim dusun gerisini. Nefret ediyorum bundan ama benjm elimde olan bişey degil
kendi kendine telkin ver o zaman bişey olmyacak acı hissetmeyeceğim çok güzel olacak diye.. zaten bebeğin ağladığında acı falan hissetmeyip ona odaklanacaksın kalkmaya çalışacaksın emzirmeye çalışacaksın o arada da kendi acını unutacaksın :)

Canım çok sağol. Çok ağır bir şey yaşadık. Onu çok seviyorum ve hiç bir şey yerini tutmayacak ama Allah'a sığınarak atlatacağız.
Böyle durumlarda Allah bu acıyı unutturmasın derlermiş inşallah senin de yaşayıp göreceğin en acısı bu olsun her günün diğerinden daha mutlu daha huzurlu geçsin.. kucağın en kısa zamanda bebeklerle dolsun inşallah..

Merhaba.Arkadaşlar doktorum benden kan pıhtılaşmasıyla ilgili bazı testler istedi. Bunları ankarada nerde yaptırabilirim. Daha önce yapan var mı bu testleri.
Canım hrs genetikte yaptirabilirsin. Iki düşük yaptim dersen 12 tlye yapılıyor. Başka merkezlerde daha pahalı.

Canım biraz geç oldu ama öncelikle geçmiş olsun.tekseferde 90cc ye kadar çıkılaniliyor sanırım ama bu kadar yüklenme bence bebeğe.dolaşımda sıkıntı yapmasın.sarılıkla ilgili eskiler bebeğin uyuduğu beşiğin üzerine sarı bi tülbent atarlardı,mantıklı bi açıklamadı varmı bilmiyorum ama denemekten zarar gelmez heralde.bide kullandığın mamada şeker ilavesi olmamadına dikkat edersen iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…