• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Arkadaşlar ÇARŞAMBA Sabah Sezaryanla Doğum Yapacam .Allahım hepimiz é hayırlı dogumlar nasip etsinNn.çok korkuyorum Rabbimin izniyle geçecek sabır hep sabrettik.Yüce mevlam kimsenin kucağını boş bırakması n. Ve kimseyi evlatla sinamasin
Hayırlı olsun canım. Sağlıkla al bebeğini kucağına. Alkah kolay doğumla kavuştursun seni yavruna :)

Amin canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın hiç korkma. Sende yazacaksin hiç korktuğum gibi değilmiş diyeceksin. Hepimiz aynı şeyleri yaşadık. Hiç korkak rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin:KK36:
Sağol bitanemmm inşallah Allahım yardım etsin cumlemiz

Kızlar merhaba Rabbim hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin saglıkla alın yawrularonızı kucaklarınıza..benmde eşim azospermi bebek tedawısındeyiz yedi ay once eşim ameliyat oldu vrıkoselden ama cıkııs başlamadı biopsi Icinde bolca Sperm bulundu yazıyorb bızde artık bayramdn snra tupbebege gelmek ıstıyoruz sizlerden ricamız Allah rızası ıcın su duaların geri cevrılmeyecegı mubarek günde Icinde kadir gecesi bulundurman ayda bize dua etmeniz muslumanın ı muslumana kardeşine ettiği du makbuldur hamile duası da kabul olan dualardadır.. Eşim emre ve benım ıcın yasın okuyabılırmisınız cvblarınızı msj olarak yazarsanız sayı almış olacağım inşallah her Isteyen kula evlat hasretıyle ceken kullarına Rabbim nasip eder hepinizin duası kabul olsun
Canimm merhaba
Burda buldum bak seni.
Demek tedaviye baslayacaksiniz.insallah yavruna kavusursun canim.
Ben sana 1 tane yasin okurum canim.insallah rabbim kabul gorur.sansiniz bol,rabbim yardimciniz olsun.

Canimm merhaba
Burda buldum bak seni.
Demek tedaviye baslayacaksiniz.insallah yavruna kavusursun canim.
Ben sana 1 tane yasin okurum canim.insallah rabbim kabul gorur.sansiniz bol,rabbim yardimciniz olsun.

Evet canim baslicaz nasipse;) içimde hem heyecan var hem korku insallah kavusuruz yawrumuza bizde.. Allah seninde kucagina almayi nasip etsin canım Allah razı olsun canim

Canım ben 21 haftalık bebeğimi pazartesi ve salı günleri 30 saat süren bir doğumun ardından dünyaya getirdim. Bebek tabiki nispeten küçük olduğundan pelvisten geçisi ve çıkışı kısa sürdü. Ama onun dışında yaşadığım doğum sancılarının normal 40 haftalık bebeği doğurmaktan hiç bir farkı yoktu. Hatta rahim hazır olmadığı için normalden çok daha uzun sürdü. 24 saatin sonunda ağır bir sakinleştirici aldım. Hemen doğumdan önce de çok sancım olduğu için istemiştim ama vakit kalmadı, doğurdum. Sana söyleyeceğim şey şu; biraz sabredersen dünyanın en güzel duygusunu tadacaksın. Çok ama çok sancılı bir süreç bebek çıktığı saniyede bitiyor. Maalesef ben bebeğimi kucağıma alamadım ama inşallah sen sağlıkla alacaksın ve o an duyacağın mutluluğun kelimelerle tarifi olmayacak. Kesinlikle korkma. Eğer bir mani olsa doktorun zaten izin vermez. Vücudun bunun için dizayn edilmiş. Kendine güven. Allah'a güven. Ben doğumdan hemen önceki bir saat her türlü şekilden şekile girip bir daha asla yapmam, Allah'ım güç ver diyip duruyordum. Çıkardığım sesleri şimdi düşününce utanıyorum. Bildiğim her türlü teknikle kendimi rahatlatmaya çalıştım. Dualar, tesbihler, nefes teknikleri, meditasyonlar... Yinede çok sancım oldu. Ama ne zamanki doğum bitti, o acıların hepsi geçmişte kaldı. Şimdi yeniden hamile kalıp yeniden kısmet olursa normal doğumla bebeğime kavuşmak için sabırsızlanıyorum.

İnsanlar neler yaşıyor da 1 ay ayağa kalkamıyor bilmiyorum ama eminim ki sana öyle olmayacak. Kesiğin olursa dikiş atılacak o biraz bakım ister. Ama o sancıları çekene bir kaç dikiş ağır gelmez. Onlar güzel sancılar. Korkma. Allah'a sığın.
Canim tekrar cok cok gecmis olsun.Rabbim bu acilarin karsiliginda sana en guzel evlatlari nasip etsin insallah.

Canım benim Allah razı olsun.bebegine ilgili saglikla ilgi yazdığını gördüğümden beri dua ediyorum Rabbim bir daha aynı acıyı yaşatmasin. Kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah.
Canım hic korkma ilk uc gun biraz yurumekte kalkmakta sıkıntin oluyor sonra hersey normale donuyor.Hele sezeryan zamani hicbisey hissetmiyorsun bile.Agri kesicilerle 3 gun idare ediyorsun sonra normale donuyorsun.Zaten bebegini kucagina alinca aciymis agriymis onu bile farketmiyorsun.

Canım hic korkma ilk uc gun biraz yurumekte kalkmakta sıkıntin oluyor sonra hersey normale donuyor.Hele sezeryan zamani hicbisey hissetmiyorsun bile.Agri kesicilerle 3 gun idare ediyorsun sonra normale donuyorsun.Zaten bebegini kucagina alinca aciymis agriymis onu bile farketmiyorsun.
Canim çok sağol inşallah. Yarın Büyük gün Allahım tüm evlatlari korusun

Arkadaşlar ÇARŞAMBA Sabah Sezaryanla Doğum Yapacam .Allahım hepimiz é hayırlı dogumlar nasip etsinNn.çok korkuyorum Rabbimin izniyle geçecek sabır hep sabrettik.Yüce mevlam kimsenin kucağını boş bırakması n. Ve kimseyi evlatla sinamasin
Amin cnm hayirli dogumlar saglikla kavus bebisine. Darisi bizlere bende cuma.

tecrübeli anneler dilerim herkes herkes sağlıkla evladını kucağına alır.
daha öncede durumumu yazmıştım. bugun bir umut tekrar sormak istiyorum benim gibi olupta sağlıkla gebeliği devam eden var mı acaba?
kimyasal gebelikle ilgili bir topik de açtım ama pek yazan olmadı, takdir edesiniz ki beklemek çok çok zor.
benim durumum şöyle ; 5. gün transferi 1. kalite 3. embriyo transfer edildi.

9. gün : 44
13. gün 81
14. gün : 61
16. gün : 71
18. gün : 152
20. gün : 364
21. gün dr. usg ile baktı ama herhangi bir şey söylemedi beklemeye devam dedi. çok da umutlu konuşmadı. bu arada çok hareket edince belim ve kasıklarımda ağrı wc ye gittigimde peçeteye leke şeklinde kan geliyor. Açıkcası ben kimyasal gebelik diye düşünüyorum ama bir yanımda umut işte acaba mı diyorum.

Benimde değerlerim ikiye katlamamıştı hep az az az arttı hatta kalp atışı 9 cü haftada duyduk ama benim leke ya da kanamam olması hayırlısı olsun dua et

Oncelikle tedaviye baslayacak olan arkadaslarim allah dualaranizi kabul edip guzel saglikli bebekler nasip etsin.
Simde kizlar; buvun kontrole gittim bebegin plasentasi yaslanmaya baslamis cuma yapalim sezeryani diyor doktorum. Aslinda 39+3 te yapilacakti. Ben suan soklardayim kizlar biran 10 gun geri alininca tarih. Bebegim 3 kilo suan 1 haftada hic kilo almamis. Seviniymmi uzuliymmi bilemedim çok stresliyim cok heyecanliyim. Cumaya kadar kilo vermez insallah. Nst ye girdim birsey cikmadi. Persembe tekrar kontrol. Yinede hazirlikli gidiym diyorum bavul falan siz ne dersiniz.

Oncelikle tedaviye baslayacak olan arkadaslarim allah dualaranizi kabul edip guzel saglikli bebekler nasip etsin.
Simde kizlar; buvun kontrole gittim bebegin plasentasi yaslanmaya baslamis cuma yapalim sezeryani diyor doktorum. Aslinda 39+3 te yapilacakti. Ben suan soklardayim kizlar biran 10 gun geri alininca tarih. Bebegim 3 kilo suan 1 haftada hic kilo almamis. Seviniymmi uzuliymmi bilemedim çok stresliyim cok heyecanliyim. Cumaya kadar kilo vermez insallah. Nst ye girdim birsey cikmadi. Persembe tekrar kontrol. Yinede hazirlikli gidiym diyorum bavul falan siz ne dersiniz.
Geçmiş olsun canım ya plesantasi yaslanmis ilk defa duyuyorum. Sağlıkla kucağına al arabanız varsa hastaneye giderken arabaya koyabilirsiniz. Ne olur ne olmaz

Bencede hazırlıklı git ve de canini sıkma Allahım in izniyle bisey olmaz hem kilosuda gayet iyi

Geçmiş olsun canım ya plesantasi yaslanmis ilk defa duyuyorum. Sağlıkla kucağına al arabanız varsa hastaneye giderken arabaya koyabilirsiniz. Ne olur ne olmaz
Sagol cnm plasentanin etrafi kireclenmeye basliyormus. Bebek beslenemiyor hatta kilo vermeye basliyormus. Suyuda azalmis dedi hayirlisiyla doguriym da off araba var cnm ne var ne yok yerlestiririm.

Back