Allahim hayirli ugurlu etsin insallah. Darisi basima ve tum hamis olan arkadaslara unsallah :)Bende yarin Allahin izniyle sezeryan olucam.cooook heyecanliyim.simdiden o ani dusununce bile kalbim yerinden firliyo.nasil bir heyecan ve korku var anlatamam size.Rabbim kolaylikla atlatmamizi nasip etsin
Aminnnn insallah canimAllah hayirli ugirlu eetsin insallah :) darisi basima :) ve hamis olan tum arkadaslara insallah
Amin sagol darisi basina insallah.zamn cok cabuk geciyor bir bakmissin dogum gelmis catmis.Allahim hayirli ugurlu etsin insallah. Darisi basima ve tum hamis olan arkadaslara unsallah :)
Hadi gözün aydın canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinÇok çok heycanlı yim haftaya doğumum varŕ
MUTLU SON bugün demek rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin sağlıkla kavus yavrunaBende yarin Allahin izniyle sezeryan olucam.cooook heyecanliyim.simdiden o ani dusununce bile kalbim yerinden firliyo.nasil bir heyecan ve korku var anlatamam size.Rabbim kolaylikla atlatmamizi nasip etsin
bin maşşallah Allahım sağlıkla büyümesini nasip etsin bebişin :) inşallah sen de hemencecik toparlarsın şeker :)Merhaba kizlar.bugun saat 10 da bebegim spinal sezeryanla dunyaya geldi.Allahim herkese nasip etsin.sezeryan iyi gecti sadece biraz fazla heyecan yaptigim icin tansiyonum dustu ama hmn mudahale ettiler ve duzeldim cok sukur.suan cok hafif agrim var henuz ayaga kalkmadim bakalim ayaga da kalkarsam korkumu tamamen atmis olucm.
Hayirli uğurlu olsun canim benim darısı bizlere benimde pazartesi olacak sanirim yarın kesin netleşecek epidural sezaryan kesin ama darısı başıma inşallah korkmam ve bayılmam beldeki ignedenMerhaba kizlar.bugun saat 10 da bebegim spinal sezeryanla dunyaya geldi.Allahim herkese nasip etsin.sezeryan iyi gecti sadece biraz fazla heyecan yaptigim icin tansiyonum dustu ama hmn mudahale ettiler ve duzeldim cok sukur.suan cok hafif agrim var henuz ayaga kalkmadim bakalim ayaga da kalkarsam korkumu tamamen atmis olucm.
Ayy bebegini ilk sen gordun demek. Allah anali babali buyutsun darisi bizim gibi dogum bekleyenlere insallah bizler de sag saglim bebeklerimize kavusalim. Ben genel olcam galiba spinal ve epidural dan cok korkuyorum.Merhaba kizlar.bugun saat 10 da bebegim spinal sezeryanla dunyaya geldi.Allahim herkese nasip etsin.sezeryan iyi gecti sadece biraz fazla heyecan yaptigim icin tansiyonum dustu ama hmn mudahale ettiler ve duzeldim cok sukur.suan cok hafif agrim var henuz ayaga kalkmadim bakalim ayaga da kalkarsam korkumu tamamen atmis olucm.
Sagol cnm amin darisi basina olsun.bende spinalden korkuyodum ama inan korkulacak bisey yokmus evet insan cok korkuyo cook heyecanlaniyo ama bu normal ve hemn mudahale edip gerekeni yapiolar zaten.evt bebegimi ilk ben gordum ve bebek ciktiktan sonea baya rahatladim.ilk saatler uyusuk oldugum icin hicbisey hissetmedim sonra hafif hafif adet sancisi gibi agrilarim oldu ona da agri kesici yapildi.gayet rahat yani.hic korkmaAyy bebegini ilk sen gordun demek. Allah anali babali buyutsun darisi bizim gibi dogum bekleyenlere insallah bizler de sag saglim bebeklerimize kavusalim. Ben genel olcam galiba spinal ve epidural dan cok korkuyorum.
Gözün aydın canım Rabbim analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun maşallah.Merhaba kizlar.bugun saat 10 da bebegim spinal sezeryanla dunyaya geldi.Allahim herkese nasip etsin.sezeryan iyi gecti sadece biraz fazla heyecan yaptigim icin tansiyonum dustu ama hmn mudahale ettiler ve duzeldim cok sukur.suan cok hafif agrim var henuz ayaga kalkmadim bakalim ayaga da kalkarsam korkumu tamamen atmis olucm.
canım Rabbim yardımcınız olsun.Duam seninleDostlar desteğiniz için çok teşekkür ederim. İki tane profesör saatlerce inceledi. Sonra 3 ayrı doktorla daha konuştuk, raporu incelediler. Bu doktorlar birbirileriyle konuştu. Sonuç değişmedi. Yaşamayacağını söylediler. Bu aşamada sezaryen olmadığı için normal doğum olacak pazartesi günü. Ne yaşayacağımız hakkında hiç bir fikrim yok. İnşallah kolay geçer.
Daha fazla bu konuda konuşup ne kendimi nede sizi yıpratmak istemiyorum. Psikoloji bebeği çok etkiliyor. Tesadüf mü bilmiyorum ama tanıdan hemen sonra kanamam başladı ve hala devam ediyor. Ayrıca ultrasonlarda bebeğin çok daha hareketli olduğunu ama çok huzursuz hareketler yaptığını görüyorum. Ben sakinleşince o da sakinleşiyor, yavaşlıyor.
O sebeple huzurlu kalp atışlanızla, güvenli, sıcak ve mutluluk hormonları ile dolu sakin bir ortamda büyümesini sağlayın. Sesinizi bile yükseltmeyin. Korkuyor.
Ben de sizden dua bekliyorum.
Gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsün. Hayırlı evlat olsun :))Merhaba kizlar.bugun saat 10 da bebegim spinal sezeryanla dunyaya geldi.Allahim herkese nasip etsin.sezeryan iyi gecti sadece biraz fazla heyecan yaptigim icin tansiyonum dustu ama hmn mudahale ettiler ve duzeldim cok sukur.suan cok hafif agrim var henuz ayaga kalkmadim bakalim ayaga da kalkarsam korkumu tamamen atmis olucm.
Canım korkman çok normal, çünkü daha önce yaşamadığın bir tecrübe. Doğuma 3 gün kala benide aciyip korkular sarmıştı. Onkadarda korkulacak birşey yokmuş. Ben spinal oldum. İğneyi doğru düzgün hissetmedim bile. Uyuştuktan 5 dk sonrada bebeğimi gördüm :) İlk 3-4 gün oturup yatıp kalkmak zor oldu ama sonrasında normale döndüm hemen. Çarşamba doğum yapmıştım, salı günü hafif temizlik bile yaptım :)) sen söylenen herşeye kulaklarını tıka bebeğine kavuşmaya odaklan. Sonrası çok güzel çünkü :)Arkadaşlar ya hafta ya doğum um şimdi ye kadar herkesin korkma dedikleri şimdi ise yok yirmi gün yok bir ay kendime gelemedim çok canım yandı uzun bi süre diyorlar ve ben çok aşırı korkuyorum yani bi şekilde doğum gerçekleşecek ama ben im ödüm kopuyor
Merhaba kizlar.bugun saat 10 da bebegim spinal sezeryanla dunyaya geldi.Allahim herkese nasip etsin.sezeryan iyi gecti sadece biraz fazla heyecan yaptigim icin tansiyonum dustu ama hmn mudahale ettiler ve duzeldim cok sukur.suan cok hafif agrim var henuz ayaga kalkmadim bakalim ayaga da kalkarsam korkumu tamamen atmis olucm.
Arkadaşlar ya hafta ya doğum um şimdi ye kadar herkesin korkma dedikleri şimdi ise yok yirmi gün yok bir ay kendime gelemedim çok canım yandı uzun bi süre diyorlar ve ben çok aşırı korkuyorum yani bi şekilde doğum gerçekleşecek ama ben im ödüm kopuyor
Arkadaşlar ya hafta ya doğum um şimdi ye kadar herkesin korkma dedikleri şimdi ise yok yirmi gün yok bir ay kendime gelemedim çok canım yandı uzun bi süre diyorlar ve ben çok aşırı korkuyorum yani bi şekilde doğum gerçekleşecek ama ben im ödüm kopuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?