2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Bende yarin Allahin izniyle sezeryan olucam.cooook heyecanliyim.simdiden o ani dusununce bile kalbim yerinden firliyo.nasil bir heyecan ve korku var anlatamam size.Rabbim kolaylikla atlatmamizi nasip etsin
Allahim hayirli ugurlu etsin insallah. Darisi basima ve tum hamis olan arkadaslara unsallah :)

Çok çok heycanlı yim haftaya doğumum varŕ
Hadi gözün aydın canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Bende yarin Allahin izniyle sezeryan olucam.cooook heyecanliyim.simdiden o ani dusununce bile kalbim yerinden firliyo.nasil bir heyecan ve korku var anlatamam size.Rabbim kolaylikla atlatmamizi nasip etsin
MUTLU SON bugün demek rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin sağlıkla kavus yavruna

Merhaba kizlar.bugun saat 10 da bebegim spinal sezeryanla dunyaya geldi.Allahim herkese nasip etsin.sezeryan iyi gecti sadece biraz fazla heyecan yaptigim icin tansiyonum dustu ama hmn mudahale ettiler ve duzeldim cok sukur.suan cok hafif agrim var henuz ayaga kalkmadim bakalim ayaga da kalkarsam korkumu tamamen atmis olucm.

bin maşşallah Allahım sağlıkla büyümesini nasip etsin bebişin :) inşallah sen de hemencecik toparlarsın şeker :)

Hayirli uğurlu olsun canim benim darısı bizlere benimde pazartesi olacak sanirim yarın kesin netleşecek epidural sezaryan kesin ama darısı başıma inşallah korkmam ve bayılmam beldeki igneden

Ayy bebegini ilk sen gordun demek. Allah anali babali buyutsun darisi bizim gibi dogum bekleyenlere insallah bizler de sag saglim bebeklerimize kavusalim. Ben genel olcam galiba spinal ve epidural dan cok korkuyorum.

Iyi akşamlar kızlar, Nasılsıniz? Taze anneler nasıl gidiyor hayat bebislerinizle? Biz sikintiliyiz biraz geçen hafta sariligimiz 20 ye yükseldi 2 gece hastanede yattık 12 ye düştü. Daha da düşmesi lazım.. Doktor mama takviyesi yap ded. Şimdi hem emziriyorum hem de günde 5-6 defa mama veriyorum 60 cc. Ama tereddüt ettim acaba çok mu diye.. Bilgisi olan yazarsa sevinirim. omertcan sensen tecrubelisin biliyosundur

Arkadaşlar ya hafta ya doğum um şimdi ye kadar herkesin korkma dedikleri şimdi ise yok yirmi gün yok bir ay kendime gelemedim çok canım yandı uzun bi süre diyorlar ve ben çok aşırı korkuyorum yani bi şekilde doğum gerçekleşecek ama ben im ödüm kopuyor

Ayy bebegini ilk sen gordun demek. Allah anali babali buyutsun darisi bizim gibi dogum bekleyenlere insallah bizler de sag saglim bebeklerimize kavusalim. Ben genel olcam galiba spinal ve epidural dan cok korkuyorum.
Sagol cnm amin darisi basina olsun.bende spinalden korkuyodum ama inan korkulacak bisey yokmus evet insan cok korkuyo cook heyecanlaniyo ama bu normal ve hemn mudahale edip gerekeni yapiolar zaten.evt bebegimi ilk ben gordum ve bebek ciktiktan sonea baya rahatladim.ilk saatler uyusuk oldugum icin hicbisey hissetmedim sonra hafif hafif adet sancisi gibi agrilarim oldu ona da agri kesici yapildi.gayet rahat yani.hic korkma

Gözün aydın canım Rabbim analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun maşallah. Günden güne daha iyi olacaksın endişelenme

canım Rabbim yardımcınız olsun.Duam seninle

Gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsün. Hayırlı evlat olsun :))

Canım korkman çok normal, çünkü daha önce yaşamadığın bir tecrübe. Doğuma 3 gün kala benide aciyip korkular sarmıştı. Onkadarda korkulacak birşey yokmuş. Ben spinal oldum. İğneyi doğru düzgün hissetmedim bile. Uyuştuktan 5 dk sonrada bebeğimi gördüm :) İlk 3-4 gün oturup yatıp kalkmak zor oldu ama sonrasında normale döndüm hemen. Çarşamba doğum yapmıştım, salı günü hafif temizlik bile yaptım :)) sen söylenen herşeye kulaklarını tıka bebeğine kavuşmaya odaklan. Sonrası çok güzel çünkü :)

gozun aydin canim Allah anali babali saglikli buyutsun ins.

canim herkesin agri esigi farkli sen kendini kimseyle kiyslama bebegini kucagina alinca geceqg tum endiselerin

Canım ben 21 haftalık bebeğimi pazartesi ve salı günleri 30 saat süren bir doğumun ardından dünyaya getirdim. Bebek tabiki nispeten küçük olduğundan pelvisten geçisi ve çıkışı kısa sürdü. Ama onun dışında yaşadığım doğum sancılarının normal 40 haftalık bebeği doğurmaktan hiç bir farkı yoktu. Hatta rahim hazır olmadığı için normalden çok daha uzun sürdü. 24 saatin sonunda ağır bir sakinleştirici aldım. Hemen doğumdan önce de çok sancım olduğu için istemiştim ama vakit kalmadı, doğurdum. Sana söyleyeceğim şey şu; biraz sabredersen dünyanın en güzel duygusunu tadacaksın. Çok ama çok sancılı bir süreç bebek çıktığı saniyede bitiyor. Maalesef ben bebeğimi kucağıma alamadım ama inşallah sen sağlıkla alacaksın ve o an duyacağın mutluluğun kelimelerle tarifi olmayacak. Kesinlikle korkma. Eğer bir mani olsa doktorun zaten izin vermez. Vücudun bunun için dizayn edilmiş. Kendine güven. Allah'a güven. Ben doğumdan hemen önceki bir saat her türlü şekilden şekile girip bir daha asla yapmam, Allah'ım güç ver diyip duruyordum. Çıkardığım sesleri şimdi düşününce utanıyorum. Bildiğim her türlü teknikle kendimi rahatlatmaya çalıştım. Dualar, tesbihler, nefes teknikleri, meditasyonlar... Yinede çok sancım oldu. Ama ne zamanki doğum bitti, o acıların hepsi geçmişte kaldı. Şimdi yeniden hamile kalıp yeniden kısmet olursa normal doğumla bebeğime kavuşmak için sabırsızlanıyorum.

İnsanlar neler yaşıyor da 1 ay ayağa kalkamıyor bilmiyorum ama eminim ki sana öyle olmayacak. Kesiğin olursa dikiş atılacak o biraz bakım ister. Ama o sancıları çekene bir kaç dikiş ağır gelmez. Onlar güzel sancılar. Korkma. Allah'a sığın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…