Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım numaranım @hayatt21 e mesaj at hmen ekler seni :)Kızlar gruba benide ekleyin bende giremiyorum buraya
Cnm allah yardim etsin bu mubarek ayda bebeklerini hayirlisiyla kucagina alirsin insallah.Herkese iyi aksamlar hayrli ramazanlar kizlar bn insallah paartesi yeniden trdaviye basliyorum allahim insallah tekrardan anne baba olabilmemizi nasip eder bebwklerimden sonra cesaretim kalmadi korkum cok lutfen bana dua edinmubarek gunlerde hamile arkadaslarim bana dua edin de insallaj rabbim bu sefer hayrlisiyla bebeklerimi kucagimizaa almayi nasip eder insallahh
Teşekkür ederim canım.. Ben de azalttım mamayi. Günde en 2 kez veriyorum en fazla 3 o da çok aç olduğunu hissedersem. Sarı tulbenti denedim ne duyduysam denedim ama fayda etmedi. Bu hafta tekrar bakılacak inş bu sefer düşmüştür. Mama konusunda uyardigin iyi oldu hiç dikkat etmemistim.Canım biraz geç oldu ama öncelikle geçmiş olsun.tekseferde 90cc ye kadar çıkılaniliyor sanırım ama bu kadar yüklenme bence bebeğe.dolaşımda sıkıntı yapmasın.sarılıkla ilgili eskiler bebeğin uyuduğu beşiğin üzerine sarı bi tülbent atarlardı,mantıklı bi açıklamadı varmı bilmiyorum ama denemekten zarar gelmez heralde.bide kullandığın mamada şeker ilavesi olmamadına dikkat edersen iyi olur.
Rica ederim.şeker ilavesi o minicik karaciğeri şimdiden yoruyor ne yazıkki.en çok korkmamız yada kaçmamız gereken madde zaten.yapay,ilave şekerle ne kadar geç tamışırlarsa o kadar iyi.Teşekkür ederim canım.. Ben de azalttım mamayi. Günde en 2 kez veriyorum en fazla 3 o da çok aç olduğunu hissedersem. Sarı tulbenti denedim ne duyduysam denedim ama fayda etmedi. Bu hafta tekrar bakılacak inş bu sefer düşmüştür. Mama konusunda uyardigin iyi oldu hiç dikkat etmemistim.
Tahinin üzerine çıkan yağı iyi diyor deneyenler.bende de lansinoh lanolin krem işe yaramıştı.%100 yün yağı olduğu için silmene gerek kalmıyor,kremliykende emzirebiliyosun.bi de emzirme sonrası meme başlarını bi süre hava aldır.hemen kapatma sütyenini.nem de hassaslaştırıyoYa kızlar bu göğüs ucu yaralarına en etkili ne iyi geliyor acısından ağlıcam artık göğsüm taş gibi süt doldu bir de onun ağrısı var ama acısından veremiyorum kuzuma.
Ya kızlar bu göğüs ucu yaralarına en etkili ne iyi geliyor acısından ağlıcam artık göğsüm taş gibi süt doldu bir de onun ağrısı var ama acısından veremiyorum kuzuma.
Amin canım allah yardımcın olsun göz açıp kapayana kadar sağ salim al kucağına bebeğini bizlerde dua etmeyi unutma inşallahArkadaşlar ÇARŞAMBA Sabah Sezaryanla Doğum Yapacam .Allahım hepimiz é hayırlı dogumlar nasip etsinNn.çok korkuyorum Rabbimin izniyle geçecek sabır hep sabrettik.Yüce mevlam kimsenin kucağını boş bırakması n. Ve kimseyi evlatla sinamasin
Tüm hamislere ediyorum inşallah cnmAmin canım allah yardımcın olsun göz açıp kapayana kadar sağ salim al kucağına bebeğini bizlerde dua etmeyi unutma inşallah
tecrübeli anneler dilerim herkes herkes sağlıkla evladını kucağına alır.
daha öncede durumumu yazmıştım. bugun bir umut tekrar sormak istiyorum benim gibi olupta sağlıkla gebeliği devam eden var mı acaba?
kimyasal gebelikle ilgili bir topik de açtım ama pek yazan olmadı, takdir edesiniz ki beklemek çok çok zor.
benim durumum şöyle ; 5. gün transferi 1. kalite 3. embriyo transfer edildi.
9. gün : 44
13. gün 81
14. gün : 61
16. gün : 71
18. gün : 152
20. gün : 364
21. gün dr. usg ile baktı ama herhangi bir şey söylemedi beklemeye devam dedi. çok da umutlu konuşmadı. bu arada çok hareket edince belim ve kasıklarımda ağrı wc ye gittigimde peçeteye leke şeklinde kan geliyor. Açıkcası ben kimyasal gebelik diye düşünüyorum ama bir yanımda umut işte acaba mı diyorum.
Rabbim bu ayın hürmetine sanada evlat nasip etsin inşallah canım okumak isterdim ama lohusayimKızlar merhaba Rabbim hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin saglıkla alın yawrularonızı kucaklarınıza..benmde eşim azospermi bebek tedawısındeyiz yedi ay once eşim ameliyat oldu vrıkoselden ama cıkııs başlamadı biopsi Icinde bolca Sperm bulundu yazıyorb bızde artık bayramdn snra tupbebege gelmek ıstıyoruz sizlerden ricamız Allah rızası ıcın su duaların geri cevrılmeyecegı mubarek günde Icinde kadir gecesi bulundurman ayda bize dua etmeniz muslumanın ı muslumana kardeşine ettiği du makbuldur hamile duası da kabul olan dualardadır.. Eşim emre ve benım ıcın yasın okuyabılırmisınız cvblarınızı msj olarak yazarsanız sayı almış olacağım inşallah her Isteyen kula evlat hasretıyle ceken kullarına Rabbim nasip eder hepinizin duası kabul olsun
Amin canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın hiç korkma. Sende yazacaksin hiç korktuğum gibi değilmiş diyeceksin. Hepimiz aynı şeyleri yaşadık. Hiç korkak rabbim hayırlı doğumlar nasip etsinArkadaşlar ÇARŞAMBA Sabah Sezaryanla Doğum Yapacam .Allahım hepimiz é hayırlı dogumlar nasip etsinNn.çok korkuyorum Rabbimin izniyle geçecek sabır hep sabrettik.Yüce mevlam kimsenin kucağını boş bırakması n. Ve kimseyi evlatla sinamasin