• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

of ya bu isim konusuna karisanlardan nefret ediyorum. senin istedigin isim ne ki canim? esin ne koymak istiyo?
gokcen die anlasmistk.memlekete gdnce ailesi eminede koy dems.emine ismini begenmedigimden degil kaynnamin adi olmasi.birbirimzden pek hoslanmyorz cnm.suan yazamayacgm kadr huzurszluklar oldu.o yuzdn istmiyrm.

Teşekkür ederim kizlar. Ben persembe dr gitmistim sezeryan istedigimi soyledim doktoruma 39+larda hatta 39+6 da yapariz dedi sezeryani cok gec degilmi. O zamana kadar dogururum heralde. 39.haftalarda bebek dogum kanalina girermis.
Doktorunun kararı canım bana da geç gibi geldi inşallah ufaklık doktordan önce davranıp çıkmak istemez:KK48:

anladim canim:-( bu isim konusunda bende sıkınti yasadim çok zor ikma ettim kimligi gorene kadar da tedirgindim. senin esin de etki altinda kalmis jma anlayisli bi adamsa al karsina konus kv ile yasadiklarini da biliyosa seni zorlamamasi lazim ya sevmedigin bırinin adini verip bi omur o isimle hitab etmek can yakar :-( ama bunun icin ayrilmayi falan dusunme kizin saglikli dogsun bunlar asılir ins.

gokcen die anlasmistk.memlekete gdnce ailesi eminede koy dems.emine ismini begenmedigimden degil kaynnamin adi olmasi.birbirimzden pek hoslanmyorz cnm.suan yazamayacgm kadr huzurszluklar oldu.o yuzdn istmiyrm.

Herkese gunaydin arkadaşlar ben 37+3 Günlükken se ezaryan olsam bebegimin kuvoze girme durumu olurmu inanılmaz bacak ağrısı çekiyorum ne gece ne gunduzum var ve hissediyorum bebegim de huzursuz oluyor.dayanamıyorum çünkü ilaç içerek daha çok etkilenmesini istemiyorum ortada kaldım .bebeğimin kilosu ve gelişimi elhamdülillah iyi

Dostlar desteğiniz için çok teşekkür ederim. İki tane profesör saatlerce inceledi. Sonra 3 ayrı doktorla daha konuştuk, raporu incelediler. Bu doktorlar birbirileriyle konuştu. Sonuç değişmedi. Yaşamayacağını söylediler. Bu aşamada sezaryen olmadığı için normal doğum olacak pazartesi günü. Ne yaşayacağımız hakkında hiç bir fikrim yok. İnşallah kolay geçer.

Daha fazla bu konuda konuşup ne kendimi nede sizi yıpratmak istemiyorum. Psikoloji bebeği çok etkiliyor. Tesadüf mü bilmiyorum ama tanıdan hemen sonra kanamam başladı ve hala devam ediyor. Ayrıca ultrasonlarda bebeğin çok daha hareketli olduğunu ama çok huzursuz hareketler yaptığını görüyorum. Ben sakinleşince o da sakinleşiyor, yavaşlıyor.

O sebeple huzurlu kalp atışlanızla, güvenli, sıcak ve mutluluk hormonları ile dolu sakin bir ortamda büyümesini sağlayın. Sesinizi bile yükseltmeyin. Korkuyor.

Ben de sizden dua bekliyorum.
Dualarımz seninle canım inş bu son olur ve rabbim sağlık sıhatli eli ayağı düzgün bir evlat nasip eder inş ;(

Herkese gunaydin arkadaşlar ben 37+3 Günlükken se ezaryan olsam bebegimin kuvoze girme durumu olurmu inanılmaz bacak ağrısı çekiyorum ne gece ne gunduzum var ve hissediyorum bebegim de huzursuz oluyor.dayanamıyorum çünkü ilaç içerek daha çok etkilenmesini istemiyorum ortada kaldım .bebeğimin kilosu ve gelişimi elhamdülillah iyi
canm bnm yengem 37. haftasında sezaryan oldu maşalllh çok sağlıklı bi bebbşimz oldu.kuvze falan koymadılar.

38+3 falan yaptir cnm cigerleri iyice gelissin. O zmn sariligi daha cabuk atlatiyorlarmis bebekler. Doktorun ne diyor bu duruma.

38+3 falan yaptir cnm cigerleri iyice gelissin. O zmn sariligi daha cabuk atlatiyorlarmis bebekler. Doktorun ne diyor bu duruma.
Bende hep öyle istiyordum ama elhamdülillah bebeğin gelişimi önde olması 37 hafta da yaptırıyor ve cok cok agrim var bebek te huzursuz olmasın artık kilosu da iyi .en azından 38 in içinde oluyor .iki gün sadece erteleyebiliriz okadar bakalim

Bende hep öyle istiyordum ama elhamdülillah bebeğin gelişimi önde olması 37 hafta da yaptırıyor ve cok cok agrim var bebek te huzursuz olmasın artık kilosu da iyi .en azından 38 in içinde oluyor .iki gün sadece erteleyebiliriz okadar bakalim
Hayirlisi olsun cnm saglikla kavus bebegine. Suan kac kilo. Haftaya pazartesi sezeryan olacaksin o zmn. birazcik dayan cnm az kalmis.

Buarada aynı tarihlerdeyiz senle cnm.3 kilo 250 gram olmus bebeğim gelişimi önde haftasından büyük çıkıyor
Evet ayniydi tarihimiz olsun cnm hayirlisi olsun. Masallah tosuna baya onde kilosu. benim kizimda persembe 2.750 gr cikmisti. 3kilo olmustur suan. Genel anestezimi olcaksin. Benimds yarin kontrol var dr ile detayli konusurum gun verir artik.

Evet ayniydi tarihimiz olsun cnm hayirlisi olsun. Masallah tosuna baya onde kilosu. benim kizimda persembe 2.750 gr cikmisti. 3kilo olmustur suan. Genel anestezimi olcaksin. Benimds yarin kontrol var dr ile detayli konusurum gun verir artik.
Hepsini Rabbim korusun aminn. spinal yada epidural olacak bebeğimi ilk ben görmek çok çok istiyorum

Back