- 22 Ağustos 2014
- 694
- 545
- 108
Aynen öyle canim. Bakalım artik ağrı kesici icmeyecem dedim ama Son çarem sanırım ayaklarım a kadar indi o ağrıagirlasmissin iyice ondandir canim :-(
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyle canim. Bakalım artik ağrı kesici icmeyecem dedim ama Son çarem sanırım ayaklarım a kadar indi o ağrıagirlasmissin iyice ondandir canim :-(
gokcen die anlasmistk.memlekete gdnce ailesi eminede koy dems.emine ismini begenmedigimden degil kaynnamin adi olmasi.birbirimzden pek hoslanmyorz cnm.suan yazamayacgm kadr huzurszluklar oldu.o yuzdn istmiyrm.of ya bu isim konusuna karisanlardan nefret ediyorum. senin istedigin isim ne ki canim? esin ne koymak istiyo?
Ben 38+5 de oldum canim
bende 38+5 de oldum canim.
Teşekkür ederim kizlar. Ben persembe dr gitmistim sezeryan istedigimi soyledim doktoruma 39+larda hatta 39+6 da yapariz dedi sezeryani cok gec degilmi. O zamana kadar dogururum heralde. 39.haftalarda bebek dogum kanalina girermis.39+0 da oldum ben
Doktorunun kararı canım bana da geç gibi geldi inşallah ufaklık doktordan önce davranıp çıkmak istemezTeşekkür ederim kizlar. Ben persembe dr gitmistim sezeryan istedigimi soyledim doktoruma 39+larda hatta 39+6 da yapariz dedi sezeryani cok gec degilmi. O zamana kadar dogururum heralde. 39.haftalarda bebek dogum kanalina girermis.
gokcen die anlasmistk.memlekete gdnce ailesi eminede koy dems.emine ismini begenmedigimden degil kaynnamin adi olmasi.birbirimzden pek hoslanmyorz cnm.suan yazamayacgm kadr huzurszluklar oldu.o yuzdn istmiyrm.
Dualarımz seninle canım inş bu son olur ve rabbim sağlık sıhatli eli ayağı düzgün bir evlat nasip eder inş ;(Dostlar desteğiniz için çok teşekkür ederim. İki tane profesör saatlerce inceledi. Sonra 3 ayrı doktorla daha konuştuk, raporu incelediler. Bu doktorlar birbirileriyle konuştu. Sonuç değişmedi. Yaşamayacağını söylediler. Bu aşamada sezaryen olmadığı için normal doğum olacak pazartesi günü. Ne yaşayacağımız hakkında hiç bir fikrim yok. İnşallah kolay geçer.
Daha fazla bu konuda konuşup ne kendimi nede sizi yıpratmak istemiyorum. Psikoloji bebeği çok etkiliyor. Tesadüf mü bilmiyorum ama tanıdan hemen sonra kanamam başladı ve hala devam ediyor. Ayrıca ultrasonlarda bebeğin çok daha hareketli olduğunu ama çok huzursuz hareketler yaptığını görüyorum. Ben sakinleşince o da sakinleşiyor, yavaşlıyor.
O sebeple huzurlu kalp atışlanızla, güvenli, sıcak ve mutluluk hormonları ile dolu sakin bir ortamda büyümesini sağlayın. Sesinizi bile yükseltmeyin. Korkuyor.
Ben de sizden dua bekliyorum.
canm bnm yengem 37. haftasında sezaryan oldu maşalllh çok sağlıklı bi bebbşimz oldu.kuvze falan koymadılar.Herkese gunaydin arkadaşlar ben 37+3 Günlükken se ezaryan olsam bebegimin kuvoze girme durumu olurmu inanılmaz bacak ağrısı çekiyorum ne gece ne gunduzum var ve hissediyorum bebegim de huzursuz oluyor.dayanamıyorum çünkü ilaç içerek daha çok etkilenmesini istemiyorum ortada kaldım .bebeğimin kilosu ve gelişimi elhamdülillah iyi
:) ayy 1-2hafta dursun da sezeryan gununu insallah bekler...Doktorunun kararı canım bana da geç gibi geldi inşallah ufaklık doktordan önce davranıp çıkmak istemez
Inşallah canım:) ayy 1-2hafta dursun da sezeryan gununu insallah bekler...
38+3 falan yaptir cnm cigerleri iyice gelissin. O zmn sariligi daha cabuk atlatiyorlarmis bebekler. Doktorun ne diyor bu duruma.Herkese gunaydin arkadaşlar ben 37+3 Günlükken se ezaryan olsam bebegimin kuvoze girme durumu olurmu inanılmaz bacak ağrısı çekiyorum ne gece ne gunduzum var ve hissediyorum bebegim de huzursuz oluyor.dayanamıyorum çünkü ilaç içerek daha çok etkilenmesini istemiyorum ortada kaldım .bebeğimin kilosu ve gelişimi elhamdülillah iyi
İnşallah canım benimcanm bnm yengem 37. haftasında sezaryan oldu maşalllh çok sağlıklı bi bebbşimz oldu.kuvze falan koymadılar.
Bende hep öyle istiyordum ama elhamdülillah bebeğin gelişimi önde olması 37 hafta da yaptırıyor ve cok cok agrim var bebek te huzursuz olmasın artık kilosu da iyi .en azından 38 in içinde oluyor .iki gün sadece erteleyebiliriz okadar bakalim38+3 falan yaptir cnm cigerleri iyice gelissin. O zmn sariligi daha cabuk atlatiyorlarmis bebekler. Doktorun ne diyor bu duruma.
Hayirlisi olsun cnm saglikla kavus bebegine. Suan kac kilo. Haftaya pazartesi sezeryan olacaksin o zmn. birazcik dayan cnm az kalmis.Bende hep öyle istiyordum ama elhamdülillah bebeğin gelişimi önde olması 37 hafta da yaptırıyor ve cok cok agrim var bebek te huzursuz olmasın artık kilosu da iyi .en azından 38 in içinde oluyor .iki gün sadece erteleyebiliriz okadar bakalim
Buarada aynı tarihlerdeyiz senle cnm.3 kilo 250 gram olmus bebeğim gelişimi önde haftasından büyük çıkıyorHayirlisi olsun cnm saglikla kavus bebegine. Suan kac kilo. Haftaya pazartesi sezeryan olacaksin o zmn. birazcik dayan cnm az kalmis.
Evet ayniydi tarihimiz olsun cnm hayirlisi olsun. Masallah tosuna baya onde kilosu. benim kizimda persembe 2.750 gr cikmisti. 3kilo olmustur suan. Genel anestezimi olcaksin. Benimds yarin kontrol var dr ile detayli konusurum gun verir artik.Buarada aynı tarihlerdeyiz senle cnm.3 kilo 250 gram olmus bebeğim gelişimi önde haftasından büyük çıkıyor
Hepsini Rabbim korusun aminn. spinal yada epidural olacak bebeğimi ilk ben görmek çok çok istiyorumEvet ayniydi tarihimiz olsun cnm hayirlisi olsun. Masallah tosuna baya onde kilosu. benim kizimda persembe 2.750 gr cikmisti. 3kilo olmustur suan. Genel anestezimi olcaksin. Benimds yarin kontrol var dr ile detayli konusurum gun verir artik.
Amiin. Bende cok istiyorum ilk ben goriym ama genel anestezi olcam. Allah tum hamilelerin sag saglim bebeklerine kavusmasina yardim etsin.Hepsini Rabbim korusun aminn. spinal yada epidural olacak bebeğimi ilk ben görmek çok çok istiyorum