Yap yap heyecan dan acıktıgın aklına gelmeyebilir. Zaten serum takiyorlar açlık hissetmiyorsunIyi dileklerini sunan arkadaslara tesekkur ederim insallah bi sikinti yasamadan gecer sezeryanimiz son yemeklerimi yiyorum yarina depo yapmam lazim
Sağol canımSünnetiniz de hayırli olsun canim.Oh ne guzel kurtulmuşsun.ileride dugun yapmayi dusunuyormusun biraz buyudugunde?
Sezaryan dogum yapAn arkadaşlar birsey sormak istiyorum hastane ye götürülecek cantada gerek duyulmadi dediğiniz kıyafet ler var mi hani fazla diye .ben kendime üç bebeğe beş takim koydum
herkese günaydin. dogum yapacak arkadaslar hic telas yapmayin korkmayin, spinal yatda epidural korkuldugu gibi bisey degilmis hastanedeyken agri sanci bisddy olmuyor zaten agri kesicilerddn sonra evde basladi benim adet sancisi gibi alisik oldugumuz bi agri dr bana parol verdi sadece igne vermedi. hastane icin gereksiz dedigim bisey olmadi inan ki ama havlu daha cok gotureydim keske çok terledim terledikce atlet ve ust degistirdim. bebege ilk giydrdikleri takim kirlenince tekrar degistirdik onun disinda eldiven bere battaniye iyi ki bol bol almisim hep yere dusurduk cok olmasi isimize yaradi. mama da al yanina ve mama icimm kaynamis sogumus su hemen ememezsd diye
merhaba, doktorumdan cok eminim sadece baska acaba var mı diye merak ettigim icin sordum yoksa zaten baska alternatifimde yok evime 5 dk mesafede bir hastane sgk anlasmalı, aylarca capa da git gel git gel ugrastım bu rapor icin yuzdum yuzdum kuyruguna geldim koskoca heyyetlere girdim illaki bi bildikleri var ki bu kadar ilac dayadılar, benim kalp problemim de var ondan dolayıda ilaclarım cogaldı sanıyorum. cunku herseyi dusunerek verdiler illa ki.Canım,bu senin için doğru bi referans olmaz.herkesin dr u ve tekniği farklı.gereksiz kafan karışır,bu dr bunu niye böyle verdi bana dersin.ilaçların markaları farklı olur,dozları farklı olur,kişiye göredir uygulamalar.çok merak ettiğin için söylüyorum,örneğin ben 8 gün 225 lik gonal f vurdum,son 3 gün ilaveten öğlenleri pregon mu neydi çatlatmama iğnesi,8 . Gün akşam 10 da da çatlatma iğnesini hcg sanırım vurdum.bunun dışında yumurtalar toplandıktan sonra corasprin bs kullandım
Canım hadi gözün aydın. Sarılık ve işitme testini bize 5. Gününde yaptılar. çocuk dr da kendi doktorumda banyoyu göbek düştükten sonra yaptırın dediler. Doğumdan sonra cildi üzerindeki kalan tabaka onu koruyormuş. Sende göbek düşmesini bekle istersen. Yiyecek konusunda ben sıkıntı yaşamıyorum. Kahvaltıda yumurta, peynir, zeytin, tereyağ, bal,domates, salatalık, ne varsa yiyorum. Bol bol su, hoşaf, meyve suyu, karışım bitki çayı içiyorum. Çok şükür sütüm baya var. Özelllikle bol sıvı almaya çalış süt olsun ve sık sık emzir. Sarılık sütle engellenebiliyor. Senin oğlan kaç kilo doğmuştu?kızlar bu arada bu sarilik testi nasil yapiliyo? biz de bugun ısitme testi icin hastaneye gidicez. çocuk druna getirin dedilermi 3. gun hatirlayamadim ama ben yine de randevu aldim. hastaneden sonrada yıkiycaz ins. bide dogum yapanlar neler yiyosunuz? kahvaltida tikaniyorum ben onu yesem mi bunu yemesem mi diye :-(
Canım korkacak panik olacak hiç birşey yok. Heyecanla meleğini sana gösterecekleri anı bekle. Ben spinal oldum. Anestezi doktoru işini bitirene kadar kendi doktorum hep elimi tuttup bana destek oldu. 10-15 dk içinde uyuştum. 5 dk sonrada oğlum çıkarıldı ve bana gösterdiler. İşte o an mucize gibi birşeyAyy ne guzel moral veriyosun ama insan bilmedigi seyden cekiniyor iste.ben ameliyat sonrasi ilk ayaga kalkmaktan korkuyorum oturup kalkinca zor oluyo diyolar ya.bide ameliyat aninda cok panik yaparim gibime geliyor
Sagol cnm herkes ayni seyi soyluyor.ilk 3 gunden sonrasi kolay sanirim.Yasayip gorucez bakalim.Rabbim hepimuzi kolaylikla kurtarsin.Canım korkacak panik olacak hiç birşey yok. Heyecanla meleğini sana gösterecekleri anı bekle. Ben spinal oldum. Anestezi doktoru işini bitirene kadar kendi doktorum hep elimi tuttup bana destek oldu. 10-15 dk içinde uyuştum. 5 dk sonrada oğlum çıkarıldı ve bana gösterdiler. İşte o an mucize gibi birşeySpinalde ağrıyı hissetmiyorsun. Zaten sürekli ağrı kesici yapıyorlar. İlk yataktan kalkmak zor oldu ama yürüdükçe rahatlıyorsun. İlk 3 gün biraz zor, o da ağrı kesici ile idare ediliyor. Doktorum bana sadece parol verdi. Bu arada 6. Günümde evde hafif temizlik bile yaptım kendini iyi hissettiğin zaman kalk normal hayata dön,çok iyi geliyor
sarılık testi bebeğin ayağından topuk kanı alıyorlar sonuç yarım saatte çıkıyor. Yemeğe gelince gaz yapan şeylerden kaçın. Hersey yiyebilirsin. Yayla çorbası süt tatlıları hurma süt yapar. Bide emzirmeye çalış sürekli gelmiyor diye bırakma. Bebis emdikçe olacak sütun. Ben dakika tutuyorum emzirirken 20 bazen 15 dk emiyor. Saat aralıkları değişiyor. Gogusum acıyor ama disimi sıkıp emziriyorumkızlar bu arada bu sarilik testi nasil yapiliyo? biz de bugun ısitme testi icin hastaneye gidicez. çocuk druna getirin dedilermi 3. gun hatirlayamadim ama ben yine de randevu aldim. hastaneden sonrada yıkiycaz ins. bide dogum yapanlar neler yiyosunuz? kahvaltida tikaniyorum ben onu yesem mi bunu yemesem mi diye :-(
Ballı süt iç canım dikkat et çok kilo kaybetmissin. Bebeğin sağlıkla dogsun kilo alır zaten daha 33 haftalık dur bakalım daha bundan sonra hızlı kilo alacak sende yediklerine dikkat et bebeğini Besle ye iç bol bolgece öksürüğüm varne yapsam acaba! cuma günü bebeğimin 33 hafta 0 günlük olduğunu ve 1886 gr olduğunu söyledi ondan sonra 2 kilo vermişim 5 günde.
Eşim memur vermiyorlarKizlar 300 tl dogum parasi alan oldumu?Basvuruyu nasil yaptiniz bilen var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?