2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Hic bir klinik o riski goze alamaz canim. dusunsene Allah gostermesin karisiklik filan olsa baskasinin embriyosunu koysalar sende cikmasa ortaya illaki birinde cikar ve oylesi bi durumda bi dava acilsa iki yakalari bir araya gelmez daha. O yuzden eminim titiz davranirlar. Benim de var dondurulmuslarim ki suan karnimda oglusum da dondurulmustu bi ay. Kismet olursa ikinciyi de dusunurum ben. Oglum dogsun az buyusnde. Zaten zaman asimi 5 yil Dondurulmuslarin.

Bişeyi merak ediyorum,benimle aynı şeyi farkeden var mı acaba? Bazı hesaplar böyle arada bi girip hiç bişey yazmadan . veya ... '' gibi noktalama işareti yazıp gidiyorlar.bunun amacı nedir,bilen varmı?
evet ben de fark ediyorum da bir şey demek istemiyorum :)

Bişeyi merak ediyorum,benimle aynı şeyi farkeden var mı acaba? Bazı hesaplar böyle arada bi girip hiç bişey yazmadan . veya ... '' gibi noktalama işareti yazıp gidiyorlar.bunun amacı nedir,bilen varmı?
Merhaba canim.Şimdi insanlar gebeliginin gun gun nasil ilerlediğini okuyabilmek icin yazacak bisey bulmayınca nokta koyup yorum yapmis gibi gönderiyor.Sonra da altta bebeğinin ilerleyen gelişimini okuyabiliyor.

Merhaba canım.
Benim de 2 tane dondurulmuş embriyom var.Bu hamileliğimede 1 ay dondurulmuş embriyo ile hamile kaldim.Transfer sirasında yatakta embriyoları beklerken emriyologu kameradan izlettiler.Tüpün uzerinde eesimin ve benim adım yazıyordu o tüpü alıp kameradan gösterdi sonra yavaşca alıp yanımiza geldi ve yerleştirdiler.Dondurulmuş embriyonun tutunma şansı digerine oranla çok yüksek olduğu için benim gittiğim merkez dondurmadan bu işlemi yapmiyor.

çok ilginç,mideside mi bulanmamış hadi ondan geçtim insan kilo aldığını da mı farketmez hiç

Kizlar birsey soracagim biraz ozel olacak ama bedensel temizliginizi nasil yapiyorsunuz yani ben artik yapamiyorum tuy dokucu kremler zararli diyorlar jiletlede goremedigim icin yapamiyorum agda ve makinede iskence derken seceneklerim bitti :))

ben hamilelikten önce lazere gidiyordum ama tabi tedaviye başlayınca bırakmak zorunda kaldım şimdi de ağda yaptırıyorum. şuan için en uygun temizlik yönteminin bu olduğunu düşünüyorum uzun bir süre temiz kalıyorsun en azından..

canım ben 32 de çalışabilir raporu aldım 5 hafta daha çalışıp ayrılıcam zaten 37 den sonra yasal olarak da çalışamıyoruz. yani çalışmanın hem artıları var hem eksileri var inan ki evet daha aktif oluyor insan sürekli yatmak zorunda kalmıyosun ama bu sefer de eve gidince çok yorgun düşüyorum bilmiyorum valla herşey bebek için doğumdan sonra ona ne kadar zaman ayırabilirsem o kadar iyi olur diye düşünüyorum :)

ya sinirlerim çok bozukkk
ağlamak istiyorum kımse yardımcı olmuyoooooooooor((((((((((((((((((
ya ben küraj oldum 2.ci adetimde dondurulmuş embrıyo transferı için erken mi değilmi bilğisi olan ltfen yazsıınn
canım benim burdaki arkadaşların hepsinin vücudu ayrı seninki de ayrı.. ilk adette hamile kalan da var 5-6 ay bekleyende var bence druna güven bu konuda sonuçta muayene ve tahillerini yapıp öyle karar verir trahnsfer için uygun olup olmadığına. Önce Allaha sonra doktoruna bırak herşeyi Rabbim yüzünü güldürsün inşallah en kısa zamanda :)

günaydın herkese...sabah el ve ayak şişmesiyle uyandım. resmen ellerimi hareket ettiremiyordum o derece gerilmişti zaman zaman sonra kendime geldim.sizde de böyle oluyor mu kızlar???
Günaydın kızlar olmaz mi ben varım canım balon gibi ayaklarım ayakkabilarim sığmaz oldu birden şişiyor tam idrar tahlili istedi dr şükür temiz çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…