Isllah bnmkide yukari cikar.ne zamn yukari cikmsti hatrliyomsn cnm.Benimde asagidaydi canim doktorum yukari cikmszsa normal dogum olmaz onun disinda bi tehlikesi yok demisti sobradan yukari cikti bizimki cok egilip kalkma yorulma fazla
Biz odayi susletcez canim. Daha dogrusu bu annemin fikri. Bide minik hediyeler dusunuyorum eve gelenlere hatira kalsin diye. Lavanta keseli dolap susu gibi bise....Kızlaaarrr ne soracağım sizlere
Hastane oda süslemesi,kapı süsü,minik hediyeler yada lohusa şerbeti bunlardan hangisini yapacaksınız?
Sonradan degisiyo canm. Bnimde hep ondeydi esi gobek deligime dogru. Simdi bebek asagida esi yukarda ve dr um bana sorarsan normal dogum yap dedi yinede karari bana birakti amaKizlar bz geldk .ama dr cok sinir oldum.112tl para werd.ikili testin sonucuna bakti.bebegede bakalim dedim gerek yok diyo.bzde isrr ettk.sonra bakti artk kiza benzetti ama kesin degil dedi bacaklari kapali dedi.bide bebegin esi asagidayms kanama yapabilir.bole dewamederse normal dogum yapamazsin dedi.birax endiselendim szde bole bse warmydi
buradaki biraz yanlış hesaplıyor canım ben de doğum tarihimi biraz öne aldım o yüzden...Ya kizlar bn buraya tahmini dogum tarihimi yazinca bir haftaa ilerde gosteriyo neden acaba bnmi yanlis yaoiyorum 15 martta transferim oldu
Ayni dusunce bende de varbendeeeee geçsin istiyorum... özellikle 5 günde 2 kg aldığımı duyunca
ben sadece minik hediyeler kısmını yapacağım. hatta hazırladım bile onları. kapı süsü de belki bir şey olabilir ama piyasadakileri çok beğenmiyorum...Kızlaaarrr ne soracağım sizlere
Hastane oda süslemesi,kapı süsü,minik hediyeler yada lohusa şerbeti bunlardan hangisini yapacaksınız?
Kizlar sizin karniniz nasil benim asagida goren son ayinmi diyor :))
sen yine iyisin benim bir de ikiz. doktor gün de vermiyor herhalde 40 a kadar gitmeyi zorlayacak ben bazen kalbim duracak gibi hissediyorum o kadar zorlanıyorum ki. ne oturuluyor ne ayakta duruluyor yatsan yatılmıyor tuvalet seansları fenalık getirtti bir de halsizlik artık had safhada kolumu kaldırmaya gücüm yok...Ayni dusunce bende de varaksamlari oturamiyorum kalkamiyorum uzansam dogrulamiyorum. Popomun kemigi cok agriyo artik zor yuruyorum agrisindan. Aksam yemeklerinden sonra nefes alamiyorum kendimk boguluyomus gibi hissediyorum sona yaklastik ama ben cok zorlaniyorm.. eger 40 haftaya kadar gidersek daha 7 hafta varr valla boyle giderse artik yemek filan yemiycem. Sabahtan aksama kadar yatacam
Hos bulduk canım sagol valla hic aklımda yoktu emre vermek eşim doruk istedi yanina ne buldumsa beğenmedi en son emre te tamm dedi inşallah seneye Rabbim izin verirse gideriz oglumla emre beye adasina :)H.geldin cnm seni burda gormek ne guzel doruk emre he ismi emre by ne gurur duyacak
Hos bulduk canım sagol valla hic aklımda yoktu emre vermek eşim doruk istedi yanina ne buldumsa beğenmedi en son emre te tamm dedi inşallah seneye Rabbim izin verirse gideriz oglumla emre beye adasina :)
benm 39hafta sezeryan cnm sımdıden tarıfsız korku war ıcmde doguma gttgmı dusundkceBazen zaman aksın geçsin İSTİYORUMMMM özellikle son ayımda
Canim galiba yanlis hatirlamiyosam 24.haftamda doktor asagida demisti ama 1 ay sonra gittigimde yukari cikmaya baslamisti en son gecen hafta gittim doktora normal yerinde dedi doktorIsllah bnmkide yukari cikar.ne zamn yukari cikmsti hatrliyomsn cnm.
Yaa benimde oyle gecende kayinvalidemin komsusu gobegin asagi dusmus bebek asagida defi aslinda yoo kaburgalarimda hissediyorum ama gobegim top gibi one dogru ve biraz asagida bi de inanmiyolar bana 32 haftalik diyince karnim kucuk biraz sizinde oyle mi kizlarKizlar sizin karniniz nasil benim asagida goren son ayinmi diyor :))
Bakindim canim ben baya ama almadim. Chicco nunki gorunus olarak hosuma gitti ama kullanissiz yazmislar yorumlarda tek basina bebegi girdiremiyosun birinin yardimci olmasi lazim filan.. bide ilk aylarda onermiyolar agirlik popo kismina bindigi icin kemik gelisimini olumsuz etkiliyormus.. sling denilen farkli bi modeli var netten bi bak istersen bebek icinde yatar pozisyonda kullanabiliyosun. Onlari daha iyi diyolar..kanguruyu erkeklere cok yakistiriyorum ben dogduktan bi kac ay sonra duruma gore ihtiyac duyarsam alicamkızlar kanguru bakanınız var mı ya da alanınız? bir fikri olan şu iyiymiş bu kötüymüş diye bilen var mı acaba?
slingi biliyorum çok araştırdım onu bir ara taktım kafaya alacaktım ama sevenler çok seviyor sevmeyenler de hiç sevmiyor yorumlar çok değişken. bir de türkiye satışını bulamadım. kaldırılmış sanırım ya da bir süreliğine olan bir şey.Bakindim canim ben baya ama almadim. Chicco nunki gorunus olarak hosuma gitti ama kullanissiz yazmislar yorumlarda tek basina bebegi girdiremiyosun birinin yardimci olmasi lazim filan.. bide ilk aylarda onermiyolar agirlik popo kismina bindigi icin kemik gelisimini olumsuz etkiliyormus.. sling denilen farkli bi modeli var netten bi bak istersen bebek icinde yatar pozisyonda kullanabiliyosun. Onlari daha iyi diyolar..kanguruyu erkeklere cok yakistiriyorum ben dogduktan bi kac ay sonra duruma gore ihtiyac duyarsam alicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?