2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

bebeğe de gidiyor maaşallah maaşallah büyümüş paşam ama o 200 gr almış ben 2 kg almışım bilmiyorum normalmidir doğuma kadar böyle giderse beni vinçle kaldıramazlar yerimden

bebeğe de gidiyor maaşallah maaşallah büyümüş paşam ama o 200 gr almış ben 2 kg almışım bilmiyorum normalmidir doğuma kadar böyle giderse beni vinçle kaldıramazlar yerimden
çok karbonhidrat ve şekerli şeyler yememeye çalış. bir de tuzlu yeme bol su iç ki ödem yapmasın.
ben istesem de yiyemiyorum çok yediğim şeyler ağzımdan burnumdan çıkacak sanki. son iki ayda 1 kilo almıştım. onu da enfeksiyon kaptığımda bağırsaklarımdan vermişim kilo verdiğime üzülüyorum resmen o durumdayım...

ya işte tuzu kestim zaten ekmek de sadece kahvaltıda yiyorum ama onu da abartıyorum galiba son ayım ama bi diyetisyene gitsem iyi olacak...

Ya kizlar bn buraya tahmini dogum tarihimi yazinca bir haftaa ilerde gosteriyo neden acaba bnmi yanlis yaoiyorum 15 martta transferim oldu
ya benimde öyle burası 1 hafta ileriden gidiyor. burada 33 hafta gösteriyor dra gidiyorum 32 çıkıyor...

Hayırlı güzel haberlerle gel canım

Tamam ekliyorum minnooş

Slm kizlar... bebislerimi gorduk geldik. Cok sagliklilar sukurler olsun. ikisi de yan gelmis yatiyorlardi. Annelerine babalarina iyiyiz biz der gibi tekmeler attilar ultrasonda cok net gorundu butun hareketleri. Ay cok mutlu oldum. Kusmam durdu bugun onlari oyle gorunce...

Maşallah canım iyi olmalarına sevindim. Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin

hepsini yapıcam . ., . gittigim hastane hediyeler haric herseyi yapıyormus ekstra bisey yapmiycam yani
Ben bu kocanın canına okurum diyorsun yaniMaliyeti karşıladıktan sonra hastane yapıyor demekki.Şerbeti ben yapayım diyorum ama bilgim yok bilen varsa yazsında bende yapayım yahu :)
Şekerciğim bu arada kaç kilo oldun?Ben psikolojik sınıra geldim de

Kadin kiskaniyo o zaman ogullarini cunku insan cocugu mutlu olsun ister mutlu olmasi icin elinden geleni yapar arayi bozmaya calismaz

Benimde asagidaydi canim doktorum yukari cikmszsa normal dogum olmaz onun disinda bi tehlikesi yok demisti sobradan yukari cikti bizimki cok egilip kalkma yorulma fazla

Bn 06,12,2015 dogum tarihim tahmini olan onu yazinca 8hafta bitmis oluyo ama 12,12,2015 yazinca tam gunum cikti
ya benimde öyle burası 1 hafta ileriden gidiyor. burada 33 hafta gösteriyor dra gidiyorum 32 çıkıyor...
[/QUOTE]
Benim tam normal gosteriyor canim doktordada ayni cikiyo burda ki tarihte bulundugun haftanin icindesin yani 8.haftadan gun aliyosun 8 haftalik degilsin tam o sekilde yaziyo

[/QUOTE]
Kızlaaarrr ne soracağım sizlere
Hastane oda süslemesi,kapı süsü,minik hediyeler yada lohusa şerbeti bunlardan hangisini yapacaksınız?
Kapi suslemesi lohusa serbeti hastane yapiyo canim bizim gittigimiz biz sadece bebek sekeri bi de cikolata alicaz yeter bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…