2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Benim gittigim merkezde gebelik takibi yapilmiyordu canim. yapilsa da bize uzakti zaten birbucuk saat suruyo Yol. O yuzden bunu soyler devam etmem zor olur sizinle derdim. Zagen tedavimiz yapilip bebegin kalbinj duyduktan sonra helallesip ayrildik merkezden. Ucretniz fazla geliyo diyebilirsin yada uzaksa yol gidip gelmek zor oluyo dersin vs.

Doktorum erkek esimlede iyu anlasiyo uc ayi dolduralim insallah esi anlatacak durumu canim

Kizlar catlak icin ne kullaniyosuniz ben mustela zeytinyagi kullaniyorum bacaklarimm catlamis bide vazelin aldim uni baby nin kullanabilirmiyim katki maddesi varmi acaba
canım ben bebe yağı kullanıyordum doktoruma sordum susam yağı da kullan dedi.gerçi iş işten geçti şimdi çatlak kurabiye gibiyim, daha önemlisi bu aralar çok acıyor kaşımamaya çalışıyorum.yine de şu an hem bebe yağı hem susam yağı hem de zeytinyağlı krem kullanıyorum en azında nemli tutsun diye

canım nedir senin bu kaynanandan çektiğin,sana üzülüyorum kaynanana da çok kızıyoruminsan azıcık düşünür bu kız hamile ben niye böyle yapıyorum diye,ne diyeyim Allah ıslah etsin belki düzelir..sen yine de takılma çok oğluşunu düşün ona odaklan gerisi boşş

benide ekle canım yaş 24 şehir istanbul deneme 1 doğum tarihi 11 ekim erkek isim Doruk Emre

Ne alaka yaa aa sanane kizin ailesinden kendisi cagirsin sen bi de hamilesin nasil yapicaksin garip gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…