lizz_1702 @KONATIMMM bana hala kan ilaci verilmedi de size soruyim dedim belki bu gidiste verir bebekokan bendede cikiyo yaa
kan düşüklüğü yok diye bana da vermedilerlizz_1702 @KONATIMMM bana hala kan ilaci verilmedi de size soruyim dedim belki bu gidiste verir bebekokan bendede cikiyo yaa
bir ara bebek pudrası ile limonu macum kıvamına getırdım surdum biraz söndurdu ama bırakınca geri çogaldı hamıle olunca insanın cildı duzelir derler bizde ters etki mi yapıo ne :))lizz_1702 @KONATIMMM bana hala kan ilaci verilmedi de size soruyim dedim belki bu gidiste verir bebekokan bendede cikiyo yaa
kurtulamazsın bende aynıyım ve aynı bölgede en çokta sağ tarafta var tam geçiyor derken tekrar çoğalıyor hemen hemen 2 aydır öyleyimkızlare birde benim yuzumde acayıp sıvılca cıktuı hemde intıhaplı sivilce özelliklede cene bölgemde nasıl kurtulabilirim tasviyeleriniz vaar mı kızlar
Allah uzun omurler versin canim ailen gibisi yok benim babam yok allaha coksukur annem var kardeslerim var.benim esim evin tek oglu o yuzden cok duskunler.kac aydir konusmuyorduk hamile olunca geldiler tebrik etmeeye simdide evde oldugumu anlaasin arıyor kızım gel oturalım diye bende bir bahene buluyorum kocam allah var karışmıyor yaptiklarına içim hiç dogrulmuyor..allahim burdan kurtulmayi nasip eder insamiin canyokmin. ben hep mesafeliyim valla. eşime de dedim kendilerine de yapım böyle kabullenin diye. bende bu evi en baştan istemedim. salak gibi kendimiz yaptırdık bide. burayı yaptıracagımıza keşke başka yerden alsaydık biraz daha sıkışırdık ama huzur varyaaa dünya malına değişilmezmiş. ben çalışmıyorum ama bende çok durmuyorum evde. arkadaşlara anneme filan gidiyorumben yüz vermeyince çok çıkamıyolar zaten yanıma da oğluşumda doğunca hiiç durmam yazları annemlerin yaylalığı var babacım canm kurban olurum oğluşuma salıncak yapacak yere kadar düşünmüş. geçenlerde lafı açıldı doğumdan sonra bizde geliriz bebişle yaylaya dedim. bana odanın birini tarif ediyo hem büyük hem güneş alıyo orayı size ayarlarız diyo :) torunlarını çook özlicekler bu yaz kayınvalidemlerr
Bende 15yil olmustur cnim trnsferden sonra bende icemedim midm bulanıyor nasıl içmişim onca sene diyorum içmeyide düşünmüyorumbende sigara içenlerdendim transfer gunu bir anda bıraktım cok sukur daha da içmedim şimdi eşim içiyorda oyle pis kokuyor kı anlatamam demekki içtıgımde bende böyle kokuyordum diyip daha da bir tiksiniyorum insallah bundan sonrada içmem agzıma surmem 12 sene içtim elime birsey gecmedi içen annişler varsa bıraksın bebeginizi dusunun ne zorluklara dayandık.....
amin canım Allah bizimkilerin tamamına erdirsin inşallah seninde yanında olsun yardımcın olsun tedavin güzel sonuçlansın önce göbüşler sonra kucaklar bebeciklerle dolsunkızlar merhaba bir saattir yazılanları okuyorum ne tatlısınız ne güzel samimi yazıyorsunuz. benide alın aranıza:) gerci ben henüz hamile değilim tüp bebek tedavisi aşamasındayım ama cok samimi bi arkadaşlık olmuş aranızda her konu böyle değil ... bu arada hepinizin bebişi hayırlı olsun darısı başıma:)
Kiz gece gece guldurdun benikızlar bu akşam eşime atarlandım hamilelikten sonra ilk defa araba kullandım. o içerde otururken aldım anahtarı çıktım. tlf ehliyet para vs hiç bişe almamışım yanımaaklıma annemler geldi oraya gittim. annemle de işbirliği yaptık annem benim tlf nu aradı eşim açtı. beni sordu eşim bilmiom dedi doğal olarak :) annemde bi fırça attı hamile haliyle bu saatte (10 gibiydi saat) nerde olur filan dedi.kavga mı ettiniz dedi eşim yok dedi. bağırdın mı doğru soyle bak zaten hassas flan dedi. telaşlı gibi. eşimde ben bulurum haber verrim anne size dedi. ben tabi annemin yanıbaşındayım. eşim en yakın arkadaşımı aramış.kızcazın hiç haberi yok tabi. neyse eşim tekrar aradı sesi nasıl korkulu telaşlıydı anlatamam :) annem bi güldü tm burda merak etme dedi ama eşimin o korkulu sesi konuşması hala kulaklarımda bende bu koca oldukça bana daha çook malzeme çıkar
Kiz gece gece guldurdun benikızlar bu akşam eşime atarlandım hamilelikten sonra ilk defa araba kullandım. o içerde otururken aldım anahtarı çıktım. tlf ehliyet para vs hiç bişe almamışım yanımaaklıma annemler geldi oraya gittim. annemle de işbirliği yaptık annem benim tlf nu aradı eşim açtı. beni sordu eşim bilmiom dedi doğal olarak :) annemde bi fırça attı hamile haliyle bu saatte (10 gibiydi saat) nerde olur filan dedi.kavga mı ettiniz dedi eşim yok dedi. bağırdın mı doğru soyle bak zaten hassas flan dedi. telaşlı gibi. eşimde ben bulurum haber verrim anne size dedi. ben tabi annemin yanıbaşındayım. eşim en yakın arkadaşımı aramış.kızcazın hiç haberi yok tabi. neyse eşim tekrar aradı sesi nasıl korkulu telaşlıydı anlatamam :) annem bi güldü tm burda merak etme dedi ama eşimin o korkulu sesi konuşması hala kulaklarımda bende bu koca oldukça bana daha çook malzeme çıkar
kızlar merhaba bir saattir yazılanları okuyorum ne tatlısınız ne güzel samimi yazıyorsunuz. benide alın aranıza:) gerci ben henüz hamile değilim tüp bebek tedavisi aşamasındayım ama cok samimi bi arkadaşlık olmuş aranızda her konu böyle değil ... bu arada hepinizin bebişi hayırlı olsun darısı başıma:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?