2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

bende sigara içenlerdendim transfer gunu bir anda bıraktım cok sukur daha da içmedim şimdi eşim içiyorda oyle pis kokuyor kı anlatamam demekki içtıgımde bende böyle kokuyordum diyip daha da bir tiksiniyorum insallah bundan sonrada içmem agzıma surmem 12 sene içtim elime birsey gecmedi içen annişler varsa bıraksın bebeginizi dusunun ne zorluklara dayandık.....

lizz_1702 @KONATIMMM bana hala kan ilaci verilmedi de size soruyim dedim belki bu gidiste verir bebekokan bendede cikiyo yaa
bir ara bebek pudrası ile limonu macum kıvamına getırdım surdum biraz söndurdu ama bırakınca geri çogaldı hamıle olunca insanın cildı duzelir derler bizde ters etki mi yapıo ne :))

kızlare birde benim yuzumde acayıp sıvılca cıktuı hemde intıhaplı sivilce özelliklede cene bölgemde nasıl kurtulabilirim tasviyeleriniz vaar mı kızlar
kurtulamazsın bende aynıyım ve aynı bölgede en çokta sağ tarafta var tam geçiyor derken tekrar çoğalıyor hemen hemen 2 aydır öyleyim

Allah uzun omurler versin canim ailen gibisi yok benim babam yok allaha coksukur annem var kardeslerim var.benim esim evin tek oglu o yuzden cok duskunler.kac aydir konusmuyorduk hamile olunca geldiler tebrik etmeeye simdide evde oldugumu anlaasin arıyor kızım gel oturalım diye bende bir bahene buluyorum kocam allah var karışmıyor yaptiklarına içim hiç dogrulmuyor..allahim burdan kurtulmayi nasip eder ins

Bende 15yil olmustur cnim trnsferden sonra bende icemedim midm bulanıyor nasıl içmişim onca sene diyorum içmeyide düşünmüyorum

Merhaba kixlar.ne cok kaynatmissiniz oku oku bitmedio konuda bizde kanka sayiliriz esimle.bu aralar cogu evde durum ayni demekki
bu arada bende sigara iciyodum ama tedavi sirasinda biraktim hatta en son transferden 1 gun once 1 tane ictim daha da agzima surmedim ama hic tiksinmiyorum. sigara icmeyi sevenlerdenim.keyif aliyorum icmekten.

kızlar merhaba bir saattir yazılanları okuyorum ne tatlısınız ne güzel samimi yazıyorsunuz. benide alın aranıza:) gerci ben henüz hamile değilim tüp bebek tedavisi aşamasındayım ama cok samimi bi arkadaşlık olmuş aranızda her konu böyle değil ... bu arada hepinizin bebişi hayırlı olsun darısı başıma:)

amin canım Allah bizimkilerin tamamına erdirsin inşallah seninde yanında olsun yardımcın olsun tedavin güzel sonuçlansın önce göbüşler sonra kucaklar bebeciklerle dolsun

kızlar bu akşam eşime atarlandım hamilelikten sonra ilk defa araba kullandım. o içerde otururken aldım anahtarı çıktım. tlf ehliyet para vs hiç bişe almamışım yanıma aklıma annemler geldi oraya gittim. annemle de işbirliği yaptık annem benim tlf nu aradı eşim açtı. beni sordu eşim bilmiom dedi doğal olarak :) annemde bi fırça attı hamile haliyle bu saatte (10 gibiydi saat) nerde olur filan dedi.kavga mı ettiniz dedi eşim yok dedi. bağırdın mı doğru soyle bak zaten hassas flan dedi. telaşlı gibi. eşimde ben bulurum haber verrim anne size dedi. ben tabi annemin yanıbaşındayım. eşim en yakın arkadaşımı aramış.kızcazın hiç haberi yok tabi. neyse eşim tekrar aradı sesi nasıl korkulu telaşlıydı anlatamam :) annem bi güldü tm burda merak etme dedi ama eşimin o korkulu sesi konuşması hala kulaklarımda bende bu koca oldukça bana daha çook malzeme çıkar

Kiz gece gece guldurdun beni niye bole seyler yapip korkutuyosun adami yazik o da amma korkmustur hee sahsen ben cesaret edemem oyle biseye ama yaptiysanda vardir hakli bi sebebin eminim :)

Kiz gece gece guldurdun beni niye bole seyler yapip korkutuyosun adami yazik o da amma korkmustur hee sahsen ben cesaret edemem oyle biseye ama yaptiysanda vardir hakli bi sebebin eminim :)

İnsallah yakin zamanda bebisin olur seninde cnm olsun gel burda takil motive ol en azindan

Ben bu aksam dr a gittim kizlar gittimde neler oldu bi bilseniz 1 ayda 4 kilo almisim ve dr o kadar kizdiki böyle devam etmesin yapma etme faln dedim bende istermiyim ama aliyorum iste ben cok uyuyorum sanirim yiyip icip uyumak sisiriyo beni ama napiyim ben butun gun evdeyim anlamiyolar beni neyse kizim buyumus teyzeleri 306 gr olmus boyda 22 cm kocaman kiz olmus artik o dr ne guzel renkli ult. Poz yakiliim sana verim dedi kiz arkasini donmesinmi 5 dk bekledik yuzunu donmedi neyse dedim kismet bu arada bool yuruyus yapcakmisiz artik mecbur ha bide rahimde sağ tarafta hafif kasilma gördüm dedi onu takip etcek sanirim servikal de iyimis oyle dedi hepinizi optuk teyzeleri iyi uykular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…