Size yasak degil mi bizim doktor 9 ay yasakladi bizekızlar günaydın herkese.... :) bu arada ben bişey farkettim,.. hani bazen eşiyle yaramazlık yapar ya insano zaman sanki bebeğimi daha çok hissediyorum çok hareketli oluyor sonrasında bi etkisi varmıdır acaba yoksa bana mı öyle geliyo
3. aydan sonra hiç birşey olmaz bebeğe dedi ve izin verdiler ama yinede insan tedirgin oluyorSize yasak degil mi bizim doktor 9 ay yasakladi bize
yok canım yasak değil ama sormadım da ilk zamanlar yasaktı belli bi süre vermisti ilk 3 aydı sanırım ondan sonra zaten tüp bebek doktorumu bıraktım ama diğer doktorlar da yasaklamadı gittiğimde bi sorayım amaSize yasak degil mi bizim doktor 9 ay yasakladi bize
ya hatta ben internette çok okudum bir çok doktor ilk aylarda bile yasaklamamış aksine tavsiye etmişler ara vermeyin normal hayatınıza devam edin diye bilmiyorum ki sonuçta bebeği ulaşamaz ki hiçbişey belki bazılarında erken doğumu tetikliyor diye kısıtlanıyor3. aydan sonra hiç birşey olmaz bebeğe dedi ve izin verdiler ama yinede insan tedirgin oluyor. son 3 ay yine kanka moduna geçeceğiz bu da bizim kararımız
Sizi yaramazlar sizi benim doktorum hiç birşey demedi zaten çok yoğun detaylara giremiyor biz kendi kendimize yasakladık bakalım nereye kadar gidecekkızlar günaydın herkese.... :) bu arada ben bişey farkettim,.. hani bazen eşiyle yaramazlık yapar ya insano zaman sanki bebeğimi daha çok hissediyorum çok hareketli oluyor sonrasında bi etkisi varmıdır acaba yoksa bana mı öyle geliyo
Evet rahim kasilinca erken dogum riski varmis o yuzdenya hatta ben internette çok okudum bir çok doktor ilk aylarda bile yasaklamamış aksine tavsiye etmişler ara vermeyin normal hayatınıza devam edin diye bilmiyorum ki sonuçta bebeği ulaşamaz ki hiçbişey belki bazılarında erken doğumu tetikliyor diye kısıtlanıyor
Sizi yaramazlar sizi benim doktorum hiç birşey demedi zaten çok yoğun detaylara giremiyor biz kendi kendimize yasakladık bakalım nereye kadar gidecekeşimin oynatmaya az kaldı :)
Arada hissediyorum canim ama cok tutarsiz. Bi gun hichissetmedigim oluyo sonraki gun ara ara hissediyorum. Ama bu gece sey yaptim sola donup yattim cok az karnimin uzerine. Baya baya tekme gibi hissettim hemde oyle yattigim surece hep oldu. Nasil heyecanlandim anlatamam saat 4e kadar uyuyamadim heyecandansabah uyandigimda da ayni seyi denedim ama olmadi. Wc ihtiyacim vardi sanirim ondan
Biz dün gece babasıyla suç işledikkızlar günaydın herkese.... :) bu arada ben bişey farkettim,.. hani bazen eşiyle yaramazlık yapar ya insano zaman sanki bebeğimi daha çok hissediyorum çok hareketli oluyor sonrasında bi etkisi varmıdır acaba yoksa bana mı öyle geliyo
canım ilk üç ay ve son üç ay yasak oluyor genelde ortadaki 3 ay serbest bırakıyor dortorlarSizi yaramazlar sizi benim doktorum hiç birşey demedi zaten çok yoğun detaylara giremiyor biz kendi kendimize yasakladık bakalım nereye kadar gidecekeşimin oynatmaya az kaldı :)
ay çok güldüm valla suçlular siziiiiBiz dün gece babasıyla suç işledik
nee sigara mı ?? kim içiyor sigara bakimmCanımcığım gelmedin mi hala doktor ne dedi ? Soracağım ama hep unutuyorum sen bu sigara işini ne yaptın içmiyorsun değil mi? Bırakmadıysan
Sus kız kimse duymasınay çok güldüm valla suçlular siziiiikeşke her suç böyle masum olsa
canım siz de mola vrenlerdensizin o zamanSus kız kimse duymasınne yapalım tak etti zaten şunun sırasında 6. ayın bitmesine ne kaldı
Güzelim üzülmeyeceksen sen bizleri bırakma hepimiz ismine dua ederiz moral veririz,motive olur sana. ikinci bir tedaviyi düşünüyor musunuz?
Aynen bacim zaten 15 günde 1 kere 2 hakkımız varcanım siz de mola vrenlerdensizin o zaman6.aydan sonra ve doğum sonrası 40 günü de sayarsak epey uzun bi ara vericez bugünlerimizi iyi değerlendirmek lazım
Allah yardımcınız olsun kuzum. Tez vakitte kucağın dolsun........
Vay fırsatçı vayyyycanım siz de mola vrenlerdensizin o zaman6.aydan sonra ve doğum sonrası 40 günü de sayarsak epey uzun bi ara vericez bugünlerimizi iyi değerlendirmek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?