2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

canim tum sikintilarima ragmen rahim boyuna normal dedi. gecen ay 4.1 demisti. 15 gun ce 4.5 dedi. Bu sefer de 3.9 dedi. Kisaliyor o zaman dedim. Bu kadari normal kilolari arttikca olur dedi. Ama bilmiyorum. 15 gunde bir cagirdi. Onun disinda seker yuklemesi yapildi bugun cok kotu bisey. O iki saati anlatamam. Elim ayagom bosaldi bayiliyorsum. Butun sesler filan cok rahatsiz etti. Degisik biseydi. Sen yaptirdin mi seker yuklemesi. Sonuc galiba normal cikti. Dr.a mail attim donmedi daha bilemiyorum. bugunum bundan ibaret. InsaAllah buradaki tum isteyenlerle birlikte hepimiz evlatlarimizi kucagimiza saglikla aliriz.
diger topige yazamadim. Insanlar olumsuz seyler yasarken uzmek istemedim kimseyi. Rabbim sonumuzu hayra cikarsin. Hayirlisiyla alalim bebeklerimizi kucagimiza.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lir-neler-alinir.785564/page-27#post-39022777

Eki Görüntüle 1387021 kızlar benim aldığım ana kucağı da bu çook oluyo alalı da nette biraz önce bakarken resmini gördüm tesadüf

Hepsi de cok guzel. Ben bir topik acmistim ikiz bebek hazirligi diye. Hanimlar aldiklariniz orada da paylasirmisiniz? Aldiginiz yerleri filan ya da sakincssi yoksa fiyatlarini. Indirimli biseyler bulursak hepimiz faydalanalim. Ya da tecrubelerden yararlanalim.
C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye. canim senin gecen dr. Donusu aldim dedigin seyler de cok hosuma gitmisti. Ozellikle hastane cikisini cok begendim nereden almistin? Bir de fiyat ?

Civilim den alıyorum ben herseyi canım sitesinden bakabilirsin. Ne aldiysam ordan aldım :)

öylede canım 15 gün oldu korkuyorum çok aalıştım canım ilk muayene de alttanmi bakıyorlar başka Dr. gitmeyede korkuyorum kimyasal gebelik falan olur diye allah korusun cok korkuyorum hayırlısı artık[/QUOTE]
Canım benim testlerinde dengesizlik olunca normalde 3 hafta sonra ultrasona girmem gerekirken bir hafta sonra girdim.şükür kese karnımda da görüldü ancak daha emin olabilmek için doktor alttan baktı.

Sa arkadaslar özellikle ikizleri bekleyen anneler birden idrar sıkısmalariniz olup 10 15 saniye sonra geciyormu dr biz bunu son aylarda bekleriz dedi ama benim ikiz oldugunu unuttu sanirim:)
Canim benim de birden tuvaletim geliyor. Su icer icmez hemen geliyor ama bahsettigin durum mu bilemedim. Benim de bebeklerden biri mesaneye baski yapiyormus. Sagolsun oteki de mideye yapiyor. Boyle onlarin etkisiyle bir mjtfak bir lavabo ugrasiyoruz :))
sen iyisin degilnmi bugun sayfalarda aradim seni. Gorememistim.
ay cok guzel bak daha simdiden o gunleri ozlemisim onu farkettim. Tadini cikar. Minikken daha guzel pozlar veriyorlar harika bir duygu :)

Gunaydin herkese :) bugun nasilsiniz hanimlar? Umarim herkes iyidir.. Bugun hava cok guzel bahar havasi gibi icim kipir kipir oldu havalar guzellestikce bebeklerimizin gelecegi gun de yaklasiyor
Gunaydin canim size de
cok sukur biz iyiyiz. Ben de pozitif uyandim bugun. Hava da guzel aklimda sahil var. bir kac gundur sabil deniz aseriyorum galiba gozumu kapatinca deniz ve sahil hayali geliyor hep
Nasib olursa bugun ineriz ins. Sahile
biraz babamizla ugrastik ama adamcagizi o kadar yoruyoruz ki gozunu acamiyor
Herkese hayirli pazarlar

Bu hamilelik beni ciddi anlamda paranoyak etti arkadaşlar mide bulantıları bi gün var bi gün yok bazen çok hafif bulantı olmadığı zaman acaba bebegimin kalbimi durdu niye bulanmadi diye deli oluyorum biz kalp atışı duyamadik sadece ekranda yanıp sönen ışık görmüştük doktor kalbi biraz yavaş atiyo dedi olumsuz hiçbirşey söylemedi salı günü tekrar gitcez inşallah duyarız Rabbim bebeklerimizi sağ saglim kucagimiza almayı nasip etsin hayırlı kılsın inşallah amin

Elhamdulillah canim ben iyim gorunmeyen problemlerimiz var umarım dualarla istirahatle atlaticam ben kendimi son bir ay cok yordum aman diyim dikkat edin o psikolojiyi rabbim kimseye yasatmasin kotu şeyler aklima geldikce insirah suresini okuyorum rahatliyorum sizde okuyun rabbim hepimizin sonunu hayretsin insallah

iyi olmana sevindim. Kotu dusunmemek lazim. Bir de o tuvalet ihtiyaci hissin icin idrar yolu enfeksiyonu olabilir mi. Bir test yaptirsana canim. Dr.un demesine gerek yok kendin gidip tit yaptiracam de. Surekli simdi enfeksiyon olup olmadigina baktirmamiz gerek

Gunaydin herkese :) bugun nasilsiniz hanimlar? Umarim herkes iyidir.. Bugun hava cok guzel bahar havasi gibi icim kipir kipir oldu havalar guzellestikce bebeklerimizin gelecegi gun de yaklasiyor
aynen valla bebişlere kavuşmamıza az kalıyo. benimle yaşıt bi kaynım var askerde şuan o da benimle uğraşıyo yenge benim şafak şu kadar senin kaç gün kaldı filan diye bende eşime dedim işinden gücünden zaman bulursan bu güzelim havada evde pinekletme beni gezelim az diye. hava etkiliyo kalktığımdan beri müzik son ses açık evde castık castık. oğluşum da diyodur annem kafayı yedi bugün noluyoruz diye

canm hiç takılma o mide bulantısına benim doğru düzgün bulantım olmadı bile bi 1 haftalık bi sürede 3 4 kez bulandı ve bugüne kadar da toplamda 3 kez çıkardım şuan da bebişin hareketlerini bi gün hissediyor gibiyim sonra bi kaç gün tık yok. dr herşey gayet normal dedi. o yüzden çok evhamlanmamaya çalışıyorum. Allaha emanet bebişlerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…