- 8 Temmuz 2011
- 3.058
- 2.399
- 198
diger topige yazamadim. Insanlar olumsuz seyler yasarken uzmek istemedim kimseyi. Rabbim sonumuzu hayra cikarsin. Hayirlisiyla alalim bebeklerimizi kucagimiza.Merhaba butun teyzelerimize.biz bugun kontrole gittik cooooook sukur rahim agzi acikligim epey kapanmis.dr.super dedi.cok ama cok mutlu olduk.yatmalarim sonucunu vermis galiba.seker yuklemesi yapildi.75 gr.iki saatlik yukleme.onunda sonucu iyi cikti.allahima cok sukur bizim icin cok guzel bir gun oldu.7 gunluk yatis sonrasi hastaneye giderek gezmeye gider gibi oldum.degisiklik iyi geldi valla.bugun sizlerden bi ricam var.bi arkadasimin transferi oldu az once.aklina gelen hamisler onunda cocuguna saglikla kavusmasi icin bi dua ederse cok sevinirim.yaramaz oglum cadi kizim ve ben hepinizi
Günaydın kızlar :)Eki Görüntüle 1386918 Eki Görüntüle 1386919 işte bunları aldık
Eki Görüntüle 1387021 kızlar benim aldığım ana kucağı da buçook oluyo alalı da nette biraz önce bakarken resmini gördüm tesadüf
Hepsi de cok guzel. Ben bir topik acmistim ikiz bebek hazirligi diye. Hanimlar aldiklariniz orada da paylasirmisiniz? Aldiginiz yerleri filan ya da sakincssi yoksa fiyatlarini. Indirimli biseyler bulursak hepimiz faydalanalim. Ya da tecrubelerden yararlanalim.
Civilim den alıyorum ben herseyi canım sitesinden bakabilirsin. Ne aldiysam ordan aldım :)http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lir-neler-alinir.785564/page-27#post-39022777
Hepsi de cok guzel. Ben bir topik acmistim ikiz bebek hazirligi diye. Hanimlar aldiklariniz orada da paylasirmisiniz? Aldiginiz yerleri filan ya da sakincssi yoksa fiyatlarini. Indirimli biseyler bulursak hepimiz faydalanalim. Ya da tecrubelerden yararlanalim.
C A N O canim senin gecen dr. Donusu aldim dedigin seyler de cok hosuma gitmisti. Ozellikle hastane cikisini cok begendim nereden almistin? Bir de fiyat ?
Çok güzeller canım Rabbim ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin :)
Teşekkür ederiz
öylede canım 15 gün oldu korkuyorum çok aalıştım canım ilk muayene de alttanmi bakıyorlar başka Dr. gitmeyede korkuyorum kimyasal gebelik falan olur diye allah korusun cok korkuyorum hayırlısı artık[/QUOTE]="sensizim89, post: 39051592, member: 625169"]stres yapma canım. kalbini ferah tutmaya çalış. beni dr keseyi görmek için 3. kan testinden 10 gün sonra çağırmıştı. kalp atımı içinde 10 gün sonra tekrar gel demişti.3. kan testimi de 11. gün yaptırmıştım ilkini çok erken 7. gün yaptırdım dayanamayıp :) 2 ekim 4 ekim 6 ekim test günlerim 16 ekimde gitmiştim kese görmeye buna göre bi fikir yürütürsün belki. sana sanırım ikisi için birden randevu vermiş.
Canim benim de birden tuvaletim geliyor. Su icer icmez hemen geliyor ama bahsettigin durum mu bilemedim. Benim de bebeklerden biri mesaneye baski yapiyormus. Sagolsun oteki de mideye yapiyor. Boyle onlarin etkisiyle bir mjtfak bir lavabo ugrasiyoruz :))Sa arkadaslar özellikle ikizleri bekleyen anneler birden idrar sıkısmalariniz olup 10 15 saniye sonra geciyormu dr biz bunu son aylarda bekleriz dedi ama benim ikiz oldugunu unuttu sanirim:)
ay cok guzel bak daha simdiden o gunleri ozlemisim onu farkettim. Tadini cikar. Minikken daha guzel pozlar veriyorlar harika bir duygu :)Kızlarrrr bugün bebeğimizin gördük :) uç haftada ne kadar büyümüş :) yüzü dönüktü bize resmen el salladı çok değişik güzel biseydi. Tarif de edemiyorum :) ikili tarama testini yaptirdim perşembe alcam sonucu inşallah güzel sonuçlar aliriz :)
Gunaydin canim size deGunaydin herkese :) bugun nasilsiniz hanimlar? Umarim herkes iyidir.. Bugun hava cok guzel bahar havasi gibi icim kipir kipir oldu havalar guzellestikce bebeklerimizin gelecegi gun de yaklasiyor
Elhamdulillah canim ben iyim gorunmeyen problemlerimiz var umarım dualarla istirahatle atlaticam ben kendimi son bir ay cok yordum aman diyim dikkat edin o psikolojiyi rabbim kimseye yasatmasin kotu şeyler aklima geldikce insirah suresini okuyorum rahatliyorum sizde okuyun rabbim hepimizin sonunu hayretsin insallahCanim benim de birden tuvaletim geliyor. Su icer icmez hemen geliyor ama bahsettigin durum mu bilemedim. Benim de bebeklerden biri mesaneye baski yapiyormus. Sagolsun oteki de mideye yapiyor. Boyle onlarin etkisiyle bir mjtfak bir lavabo ugrasiyoruz :))
sen iyisin degilnmi bugun sayfalarda aradim seni. Gorememistim.
ay cok guzel bak daha simdiden o gunleri ozlemisim onu farkettim. Tadini cikar. Minikken daha guzel pozlar veriyorlar harika bir duygu :)
iyi olmana sevindim. Kotu dusunmemek lazim. Bir de o tuvalet ihtiyaci hissin icin idrar yolu enfeksiyonu olabilir mi. Bir test yaptirsana canim. Dr.un demesine gerek yok kendin gidip tit yaptiracam de. Surekli simdi enfeksiyon olup olmadigina baktirmamiz gerekElhamdulillah canim ben iyim gorunmeyen problemlerimiz var umarım dualarla istirahatle atlaticam ben kendimi son bir ay cok yordum aman diyim dikkat edin o psikolojiyi rabbim kimseye yasatmasin kotu şeyler aklima geldikce insirah suresini okuyorum rahatliyorum sizde okuyun rabbim hepimizin sonunu hayretsin insallah
aynen valla bebişlere kavuşmamıza az kalıyo. benimle yaşıt bi kaynım var askerde şuan o da benimle uğraşıyo yenge benim şafak şu kadar senin kaç gün kaldı filan diyeGunaydin herkese :) bugun nasilsiniz hanimlar? Umarim herkes iyidir.. Bugun hava cok guzel bahar havasi gibi icim kipir kipir oldu havalar guzellestikce bebeklerimizin gelecegi gun de yaklasiyor
canm hiç takılma o mide bulantısına benim doğru düzgün bulantım olmadı bile bi 1 haftalık bi sürede 3 4 kez bulandı ve bugüne kadar da toplamda 3 kez çıkardımBu hamilelik beni ciddi anlamda paranoyak etti arkadaşlar mide bulantıları bi gün var bi gün yok bazen çok hafif bulantı olmadığı zaman acaba bebegimin kalbimi durdu niye bulanmadi diye deli oluyorum biz kalp atışı duyamadik sadece ekranda yanıp sönen ışık görmüştükdoktor kalbi biraz yavaş atiyo dedi olumsuz hiçbirşey söylemedi salı günü tekrar gitcez inşallah duyarız Rabbim bebeklerimizi sağ saglim kucagimiza almayı nasip etsin hayırlı kılsın inşallah amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?