• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Bulantıların bittiği günden beri mide yanması yaşıyorum. Çok zor bişi bilirim. Ben gaviskon da içemedim. Bana doktorum gece midem yanmasın diye famodin verdi sayesinde geceleri uyuyabiliyorum. Bir de sürekli sakız çiğniyorum. Sakız kadar ilaç bile iyi gelmiyor. Dene derim...
Deniycem mutlka canim tsk ederim. gaviscon da tamamen gecirmiyo zaten. Anlik rahatlatiyo yarim saat bi saat sonra geri devam.

Kızlar iyi akşamlar :KK54:
Biz bugun bebek çanta takımı ve ana kucağı aldık babasıyla:KK73::KK73:
Ay ne iyi yapmissiniz canim gule gule kullansin :) ben de heveslenip biseyler aliyorum arkadaslsrda daha erken bu kadar cok alma diyolar biliyorum kotu niyetli degiller mevsim itibariyle ne alacagni tutturamadigimz bilmedigimiz bi mevsm ama insan yine de almak istiyo :)

Cnm bende doktoru 1 hafta önce gördüm ciddi bir sıkıntın olmazsa 1 ay dolmadan gelme zaten cok hareket etmemen lazim dedi gönderdi. Üniversite hastanesi oldugu icin numarasini da vermedi arayip soramiyorum bile paramla rezil oldum. Acibademe gittim 18. Haftaya kadar para pul gözümde yok dedim prof. Ilk sıkıntıda bizi tersledi ilgilenmedi biraktim lanet olsun dedim bu rahim agzi kisaligi teshisi koyan doktora guveniyorum ama iletişim kuramiyorum cildiricam yaa bugun asabim cok bozuk siz bana bakip etkilenmeyin sakin düne kadar iyiydim ama bugün cok gerginim. Rabbim yardimcimiz olsunnn :KK43:
gerçekten iyi bir doktor bulmak çok zor.
,aradığın zaman ulaşabileceğin.
canım rahim ağzı kısalığı kaçıncı haftadan sonra belli oluyor.
ben 11.haftadayım.ve ikiz....
inşallah sağlıklada kucağımıza alırız.....

Ay ne iyi yapmissiniz canim gule gule kullansin :) ben de heveslenip biseyler aliyorum arkadaslsrda daha erken bu kadar cok alma diyolar biliyorum kotu niyetli degiller mevsim itibariyle ne alacagni tutturamadigimz bilmedigimiz bi mevsm ama insan yine de almak istiyo :)
Aynen canım çok sağol. Insan merak ediyor her gördüğünü almak istiyor. Benim bi bebek arabası bide beşik kaldı ve bide lohusa takımı :-):-) rabbim hepimize hayırlısı ile kullanmayı nasip etsin :):KK37:

Kızlaar hepinize merhaba :) Yaklaşık bir haftadır kuru öksürük krizleri yaşıyorum.Çok kötüyüm.Göğüs hastalıkları uzmanına gittim hamileliğin 2. trimestirınde görülebilen bişeymiş.Bana ancak fısfıs verebildi o da pek bir işe yaramıyor sanırım.Zencefilli bal karışımı yapıp yiyotum o biraz sakinleştiriyor...Sizde bu durumu yaşayan var mı önerilere de açığım...

Kizlaar ben grip oluyorum basim dunden beri cok agriyor grip olanlar nasl atlattiniz neler yaptınız Vikis'in bir zarari yoktur degilmi cunku bogazima ve sirtima bolca surdum ve sardim sarmaladim kendimi yatiyorum. Acil tavsiyelerinize ihtiyacim var sagolun

Kızlaar hepinize merhaba :) Yaklaşık bir haftadır kuru öksürük krizleri yaşıyorum.Çok kötüyüm.Göğüs hastalıkları uzmanına gittim hamileliğin 2. trimestirınde görülebilen bişeymiş.Bana ancak fısfıs verebildi o da pek bir işe yaramıyor sanırım.Zencefilli bal karışımı yapıp yiyotum o biraz sakinleştiriyor...Sizde bu durumu yaşayan var mı önerilere de açığım...
Canim brn hasta olmustum bu donemde ve bir oksuruk yasadim ki nerdeyse doguruyordum. Geciyordu tekrar basliyordu yaklasik 3 hafta surdu. Sutun icine nisasta ve seker koyup kaynatiyodum. Kriz tuttukca 2-3 yudum iciodum. 3 gune yumusuyodu oksurugum. Ama iyilesemedigimden tekrar etti durdu. Sonra bitse de icmeye devam ettim ve tamamen gecti. Bu donemlerde dusuk veya erken doguma sebep olmaz demisti doktorum. Endiselenme. Nisastayi mutlaka dene. Gecmis olsunn...

Bende tüp bebek doktorunu bırakıp tam teşekkülü bir hastaneye geçeceğim ama tüp doktorun bana hala corasprin kulkandırıyor geçen kendi kurumumdaki doktora söyledim biraz anlamsız buldu yeni gittiğim doktorda öle anlamsız bulur bıraktırır sonra da birşey olursa çok pişman olurum yeni doktora geçenler böyle bişey yaşadı mı corasprine hala devam eden var mu aranızda bana bi akıl verin lütfen, bırakanlar kaçıncı hafta da bıraktı acaba ?
Canim bana da iki dr.da 30. Haftadan sonra birakacaz dedi.
Kizlaar ben grip oluyorum basim dunden beri cok agriyor grip olanlar nasl atlattiniz neler yaptınız Vikis'in bir zarari yoktur degilmi cunku bogazima ve sirtima bolca surdum ve sardim sarmaladim kendimi yatiyorum. Acil tavsiyelerinize ihtiyacim var sagolun
viksi bu kadar bol kullanma. Onun kokusu cok keskin kucuk yenidogan bebeklerin bile solunasini zararli goruyorlar. Karnindaki icin zararli olabilir. Ben de hasta oluncs kullanmak istedim. Soyle bir baktim da pek tavsiye etmiyorlar

Geçmiş olsun canım :)

Ben 10 gün griptim cnm, nefes alamadım, dr um sadece okyanus suyu önerdi, onuda evde yaptım, 1lt suya 1 çorba kaşığı tuz, bir tatlı kaşığı karbonat, günde 5 kez yaptım, bol et suyu ve c vitamini aldım. Başkada bişey yapamadım. Geçmiş olsun, ateş çıkarsa parol alabilirsin dedi, ateşlenmedim çok şükür.

Çok geçmiş olsun öncelikle, annem karaturpun içini oyup balla doldurdu, altını iğneyle bir kere deldi, bir bardağın üstüne oturttu, bardağa damlayan suyunu içtim, çok iyi geldi? Gün içinde bal bittikçe ilave etti, hergün yeni turp yaptı :)

geçmiş olsun , ben sürekli öyleyim çünkü bronşitim var bende doğal şeyler deniyorum balı evden eksik etmiyorum , zencefille az karabiberi karıştırıp sabah ve yatarken kullanıyorum , keçi boynu pekmezi arada kullanıyorum öksürk başladığın da sıcak su içiyorum biraz cık rahatlatıyor işte

E="fulya01, post: 39045528, member: 499208"]Arkadaşlar benim en son adetim 14 araliki..30aralıkta 3gunlk bir tane embiyo trnsfer edildi 10 gun sonra kan testim89 cikti 13 gun sonrada 13gun sonra kan testim cok şükür 266 çıktı dr.kese ve kalp atışı içın 29 ocakta randevu verdi.sonrasındada sehir dışındaymış 2şubata verdiler daynamıyorum korkuyorum normalde kaç gün sonra gitmem gerekirdi.napsam biliyorum beklemekten yoruldum cok korkuyorum o kadr cok alıştımki bu duruma hayl kırıklıgına ugrmaktan çok korkuyorum....[/QUOTE]
baska bir Dr. mı gitsem acaba

E="fulya01, post: 39045528, member: 499208"]Arkadaşlar benim en son adetim 14 araliki..30aralıkta 3gunlk bir tane embiyo trnsfer edildi 10 gun sonra kan testim89 cikti 13 gun sonrada 13gun sonra kan testim cok şükür 266 çıktı dr.kese ve kalp atışı içın 29 ocakta randevu verdi.sonrasındada sehir dışındaymış 2şubata verdiler daynamıyorum korkuyorum normalde kaç gün sonra gitmem gerekirdi.napsam biliyorum beklemekten yoruldum cok korkuyorum o kadr cok alıştımki bu duruma hayl kırıklıgına ugrmaktan çok korkuyorum....
baska bir Dr. mı gitsem acaba[/QUOTE]

Tabiki git niye endişeli bekleyeceksin, ben 3 tane dr a gidiyorum, şu an altı haftalık olmalısın kalp atışını duymuştuk biz, mutlaka git, dr unada söyle dayanamadık görmek için gittik de, bir sıkıntı olmaz, mutlaka git... ben her hafta birine gidiyorum nerdeyse, çok özel bebek bunlar, kimsenin keyfini bekleyemem.

Back