Evet cnm kokusuna dayanamasim midemi bulandirdi gittim bogazimdakiyi sildim ama sirtimdaki kaldi biraz terlemis sirtim iyi geldi. Gribi yirttim galiba :) sabahda guzelce banyo yaptim suan cok iyim. Bidaha kullanmam cnm endiselendim sonra tesekkur ederim cnmCanim bana da iki dr.da 30. Haftadan sonra birakacaz dedi.
viksi bu kadar bol kullanma. Onun kokusu cok keskin kucuk yenidogan bebeklerin bile solunasini zararli goruyorlar. Karnindaki icin zararli olabilir. Ben de hasta oluncs kullanmak istedim. Soyle bir baktim da pek tavsiye etmiyorlar
Kendimizi dogal yollarla tedavi edecez baska care yok :) bende balli limonlu kaynarsu iciyorum iyi geldi. Dun biraz atesim vardi bugun iyim inşallah ilerlemez . Teşekkür ederim cnm.Ben 10 gün griptim cnm, nefes alamadım, dr um sadece okyanus suyu önerdi, onuda evde yaptım, 1lt suya 1 çorba kaşığı tuz, bir tatlı kaşığı karbonat, günde 5 kez yaptım, bol et suyu ve c vitamini aldım. Başkada bişey yapamadım. Geçmiş olsun, ateş çıkarsa parol alabilirsin dedi, ateşlenmedim çok şükür.
Gelmis gecmis olsun canim.haftasonunu guzel degerlendir kendini iyi hissetsen bile bolca dinlen.vicks surecek kadar kotu hissedersen sadece ayaklarinin altina sur.uzerine corabini giy.ayakaltindan tum vucuda yayilirmis.dr.hamileler sadece boyle kullanmali bence demisti.herkesin aklinda bulunsunEvet cnm kokusuna dayanamasim midemi bulandirdi gittim bogazimdakiyi sildim ama sirtimdaki kaldi biraz terlemis sirtim iyi geldi. Gribi yirttim galiba :) sabahda guzelce banyo yaptim suan cok iyim. Bidaha kullanmam cnm endiselendim sonra tesekkur ederim cnm
ben de hep öyle kullanıyorum. koca karı sütyenleri en iisi sanırım teli desteği olmayan yarım atlet şeklinde penye olanlarkızlar balenli sütyen kullanmamak gerekmiş.
süt bezlerinin gelişimi için.bende hep böyle kullanıyorum..
stres yapma canım. kalbini ferah tutmaya çalış. beni dr keseyi görmek için 3. kan testinden 10 gün sonra çağırmıştı. kalp atımı içinde 10 gün sonra tekrar gel demişti.3. kan testimi de 11. gün yaptırmıştım ilkini çok erken 7. gün yaptırdım dayanamayıp :) 2 ekim 4 ekim 6 ekim test günlerim 16 ekimde gitmiştim kese görmeye buna göre bi fikir yürütürsün belki. sana sanırım ikisi için birden randevu vermiş.Arkadaşlar benim en son adetim 14 araliki..30aralıkta 3gunlk bir tane embiyo trnsfer edildi 10 gun sonra kan testim89 cikti 13 gun sonrada 13gun sonra kan testim cok şükür 266 çıktı dr.kese ve kalp atışı içın 29 ocakta randevu verdi.sonrasındada sehir dışındaymış 2şubata verdiler daynamıyorum korkuyorum normalde kaç gün sonra gitmem gerekirdi.napsam biliyorum beklemekten yoruldum cok korkuyorum o kadr cok alıştımki bu duruma hayl kırıklıgına ugrmaktan çok korkuyorum....
öylede canım 15 gün oldu korkuyorum çok aalıştım canım ilk muayene de alttanmi bakıyorlar başka Dr. gitmeyede korkuyorum kimyasal gebelik falan olur diye allah korusun cok korkuyorum hayırlısı artık[/QUOTE]="sensizim89, post: 39051592, member: 625169"]stres yapma canım. kalbini ferah tutmaya çalış. beni dr keseyi görmek için 3. kan testinden 10 gün sonra çağırmıştı. kalp atımı içinde 10 gün sonra tekrar gel demişti.3. kan testimi de 11. gün yaptırmıştım ilkini çok erken 7. gün yaptırdım dayanamayıp :) 2 ekim 4 ekim 6 ekim test günlerim 16 ekimde gitmiştim kese görmeye buna göre bi fikir yürütürsün belki. sana sanırım ikisi için birden randevu vermiş.
Gule gule kullansin minik annesi çok güzelEki Görüntüle 1387021 kızlar benim aldığım ana kucağı da buçook oluyo alalı da nette biraz önce bakarken resmini gördüm tesadüf
tşk ederiz teyzesiGule gule kullansin minik annesi çok güzel
Sağol canım biZde teşekkür ederiz teyzesitşk ederiz teyzesisenin aldıkların da çok şıkk Allahım ağız tadıyla huzurla kullanmayı nasip etsin inşallah hepimize
Benimde öyle çıktı amniosentez önerdi. Bende ikiz gebelikten olur dedim yaptirmadim. Üçlü testim de normal çıktı1/300 cikti 2 li testim riskli gibi diyor doktor cvs yapalim dedi
CNm bnm benim daha düşük çıktı kafana takma bu testler gerçeği yansıtmıyor1/300 cikti 2 li testim riskli gibi diyor doktor cvs yapalim dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?