2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Evet cnm kokusuna dayanamasim midemi bulandirdi gittim bogazimdakiyi sildim ama sirtimdaki kaldi biraz terlemis sirtim iyi geldi. Gribi yirttim galiba :) sabahda guzelce banyo yaptim suan cok iyim. Bidaha kullanmam cnm endiselendim sonra tesekkur ederim cnm

Kendimizi dogal yollarla tedavi edecez baska care yok :) bende balli limonlu kaynarsu iciyorum iyi geldi. Dun biraz atesim vardi bugun iyim inşallah ilerlemez . Teşekkür ederim cnm.

Gelmis gecmis olsun canim.haftasonunu guzel degerlendir kendini iyi hissetsen bile bolca dinlen.vicks surecek kadar kotu hissedersen sadece ayaklarinin altina sur.uzerine corabini giy.ayakaltindan tum vucuda yayilirmis.dr.hamileler sadece boyle kullanmali bence demisti.herkesin aklinda bulunsun

kızlar balenli sütyen kullanmamak gerekmiş.
süt bezlerinin gelişimi için.bende hep böyle kullanıyorum..
ben de hep öyle kullanıyorum. koca karı sütyenleri en iisi sanırım teli desteği olmayan yarım atlet şeklinde penye olanlar hiç estetik durmuyo ama napalım kocalarla işimiz zaten yok bi süre çirkin görüncez

stres yapma canım. kalbini ferah tutmaya çalış. beni dr keseyi görmek için 3. kan testinden 10 gün sonra çağırmıştı. kalp atımı içinde 10 gün sonra tekrar gel demişti.3. kan testimi de 11. gün yaptırmıştım ilkini çok erken 7. gün yaptırdım dayanamayıp :) 2 ekim 4 ekim 6 ekim test günlerim 16 ekimde gitmiştim kese görmeye buna göre bi fikir yürütürsün belki. sana sanırım ikisi için birden randevu vermiş.

="sensizim89, post: 39051592, member: 625169"]stres yapma canım. kalbini ferah tutmaya çalış. beni dr keseyi görmek için 3. kan testinden 10 gün sonra çağırmıştı. kalp atımı içinde 10 gün sonra tekrar gel demişti.3. kan testimi de 11. gün yaptırmıştım ilkini çok erken 7. gün yaptırdım dayanamayıp :) 2 ekim 4 ekim 6 ekim test günlerim 16 ekimde gitmiştim kese görmeye buna göre bi fikir yürütürsün belki. sana sanırım ikisi için birden randevu vermiş.[/QUOTE]
öylede canım 15 gün oldu korkuyorum çok aalıştım canım ilk muayene de alttanmi bakıyorlar başka Dr. gitmeyede korkuyorum kimyasal gebelik falan olur diye allah korusun cok korkuyorum hayırlısı artık

öylede canım 15 gün oldu korkuyorum çok aalıştım canım ilk muayene de alttanmi bakıyorlar başka Dr. gitmeyede korkuyorum kimyasal gebelik falan olur diye allah korusun cok korkuyorum hayırlısı artık[/QUOTE]
canım kan sonuçların hiç kimyasal gibi değil. kimyasal olsa öyle artmaz ki ben yaşadım daha önce kimyasal gebelik ondan biliyorum. sonuçlarım 114 176ydı 3. sü de zaten azalmıştı tam hatırlamıyorum da 48 saat arayla yapıdı 3üde 130 küsür bişeydi.

OTE="sensizim89, post: 39051804, member: 625169"]öylede canım 15 gün oldu korkuyorum çok aalıştım canım ilk muayene de alttanmi bakıyorlar başka Dr. gitmeyede korkuyorum kimyasal gebelik falan olur diye allah korusun cok korkuyorum hayırlısı artık[/QUOTE]
canım kan sonuçların hiç kimyasal gibi değil. kimyasal olsa öyle artmaz ki ben yaşadım daha önce kimyasal gebelik ondan biliyorum. sonuçlarım 114 176ydı 3. sü de zaten azalmıştı tam hatırlamıyorum da 48 saat arayla yapıdı 3üde 130 küsür bişeydi.[/QUOTE]
insallah canim dört gözle bekliyorum allahin izniyle bebegim in kalp atışını da keseyide gorurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…