yaptırmasak sakıncaları ne olur acababi sorayım ben de druma..Anne ve Bebekte seker orani yuksek olursa sisme yapiyormus diye biliyorum ben yuksek kilolu dogarmis
Canım kayısı yemeye devam et. Elma da oldukça işe yarıyor. Yalnız yara olan yere de zeytinyağı sür ki yumuşasın...Günaydın arkadaşlar Afedersiniz üç gün once tuvalette biraz zorlandım sanırım şimdi zorlama olmasada kanıyor yara oldu sanırım kayısı yiyorum kayısı komposto su yaptım dün içtim bugün yine kanadı ne yapsam acaba ne onerirsiniz
Annenin sekere yatkınlığı var mı yok mu o arastiliyor canım. Bence herkes gittiğinde doktora merak ettiğimiz soruları sorsa ve paylassa bir birimize ışık tutmuş oluruz.şeker yüklemesi ve tetanozu ben de merak ediyordum, aşıyı yaptırıcam ama şeker yüklemesini yaptırmam sanırım ya kendi druma sormadım acaba niye yaptırmak gerekiyormuş ki canım ??
tetenozu neden tavsiye etmiyor acabaEvet canım dün doktora servikal uzunluk ölçer misiniz dedim. . Pek zannetmiyorum senin öyle bir sorunun yoktur nerden bu aklına geldi dedi internette okuyorum dedim. Bırakın interneti o insanı manyak yapar dedi.Rahim ağzından operasyon gecirenlerde ikiz gebelerde iki bebeğin ağırlığından olur dedi . ölçtü hakikaten 5 cm çıktı. Sonra şeker yuklemesi yaptiralim mı dedim sakıncalı diyorlar dedim. Kim diyor tabiki Canan Karatay dedi. O hiç hamile bir kadını muayene etmiş mi dedi. Sonra tetanos aşısını sordum. Ben hastalarima onermiyorum ama bir zararı yok isterseniz yaptira bilirsiniz dedi. Baya soru sordum. Salı günü ayrıntılı ultrason a gircem. Ve aşı olcam bakalım
bende de var sertlikler ama 2 hafta once acilma yoktu bu arada enfeksiyon filan gecirdim bilmiyorum son durum ne cumartesi gideyim diyorum. Hem sertlik hem acilma varmiz dr.un ne diyorKizlar iyi aksamlar rahimde kasilma ve sertlik yasayan var mi gunde 7-8 kere oluyor? Düşük riskim var 27mm rahimagzim acaba erken dogum yaklasiyormu diye panik oldum bebek daha cok küçük dogsa yasamaz kiii daha
Cnm bende doktoru 1 hafta önce gördüm ciddi bir sıkıntın olmazsa 1 ay dolmadan gelme zaten cok hareket etmemen lazim dedi gönderdi. Üniversite hastanesi oldugu icin numarasini da vermedi arayip soramiyorum bile paramla rezil oldum. Acibademe gittim 18. Haftaya kadar para pul gözümde yok dedim prof. Ilk sıkıntıda bizi tersledi ilgilenmedi biraktim lanet olsun dedim bu rahim agzi kisaligi teshisi koyan doktora guveniyorum ama iletişim kuramiyorum cildiricam yaa bugun asabim cok bozuk siz bana bakip etkilenmeyin sakin düne kadar iyiydim ama bugün cok gerginim. Rabbim yardimcimiz olsunnntetenozu neden tavsiye etmiyor acaba
bende de var sertlikler ama 2 hafta once acilma yoktu bu arada enfeksiyon filan gecirdim bilmiyorum son durum ne cumartesi gideyim diyorum. Hem sertlik hem acilma varmiz dr.un ne diyor
Canim once bi sekerine baktirirsin. Gerekirse yaptirirsin. Cok da tavsiye edilmiyo gercekten.benim seker 94 cikti toktu karnimda. Biraz dusuk ama gerek yok dedi. Zaten bende bana birakilirsa yaptirmam diyordum.Buymus riskleri yaptirmak lazim bencede kimse onaylamiyo ama ben yaptiirim diyorum
Adasim olcak :) merve ile yaniBu arada kizimizin ismini belirledik MİRAY MERVE Kizlar :)
Merve isminide seviyorum esim istedi onu ozellikle mirayida ben ayazda cok guzelmissAdasim olcak :) merve ile yanibenim oglusumda Ayaz olcak teyzesi :)
Cnm hala eklememissin takkvimi ne kadarlik oldu bebis :)Kızlar merhaba... İstanbulda hangi hastanelerde sezeryana babalarda girebiliyor bilgisi olan varmı?
Az önce denedimde beceremedim:))) 15 haftalık oldu.. Sen nasılsın hersey yolundamı?Cnm hala eklememissin takkvimi ne kadarlik oldu bebis :)
Cok sukur masallah yolunda gidiyo bi sikintimiz yok simdilik ins. Olmazda senin nasil gidiyo varmi biseyiniz cinsiyeti ne belli olmustur sanirimAz önce denedimde beceremedim:))) 15 haftalık oldu.. Sen nasılsın hersey yolundamı?
Çok şükür bizdede hersey yolunda.. Emre beyi bıraktık artık normal kadın doğumcuya devam ediyoruz. Gecen hafta ikili test vardı doktor yanılabilirim ama erkek dedi. Bu arada kızım olursa adı merve olacak:) daha sonra olsada merve...Cok sukur masallah yolunda gidiyo bi sikintimiz yok simdilik ins. Olmazda senin nasil gidiyo varmi biseyiniz cinsiyeti ne belli olmustur sanirim
kızlar doktorum megonon verdiiiiiiÇok şükür bizdede hersey yolunda.. Emre beyi bıraktık artık normal kadın doğumcuya devam ediyoruz. Gecen hafta ikili test vardı doktor yanılabilirim ama erkek dedi. Bu arada kızım olursa adı merve olacak:) daha sonra olsada merve...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?