• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Merhaba kızlar benim yumiler cts toplandı. 14 yumiden 10 tanesi işlem görmüş. 9'u döllenmiş. Pzts embriyoloğumla konuştuğumda 4-5-6 hücrelilermiş hep, o gün 2. gündü. Blastosist transferi yapılacak yarın 5. gün 2 tane konacak. Yine size yazmak istedim aranıza katılmaya az kaldı sanırım. Yine dualarınızda bana yer verirseniz çok mutlu olurum. Yarın 8:30 transferim var.:rolleyes:

Bebeginizi beklerken sizi neler bekler diye bir kitap almistim d&r.dan.kesinlikle tavsiye ederim.interneet daha ucuza alabiliyorsunuz.bana da doktorlar ve dogum yapan arkadaslarim tavsiye etmisti.
bu kitabı ben de almıştım ilk oğlumda.
baya güzel bilgiler edinmiştim.
tabi bi de internetin faydası da olmuştu ilk acemilik zamanlarımda:))

Merhaba kızlar benim yumiler cts toplandı. 14 yumiden 10 tanesi işlem görmüş. 9'u döllenmiş. Pzts embriyoloğumla konuştuğumda 4-5-6 hücrelilermiş hep, o gün 2. gündü. Blastosist transferi yapılacak yarın 5. gün 2 tane konacak. Yine size yazmak istedim aranıza katılmaya az kaldı sanırım. Yine dualarınızda bana yer verirseniz çok mutlu olurum. Yarın 8:30 transferim var.:rolleyes:
Alah yardımcın olsun canım.İnşallah güzel haberlerle katılırsın aramıza.
Transfer işlemi sırasında çok duygulanmıştım benm.
"Allahım sen yarattın sen yaşat" diye dua etmiştim.
ne bileyim o an aklıma düşen bu dua oldu hiç aklımda yokken.
En doğrusunu en hayırlısını yaradan bileceği için gerisini de onun ilahi kudretine bırakmak en önemlisi.

Ben devlette yaptırdım yarım saat muayne etti diyebilirim kan felan vermedim öyle Ayrıntılı bakınca korktum ama sorun yok dedi şükür Ücret vermedim yani...aslında şu bana mantıksız geliyor 2li test 300 400 3lü 300 400 tl ikisini yaptırana kadar 1.000 1500 sanırım harmony yurt dışına gönder kanı %100 al sonucu
Ya cnm bilemiyorum ikili test ucretsiz yaptilar da sonuclarim hala doktorumda hangi test yapilacagini da bilmiyorum hayirlisiyla 26 ocak gitcem dr.mla konusacam ne diycek bakalim. Onceden biraz bilgi ediniym diye sormuştum cnm cok sagol

Merhabalar güzel anne adayları? daha önce bir kez yazmıştım buraya.. İkiz bebeklere hamileydim. 11.haftada birinin gelişimin durduğunu öğrendik.. üzüldük ama Rabbim böyle uygun görmüş.. Diğer yavrum sağlıklı sıhhatli olsun inşallahh..
Mide bulantıları ve kusmaları devam eden var mı? sabahları hiçbirşey istemiyo canım aç karnına ilaç var zorla bir iki bişey atabiliyorum ağzıma :( bir de tüp bebek yaptırdığınız yere mi devam ediyosunuz yoksa dr değiştirdiniz mi?
Ben şimdiye kadar tüp bebek doltoruma gittim.. Cuma günü başka dr a başlıycam. Arkadaşlarımın çoğu bu dr da doğum yaptı.. hayırlısı bakalım inşallah..

Merhabalar güzel anne adayları? daha önce bir kez yazmıştım buraya.. İkiz bebeklere hamileydim. 11.haftada birinin gelişimin durduğunu öğrendik.. üzüldük ama Rabbim böyle uygun görmüş.. Diğer yavrum sağlıklı sıhhatli olsun inşallahh..
Mide bulantıları ve kusmaları devam eden var mı? sabahları hiçbirşey istemiyo canım aç karnına ilaç var zorla bir iki bişey atabiliyorum ağzıma :KK43: bir de tüp bebek yaptırdığınız yere mi devam ediyosunuz yoksa dr değiştirdiniz mi?
Ben şimdiye kadar tüp bebek doltoruma gittim.. Cuma günü başka dr a başlıycam. Arkadaşlarımın çoğu bu dr da doğum yaptı.. hayırlısı bakalım inşallah..
Brnde yeni hamileyim de bulantılar ne zaman basliyor bende bise yok henuz sadece kasik ve bel agrisi var

Merhaba kızlar
Benim kaç gündür kuyruk sokumumda agri oluyor otururken uzanirken. Sizde böyle bir durum yaşıyor musunuz?
Cnm oturus bozuklugundan olabilir cnm ben is yerinde sandalyede kaykilarak Oturdugumda agrirdi niraz sicak tut bakim onemli bisey yoktur geçmiş olsun

Merhaba kızlar
Benim kaç gündür kuyruk sokumumda agri oluyor otururken uzanirken. Sizde böyle bir durum yaşıyor musunuz?
Kuruk sokumu agrisi bende de var.ozellikle cok oturdugumda oluyo.tuvalette baya aciyo.dr.a sordum normal dedi.rahim genisledigi icin agri oluyomus.

Cnm oturus bozuklugundan olabilir cnm ben is yerinde sandalyede kaykilarak Oturdugumda agrirdi niraz sicak tut bakim onemli bisey yoktur geçmiş olsun
Kuruk sokumu agrisi bende de var.ozellikle cok oturdugumda oluyo.tuvalette baya aciyo.dr.a sordum normal dedi.rahim genisledigi icin agri oluyomus.
Teşekkür ederim kızlar cevap için yanlız değil misim. . Hoppa

Merhaba Güzel anneler, elimde 2,5 kutu crinone jel kaldı, 12. haftaya kadar kullandım artık kulanmıyorum, ihtiyacı olana gönderebilirim, tabi kargo ücreti sizin için uygun olacaksa, yoksa istanbula gidince tüp bebek merkezime bırakmayı düşünüyorum. Bilginize :D

Brnde yeni hamileyim de bulantılar ne zaman basliyor bende bise yok henuz sadece kasik ve bel agrisi var

Merhabalar hayırlı olsun bebişin :) benim bulantı ve kusmalar adet tarihimden bir hafta geçince başladı hemen :( hala da devam ediyor.. İnşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olur yavrularımızı..

Back