Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu kitabı ben de almıştım ilk oğlumda.Bebeginizi beklerken sizi neler bekler diye bir kitap almistim d&r.dan.kesinlikle tavsiye ederim.interneet daha ucuza alabiliyorsunuz.bana da doktorlar ve dogum yapan arkadaslarim tavsiye etmisti.
Alah yardımcın olsun canım.İnşallah güzel haberlerle katılırsın aramıza.Merhaba kızlar benim yumiler cts toplandı. 14 yumiden 10 tanesi işlem görmüş. 9'u döllenmiş. Pzts embriyoloğumla konuştuğumda 4-5-6 hücrelilermiş hep, o gün 2. gündü. Blastosist transferi yapılacak yarın 5. gün 2 tane konacak. Yine size yazmak istedim aranıza katılmaya az kaldı sanırım. Yine dualarınızda bana yer verirseniz çok mutlu olurum. Yarın 8:30 transferim var.
Ya cnm bilemiyorum ikili test ucretsiz yaptilar da sonuclarim hala doktorumda hangi test yapilacagini da bilmiyorum hayirlisiyla 26 ocak gitcem dr.mla konusacam ne diycek bakalim. Onceden biraz bilgi ediniym diye sormuştum cnm cok sagolBen devlette yaptırdım yarım saat muayne etti diyebilirim kan felan vermedim öyle Ayrıntılı bakınca korktum ama sorun yok dedi şükür Ücret vermedim yani...aslında şu bana mantıksız geliyor 2li test 300 400 3lü 300 400 tl ikisini yaptırana kadar 1.000 1500 sanırım harmony yurt dışına gönder kanı %100 al sonucu
canım crinone jel kullanıyosan o biraz kaşındada akıntıda yapıyor.Bende kaşıntı var iki gündür arkadaslar bide afedersiniz sarı yeşil arası akıntı oldu prgestron kullanıorum napsam acaba
Evt ondan kullnıyorum bn bide pecete koyuyordum o tahriş etti sanırımcanım crinone jel kullanıyosan o biraz kaşındada akıntıda yapıyor.
Brnde yeni hamileyim de bulantılar ne zaman basliyor bende bise yok henuz sadece kasik ve bel agrisi varMerhabalar güzel anne adayları? daha önce bir kez yazmıştım buraya.. İkiz bebeklere hamileydim. 11.haftada birinin gelişimin durduğunu öğrendik.. üzüldük ama Rabbim böyle uygun görmüş.. Diğer yavrum sağlıklı sıhhatli olsun inşallahh..
Mide bulantıları ve kusmaları devam eden var mı? sabahları hiçbirşey istemiyo canım aç karnına ilaç var zorla bir iki bişey atabiliyorum ağzıma bir de tüp bebek yaptırdığınız yere mi devam ediyosunuz yoksa dr değiştirdiniz mi?
Ben şimdiye kadar tüp bebek doltoruma gittim.. Cuma günü başka dr a başlıycam. Arkadaşlarımın çoğu bu dr da doğum yaptı.. hayırlısı bakalım inşallah..
Cnm oturus bozuklugundan olabilir cnm ben is yerinde sandalyede kaykilarak Oturdugumda agrirdi niraz sicak tut bakim onemli bisey yoktur geçmiş olsunMerhaba kızlar
Benim kaç gündür kuyruk sokumumda agri oluyor otururken uzanirken. Sizde böyle bir durum yaşıyor musunuz?
Kuruk sokumu agrisi bende de var.ozellikle cok oturdugumda oluyo.tuvalette baya aciyo.dr.a sordum normal dedi.rahim genisledigi icin agri oluyomus.Merhaba kızlar
Benim kaç gündür kuyruk sokumumda agri oluyor otururken uzanirken. Sizde böyle bir durum yaşıyor musunuz?
Cnm oturus bozuklugundan olabilir cnm ben is yerinde sandalyede kaykilarak Oturdugumda agrirdi niraz sicak tut bakim onemli bisey yoktur geçmiş olsun
Teşekkür ederim kızlar cevap için yanlız değil misim. .Kuruk sokumu agrisi bende de var.ozellikle cok oturdugumda oluyo.tuvalette baya aciyo.dr.a sordum normal dedi.rahim genisledigi icin agri oluyomus.
Bende kaşıntı var iki gündür arkadaslar bide afedersiniz sarı yeşil arası akıntı oldu prgestron kullanıorum napsam acaba
Brnde yeni hamileyim de bulantılar ne zaman basliyor bende bise yok henuz sadece kasik ve bel agrisi var
arkadaşlar lierac çatlak kremi kullanan var mı? eczanelerde 120TL daha uyguna aldığınız bir yer varsa yardımcı olur musunuz?