• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Bende Eylül düşünüyorum kızıma inş ikinci isimde düşünüyoruz hala bugün 3 lü testimiz vardı çok şükür temiz çıktı ...
Guzel sonuc aldigina cok sevindim cnm insallah benimde sonuc iyi cikar seninde ikili testte kandegerin yuksek cikmisti degilmi. 3lu testte hangi hormonlara bakiliyormus cnm yine ultrason muayenesi yapiyorlarmi? Bende 3lu test icin gidicem. Asaga yukari fiyat ne oluyor cnm. Tesekkurler. ...

Merhaba güzel anneler, benim de bebişim erkekmiş, bu sene erkek bebek daha çok sanırım :) Bide 13. haftanın ortasındayım ve kasıklarımın iki yanında da ince ince sızı oluyor, normalmi, yoksa dr a gideyim mi? 16. hafta bekliyorum dedi dr, ilk kez bu kadar uzun bekliycem ....
Gerçekten hep erkek rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)

arkadaslar merhaba. benim persembe gunu yumurtalarim toplanacak Allahin izniyle. size bir sorum var: transfere gittigimiz gun islem sonrasi hemen tuvalet ihtiyaci duymamak icin en dogal sekilde mesanemizi nasal dolu hale getirebiliriz? sizler neler yaptiniz? ben ilk iki denememde su icmistim bol bol ve islem sonrasi hemen tuvalete gitmek zorunda kalmistim. bu sefer en azindan islem sonrasi hemen kalkmak istemiyorum.

Guzel sonuc aldigina cok sevindim cnm insallah benimde sonuc iyi cikar seninde ikili testte kandegerin yuksek cikmisti degilmi. 3lu testte hangi hormonlara bakiliyormus cnm yine ultrason muayenesi yapiyorlarmi? Bende 3lu test icin gidicem. Asaga yukari fiyat ne oluyor cnm. Tesekkurler. ...
Ben devlette yaptırdım yarım saat muayne etti diyebilirim kan felan vermedim öyle Ayrıntılı bakınca korktum ama sorun yok dedi şükür Ücret vermedim yani...aslında şu bana mantıksız geliyor 2li test 300 400 3lü 300 400 tl ikisini yaptırana kadar 1.000 1500 sanırım harmony yurt dışına gönder kanı %100 al sonucu

vebahargeldi vebahargeldi canim daha önce yazdim gormedin sanirim seninde rahim kasilmasi cikmisti ne belirtileri va rdiki acaba benimde karnimin sağ tarafında kasilma oluyor bu arada benimde ikiz ve alttaraftada agri oluyor.özellikle yemekten sonra karnim çok sertlesiyor acaba bendede olabilirmi perşembe kontrolum.bide dr sordum ağda yaptırabilir miyim diye yaptirabilirsin dedi olmazsa ben özellikle alttan bakmasini mi istiyim acilmanin olup olmadigini anlamak icin?? biraz daldan dala atladim ama umarim sen beni anlamissindir:)
Canim gormedim simdi sayfalari geriden takip edince farkettim afedersin.
benimnkarnimda gobegimin cevresinde sertli vardi tas gibi oldugunda nefes alamiyordum. Dr.a anlatinca onlar kasilma gel muayene edelim dedi. Karnimdan bakti bisry yok dedi. Progestani yuksetti. Devam ederse nst ye girebilecegin biyere git dedi. Ertesi gun daha azdi ama dayanamadim gittim alttan rahim boyuna bakti rahim biyu cok iyi drdi. Nst de sanci cikmadi. Bisey yok dedi. Ben de o an sertlik yoktu acaba onun icn mi cikmadi ki diyorum. Simdilik gecenki kadar sertlik yok oluyor yine arada ama o kadar degil bakalim. Ben artik 2 haftada bir gideyim diyorum. Evet bazen agrilarim da oluyordu ama kasilma olunca genelde agrim yoktu. Dr.una soyle bilsin ama evet mutlaka alttan muayene ederek rahim boyuna da baktir derim ben

arkadaslar merhaba. benim persembe gunu yumurtalarim toplanacak Allahin izniyle. size bir sorum var: transfere gittigimiz gun islem sonrasi hemen tuvalet ihtiyaci duymamak icin en dogal sekilde mesanemizi nasal dolu hale getirebiliriz? sizler neler yaptiniz? ben ilk iki denememde su icmistim bol bol ve islem sonrasi hemen tuvalete gitmek zorunda kalmistim. bu sefer en azindan islem sonrasi hemen kalkmak istemiyorum.
Rabbim yardımcın oldun umarım bu sefer bebişinde kavuşursun benim transferden sonra doktor çıkar çıkmaz hemşire sürgü getirdi ve tuvalet ihtiyacımı giderdim sonrada hemen kalkmak zorunda kalmadım sende böyle birşey isteyebilirsin

arlheart, post: 38850982, member: 131649"]arkadaslar merhaba. benim persembe gunu yumurtalarim toplanacak Allahin izniyle. size bir sorum var: transfere gittigimiz gun islem sonrasi hemen tuvalet ihtiyaci duymamak icin en dogal sekilde mesanemizi nasal dolu hale getirebiliriz? sizler neler yaptiniz? ben ilk iki denememde su icmistim bol bol ve islem sonrasi hemen tuvalete gitmek zorunda kalmistim. bu sefer en azindan islem sonrasi hemen kalkmak istemiyorum.[/QUOTE]
canim transfer den hemen sonra gidebilirsin benim Dr beni hiç yatirmadi yatma kan akışin olsun dedi ben hemen çıktım eve gittim kendimi fazla yormadim kalktım yattım..

pearlheart pearlheart canim ben anestezi aldim transferde kendi isteğimle uyandigimda altimda sürgü vardi ama anestezi almayanlarinda altlarinda surgu vardi yapmamak mümkün değil.bana anestezi ile olacagim için hic su icirmediler meğer beni uyuttuktan sonra mesaneyi disardan su ile doldurmuslar ilk tuvaletleri yattigim yerden yaptigim icin hic hissetmedim ama tuvalete ilk gidisim coookk acılıydi alttan sanki bicak batiriyorlardi mesaneyi disardan doldurduklari icinmis ama şükür devami guzel oldu inşallah sonuda güzel olur:)

Canim gormedim simdi sayfalari geriden takip edince farkettim afedersin.
benimnkarnimda gobegimin cevresinde sertli vardi tas gibi oldugunda nefes alamiyordum. Dr.a anlatinca onlar kasilma gel muayene edelim dedi. Karnimdan bakti bisry yok dedi. Progestani yuksetti. Devam ederse nst ye girebilecegin biyere git dedi. Ertesi gun daha azdi ama dayanamadim gittim alttan rahim boyuna bakti rahim biyu cok iyi drdi. Nst de sanci cikmadi. Bisey yok dedi. Ben de o an sertlik yoktu acaba onun icn mi cikmadi ki diyorum. Simdilik gecenki kadar sertlik yok oluyor yine arada ama o kadar degil bakalim. Ben artik 2 haftada bir gideyim diyorum. Evet bazen agrilarim da oluyordu ama kasilma olunca genelde agrim yoktu. Dr.una soyle bilsin ama evet mutlaka alttan muayene ederek rahim boyuna da baktir derim ben
Şu anda bi gebelik kitabı okuyordum 20. Ve 24. Hafta arası rahim boyu ve rahim ağzı ölçümü yapılır diyor demekki rutin bir kontrol bu arkadaşlar :)

arlheart, post: 38850982, member: 131649"]arkadaslar merhaba. benim persembe gunu yumurtalarim toplanacak Allahin izniyle. size bir sorum var: transfere gittigimiz gun islem sonrasi hemen tuvalet ihtiyaci duymamak icin en dogal sekilde mesanemizi nasal dolu hale getirebiliriz? sizler neler yaptiniz? ben ilk iki denememde su icmistim bol bol ve islem sonrasi hemen tuvalete gitmek zorunda kalmistim. bu sefer en azindan islem sonrasi hemen kalkmak istemiyorum.
canim transfer den hemen sonra gidebilirsin benim Dr beni hiç yatirmadi yatma kan akışin olsun dedi ben hemen çıktım eve gittim kendimi fazla yormadim kalktım yattım..[/QUOTE]
Canım ben transfere girmeden önce 5 bardak su içtim.yani son yarım saatte.işlem yapılınca da suyu geç içtiğim için tutabilir. Erken ve daha fazla içinde sorun olabiliyo

Merhaba can8m.ben transferlerde son yarim saatte su icmeye basladim.6 bardak su ictim.oyle girdim.hemsire tam gorunuyor dedi.gec ictigim icin transfer olduktan sonra 2 saat falan yattim.sonra wc ye kalktim.bu sekilde onerdigim arkadaslarimda sikinti yasamadiklarini belirttiler.rabbim hakkinda hayirlisini versin

cok sagolun kizlar… Allah hepinizden razi olsunn… hayirlisiyla bebislerinizi kucaginiza alin insaALLAH..
O kadar cok idrar yaptim ki sasirdim kendime transferden hemen sonra direk yaptim hemşire yap dedi sonra tabi yine geldi ama 1 saat sonra falan yine kalktim toplam 2 saat yattim kalktim yine yaptim sakin korkma yap. Yurt disinda direk kaldirip yolluyor larmis ama biz daha titiziz ve izin vermiyorlarsa sal gitsin gercekten bak kimseye anlatmayiz hatta sen de anlatma;-)

E="aycavus, post: 38852859, member: 640018"]O kadar cok idrar yaptim ki sasirdim kendime transferden hemen sonra direk yaptim hemşire yap dedi sonra tabi yine geldi ama 1 saat sonra falan yine kalktim toplam 2 saat yattim kalktim yine yaptim sakin korkma yap. Yurt disinda direk kaldirip yolluyor larmis ama biz daha titiziz ve izin vermiyorlarsa sal gitsin gercekten bak kimseye anlatmayiz hatta sen de anlatma;-)[/QUOTE]
benim Dr. transferden sonra hemen yapabilirsin dedi o kadar doluydum ki kendimi wc ye zor attim hiçde yatirmadi.

Merhaba, bende tup bebek tedavisi ile hamile olanlardanim. Dogumuma cok az kaldi. Sanirim genellikle yeni hamile oldugunu ogrenenler var bu grupta. 2 subat gibi sezeryanla dogum yapacagim insallah kizim olacak. Hamileligimin basindan beri bitmek bilmeyen kasik ve bel agrilarim var.Yeni hamile oldugunu ogrenip bu tur agrilari olanlar rahat olsunlar ilk gebeliklerde normalmis. Birde o kadar tedavi surecinin ardindan normaldir diye dusunuyorum. Benim iili testim malesef yuksek riskli cikti. Amniyosentez onerdi doktorum fakat kabul etmedim. Insallah saglikla sorunsuz bir sekilde aliriz hepimiz bebeklerimizi kucagimiza...

Back