- 8 Haziran 2013
- 57.156
- 151.765
- 898
Ne sipariş ettin canım. .bende liste yaptım eksik kalmasın diye aldıklarimi isaretliyorumşimdilik iyi gibi ben interenetten verdiğim siparişi bekliyorum sabırsızlıkla :):)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne sipariş ettin canım. .bende liste yaptım eksik kalmasın diye aldıklarimi isaretliyorumşimdilik iyi gibi ben interenetten verdiğim siparişi bekliyorum sabırsızlıkla :):)
Teyzelerinden selam söyle miniklere..güzel haberlerle gel canımGünaydin kizlarr bugün kontrolumuz var minik lerimizi görmeye gidicez insallahh
Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine :) bizde iyiyiz çok şükürGunaydin kizlar giremiyorum bi kac zamandir ben kabizlik yuzunden hastanelik oldum anal fissur olmusum catlak olusmus yani makatta kanama falan yasadim muhtamelen kan hapindanmis oyle yani sizler nasilsiniz :)
Ayyy gecmis olsun canim.makatta kanamayi bende yasadim bitkac gun once.makat mi degil mi anlamadim kipkirmizi kani gorunce odum koptu.esim kapida ben banyoda.benim gobisim kocaman asagiyi hic goremiyorum.ayna tut dengeni sagla derken o panikle.sonunda ne yazik ki esimden yardim almak zorunda kaldim ve sukur on taraf temiz cikti.bol bol su iciyorum aslinda ama rahim kisaligi yuzunden yatis vermislerdi.sanirim hep yatmaktan oldu.sende kendine cok cok dikkat et.Gunaydin kizlar giremiyorum bi kac zamandir ben kabizlik yuzunden hastanelik oldum anal fissur olmusum catlak olusmus yani makatta kanama falan yasadim muhtamelen kan hapindanmis oyle yani sizler nasilsiniz :)
Jel kullanigim icin koyuyordum gunluk pete de saglikli demiyorlar pamuklu kucuk bez koyum artik daha iyiyum cok sukur napacagimi şaşırdım inanmuhtemelen ondandır canım. peçetede koyuyasan oda taiyiyumrdur. kontrole gittiğinde doktorunada danış istersen. bazıları krem veriyor çünkü.
KORKMA KORKMA :) 12. haftada kesiyolar jeli genelde. çok şükür ben kurtuldum darısı seninde başına :)Jel kullanigim icin koyuyordum gunluk pete de saglikli demiyorlar pamuklu kucuk bez koyum artik daha iyiyum cok sukur napacagimi şaşırdım inan
Tatlim erecete diye bir site var.ikisi 160 tl tanesi 80 e geliyor.ben mustela almistim buradan.yaninda promosyonlar falan gondermislerki orjinal bi urun koymuslar yanina urun fiyati 30 tl zaten..2.gun elimdeydi.ben cok memnun kaldum.tavsiye ederim.arkadaşlar lierac çatlak kremi kullanan var mı? eczanelerde 120TL daha uyguna aldığınız bir yer varsa yardımcı olur musunuz?
İns.canimKORKMA KORKMA :) 12. haftada kesiyolar jeli genelde. çok şükür ben kurtuldum darısı seninde başına :)
internetten 1 takım 10 lu hastane çıkışı ve 1 tane tulum aldım sadece simdilik.. dün çıktım aslında çarsıya alışveris için ama sürekli gittiğim bi mağaza var o çocuk dedi abla simdilik çok bişey alma şunları şunları sunları alsan yeter o da tahminen en fazla 200 tutar kılık kıyafet falan dedi düsündüm de haklı gerçekten çocuğun gelişimini bilmeden çok ileriye dönük bişeyler almak gerekmiyor simdilik kıyafete çok para vermiycem.. 3-4 tane de alt üst takım alıcam eldiven şapka zaten içindeNe sipariş ettin canım. .bende liste yaptım eksik kalmasın diye aldıklarimi isaretliyorum
öncelikle hayırlı olsun diyelim :) küçük küçük işlerini yapabilirsin bu iki günde her zaman yatma çünkü yatmayla veya oturmayla olacak bişey değil sadece sakin ol ve stres yapma bebeklerinin seninle olmasının tadını çıkar sen artık annesin :):)Kızlar 2 blast embriyo transfer edildi. 4 blast embriyo ise donduruldu. 4 saat hastanede yatıp eve geldik. Nasıl bir yatış önerirsiniz bana. Bu iki gün çok önemliymiş. Zarını yırtıp çıkması bu 2 gün içinde olacakmış. Hsftaya pazar test tarihim.
Çok geçmiş olsun canım umarım şimdi daha iyisindir bende makattaki baskı hissinden çok şikayetçiyim sanki oradaki damarlarım patlayacak sanırım nadir başlangıcı benimki deGunaydin kizlar giremiyorum bi kac zamandir ben kabizlik yuzunden hastanelik oldum anal fissur olmusum catlak olusmus yani makatta kanama falan yasadim muhtamelen kan hapindanmis oyle yani sizler nasilsiniz :)
Umarım yalnız değilsîndir sana yardım edecek biri olsun bence şu iki günü yatarak geçir, benden başka bir tavsiyede meryem süresini yasini falan oku bebişin sıkıca tutunsun inşallah, belki tıbben yatmanın çok önemi yok ama bana psikolojik olarak iyi geldi keşke dememek için özellikle ilk üç gün ben hiç kalkmamıştımKızlar 2 blast embriyo transfer edildi. 4 blast embriyo ise donduruldu. 4 saat hastanede yatıp eve geldik. Nasıl bir yatış önerirsiniz bana. Bu iki gün çok önemliymiş. Zarını yırtıp çıkması bu 2 gün içinde olacakmış. Hsftaya pazar test tarihim.
Her dr.farklı söylüyor sanırim beni hiç yatirmadı 3günluk bir tane embriyo trsnsfer edildi.transferden heen sonra üstümü giyindim ve çıktım yatma kan akışın olsun dedi.eve geldim elektrik yok 9 katı cıkmak zorunda kaldım yvaş yavaş korka korka dikkat ettim kendimi yormamaya çalıstım yemegimi flan yaptım eğilmemeye çalıstim çok yatınca kabızlıkta oluyormus..allahıma çok şükür hamileyim canım..inşallah allahım sanada nasip eder csnim..Umarım yalnız değilsîndir sana yardım edecek biri olsun bence şu iki günü yatarak geçir, benden başka bir tavsiyede meryem süresini yasini falan oku bebişin sıkıca tutunsun inşallah, belki tıbben yatmanın çok önemi yok ama bana psikolojik olarak iyi geldi keşke dememek için özellikle ilk üç gün ben hiç kalkmamıştım
Sperm tahlilinde hic canli sperm bulunamazsa bile mikrotese yontemi ile torbalarda canli sperm araniyor.ama orada da bulunamazsa tedavi olmuyorArkadaslar hiç canlı spermi olmyan bir erkegin çocugu olabilirmi bir tanıdık varda 0nyıldır çocuklari olmuyor kocası küçükken ateşli hastalık geçirmiş bir tup bebek denemişler yumurta falan toplanmiş fakat transfer edilememiş canlı sperm yok olmaz demişler işlem yarim kalmış dr.gidince soracam ama sizede bir sorim dedim
Hayirlisi olsun arkadasim.insallah bu defa olur.tutunur sana bebislerin.sanirim daha once denemistin.yatis olayi doktora ve kisiye gore degisiyor.ben transfer sonrasi yaklasik 3 saat hic kalkmadim sonra bir wc sonra 2 saat daha yattim.hastaneden 8 saat sonra falan ciktik.koltuk tam yatar pozisyonda cok yakin bir yere gittik konaklama icin.3 gun boyunca sadece wc ye gittim.hep yattim valla.sukur ikisi de tutundu kuzularimin.ben hergun bir miktar kabak cekirdegi ve bir dilim ananas yemistim.kabiz olmamak icin sabahlari ac karnina 3 kuru kayisi ilik suyla.hakkinda hayirlisi olsun insallahKızlar 2 blast embriyo transfer edildi. 4 blast embriyo ise donduruldu. 4 saat hastanede yatıp eve geldik. Nasıl bir yatış önerirsiniz bana. Bu iki gün çok önemliymiş. Zarını yırtıp çıkması bu 2 gün içinde olacakmış. Hsftaya pazar test tarihim.