• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

cok tesekkurler :) bende kesinlikle kurtaja karsiyim o yuzden yaptirmadim a.sentez. senelerce bebek sahibi olmak icin nelere katlandik....Allah en iyisini dusunmustur bizim icin insallah :)
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah aynen senin gibi düşünüyorum amniyosrntez yapan mantığa karşıyım yaptırdık ve olumsuz çıktı diyelim nasıl kıyıp aldıracağız Rabbim evlat versin diye yıllarca göz yaşı dökmüş insanlarız çok takdir ettim seni harika ve fedakar bir annesin ve çocuğunda son derece sağlıklı ;)

TE="iz88, post: 38871797, member: 484234"]Merhabalar hayırlı olsun bebişin :) benim bulantı ve kusmalar adet tarihimden bir hafta geçince başladı hemen :KK43: hala da devam ediyor.. İnşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olur yavrularımızı..[/QUOTE]
ins.canim..BeniMm bulantilarim baslamadi adetim bir hafta gecti.halsizlik yorgunluk kasik ve bel agrisi oluyor.

Merhaba kızlar benim yumiler cts toplandı. 14 yumiden 10 tanesi işlem görmüş. 9'u döllenmiş. Pzts embriyoloğumla konuştuğumda 4-5-6 hücrelilermiş hep, o gün 2. gündü. Blastosist transferi yapılacak yarın 5. gün 2 tane konacak. Yine size yazmak istedim aranıza katılmaya az kaldı sanırım. Yine dualarınızda bana yer verirseniz çok mutlu olurum. Yarın 8:30 transferim var.:rolleyes:

inşallah canımm.. herşey çok güzel olsun inşallah hepimiz için :)

kızlar kış günü rezilim :( mutfağımın dolaplarını tezgahını değiştircektim komple.. hatta yerini de... tezgahım çok küçüktü bulaşık makinasının yeri sıkıntılıydı filan.. eşime dedim ki bi usta çağır bize bi hesap çıkarsın kabataslak da kendimizi ona göre ayarlayalım... neyse eşim saolsun getirdi ustayı usta da beklediğimiz kadar hesap çıkarmadı dah uygun bi fiyat verdi eşim hemen başlattı. az daha bekleyelim soğuklar geçsin hamileliğim biraz daha ilerlesin filan dedim ama dinletemedim. olsun bitsin dedi. şimdi evde düzen kalmadı:( yemeğimiz yapamıyorum çayımı demleyemiyorum. yine de Allahtan alt katta kayınvalidenin evi var orda yiyip içiyoruz ama heryer toz pis içinde inşallah biranönce biter de kurtulurum. temizlikle de uğraşamıycam zaten arkadaşlardan yardım istiycem... canım çok sıkkın oturma odasından çıkmak istemiyorum iki gündür.. paylaşmak istedm sıkıntımı :(

kızlar kış günü rezilim :KK43: mutfağımın dolaplarını tezgahını değiştircektim komple.. hatta yerini de... tezgahım çok küçüktü bulaşık makinasının yeri sıkıntılıydı filan.. eşime dedim ki bi usta çağır bize bi hesap çıkarsın kabataslak da kendimizi ona göre ayarlayalım... neyse eşim saolsun getirdi ustayı usta da beklediğimiz kadar hesap çıkarmadı dah uygun bi fiyat verdi eşim hemen başlattı. az daha bekleyelim soğuklar geçsin hamileliğim biraz daha ilerlesin filan dedim ama dinletemedim. olsun bitsin dedi. şimdi evde düzen kalmadı:KK43: yemeğimiz yapamıyorum çayımı demleyemiyorum. yine de Allahtan alt katta kayınvalidenin evi var orda yiyip içiyoruz ama heryer toz pis içinde inşallah biranönce biter de kurtulurum. temizlikle de uğraşamıycam zaten arkadaşlardan yardım istiycem... canım çok sıkkın oturma odasından çıkmak istemiyorum iki gündür.. paylaşmak istedm sıkıntımı :KK43:
Aman canım benim rabbim başka dert vermesin. Hepsi hal olur

kızlar kış günü rezilim :KK43: mutfağımın dolaplarını tezgahını değiştircektim komple.. hatta yerini de... tezgahım çok küçüktü bulaşık makinasının yeri sıkıntılıydı filan.. eşime dedim ki bi usta çağır bize bi hesap çıkarsın kabataslak da kendimizi ona göre ayarlayalım... neyse eşim saolsun getirdi ustayı usta da beklediğimiz kadar hesap çıkarmadı dah uygun bi fiyat verdi eşim hemen başlattı. az daha bekleyelim soğuklar geçsin hamileliğim biraz daha ilerlesin filan dedim ama dinletemedim. olsun bitsin dedi. şimdi evde düzen kalmadı:KK43: yemeğimiz yapamıyorum çayımı demleyemiyorum. yine de Allahtan alt katta kayınvalidenin evi var orda yiyip içiyoruz ama heryer toz pis içinde inşallah biranönce biter de kurtulurum. temizlikle de uğraşamıycam zaten arkadaşlardan yardım istiycem... canım çok sıkkın oturma odasından çıkmak istemiyorum iki gündür.. paylaşmak istedm sıkıntımı :KK43:
Ayyy cnm hepsi hallolur sıkma tatlı canını, ama işe güce o kadar da dalma bebişine dikkat et kayınvaliden ordaymış o yardım etsin sana yeni mutfağını da ağız tadıyla kullan mama sandalyesine de yer ayırmayı unutmayın ;)

Canım daha 5. Haftadasın, inşallah iki hafta sonra görürsün, acele etme, haftayamkalp atışını bi duy bakalım :) hayırlı uğurlu olsun

Bazi arkadaslar goruyor sanirim bu haftada umarim sorun yoktur insallah haftaya bende gorurum cnm sagol

sagol tatlim insallah erken dogum olmaz.yani ikiz oldugundan erken olacak ama en azindan 32.haftayi tamamlamayi cok isterim.hayirlisi artik.bugun sevi bebe yi inceleyip bahsettigin 50 cm liklrrden alacagim.cok sagol
inşalah canım ama karamsar olma hiç.ikiz olup 35-40 hafta arasında doğan çok.umarım sende 37 yi görürsün bende görürüm.21 ocakta benimde ayrıntılım var onda belli olurmuş erken doğum riski.

varlığının gönlüme gönül
Ömrüme ömür katacağını biliyorum
Açıp ellerimi duaya
Yolunu açık et diyorum
sadece benim gelenimin değil
Bütün bekleyenlerin
Hasretlerin özlem sahiplerinin
Çünkü beklemek nedir biliyorum.
Sonrası büyük tesellesi
Hele bir sağ salim gelsinde
Hele bir sarılayım hissedeyim tenimde
Gerisi Allah Kerim