Biz kendinden baska bir doktora daha gittik diye galiba o ne dediyse onu yapin ben sizi hatirlayamadim ne yapmami istiyorsunuz dedi saka gibiydi Allaha havale ediyorum caresizlik zor. Simdi baska bi doktora gittik oda aynisini söyledi yatip dinlenerek bebegimi beklicem artikNasil yani tersledi derken? Nasil boyle bosey yapar
canım iyi çok şükür :) korkutucu birsey söylememiş önlem amaçlı yapıyorlar anladığım kadarıyla :) sanırım erken çıkacaktın izne öyle hatırlıyorum :) belki biraz daha erken oldu :) rahat rahat dinlen canım :)Biz doktordan geldik teyzeleri.bu defa alttan muayene olduk.hoca servuks en dogru boyle olculur dedi.neyse 2.8 cm cikti.heyet raporum cikti.artik sadece evdeyim.dr.merak etme cok sikintili bi durum olsaydi ben seni hastaneye yatirirdim dedi.hayitlisi bakalim.yapacak bisey yok bol bol dinlnmek disinda
yerinde olsam gider kendimi bir muayenehanesinde hatirlatirdim. O ne demektir ya. Riskli bir durum olunca mi hatirlayamamis. Yat dinlen bol bolBiz kendinden baska bir doktora daha gittik diye galiba o ne dediyse onu yapin ben sizi hatirlayamadim ne yapmami istiyorsunuz dedi saka gibiydi Allaha havale ediyorum caresizlik zor. Simdi baska bi doktora gittik oda aynisini söyledi yatip dinlenerek bebegimi beklicem artik
Sağol cnm Allah razı olsunBir prens daha geliyor maşallah. Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
Merhaba arkadaşlar birşey soracaktım bende tüp bebek tedavisi için doktoruma gittim ve gynlle isimli bir doğum kontrol hapı başlattı tüp bebekten önce doğum kontrol hapı kullanan var mı benim gibi bir de bu ilacı kullanalı 10 gün oldu ama ara ara lekelenmelerim oluyor normal mi
@umuts76 ,Picassooo , O OzlTzk
canim daha baska ikiz olan var miydi bilmiyorum size bisey soracaktim.
Ben bir tanesini uzun zamandir hissediyorum 2 3 haftadir kasigimda hissediyordum. Digerini ise cok nadir hissediyorum bu 2 3 hafta da toplasan 23 kere hissetmisimdir. hep haftamin ilerlemesini bekledim. Hafta ilerlesin onubda rahat hissederim filan diye ama 22. Haftanin icindeyim hala bisey yok.
Sizin nasil ikisinin hareketlerini de hissedebiliyor musunuz
Biz kendinden baska bir doktora daha gittik diye galiba o ne dediyse onu yapin ben sizi hatirlayamadim ne yapmami istiyorsunuz dedi saka gibiydi Allaha havale ediyorum caresizlik zor. Simdi baska bi doktora gittik oda aynisini söyledi yatip dinlenerek bebegimi beklicem artik
Teskler cvplar için kizlar suda dogum hakkinda ne dusunuyosunuz
amin canim. Cumlemizin evlatlarina saglik sihhat versin ins. Rabbimah ah. benim de ikiz. heyecanla bekliyorum. daha bişey hissetmedim :) allah sağlık sıhhat versin...
Canim ben kullandim ginera . Ara ara cekilme kanamasi normal demisti doktorum. Hayirlisi olur insallahMerhaba arkadaşlar birşey soracaktım bende tüp bebek tedavisi için doktoruma gittim ve gynlle isimli bir doğum kontrol hapı başlattı tüp bebekten önce doğum kontrol hapı kullanan var mı benim gibi bir de bu ilacı kullanalı 10 gün oldu ama ara ara lekelenmelerim oluyor normal mi
mrb canım tedavin hayırlı olsun.. ben kullandım doğum kontrol hapı tüp bebek transferimden önce. dr un açıklama yaptımı bilmiyorum neden başlattığına dair ama bende bi tane 2 mm lik çok önemsiz bi kist var ama ilaçlara yumurta kadar da bu kist cevap verir geliştirir büyütür aynı yumurta gibi önce bu kistten kurtulalım demişti.. lekelenmelerin oluyosa kist döküyor olabilirin. bir de bazı dr lar yumurta geliştirme ilaçlarından önce yumurtlama olayı baskılansın diye doğum kontrol hapı veriyorlarmış. doğum kontrol hapını bırakınca aynen bi akrsuyun önüne baraj kurulup kaldırınca nasıl bi hışımla su akıverirse yumurtalıklar da aynen öyle birden çalışmaya başlarmış hızla hışımla.. bilgin olsun diye yazayım dedim. benim bu konuda bildiklerim bunlar. inşallah Allahım hasretinizi dindirir eşinin ve senin.. gelsin bebişlerrr şişsin göbüşler inş.Merhaba arkadaşlar birşey soracaktım bende tüp bebek tedavisi için doktoruma gittim ve gynlle isimli bir doğum kontrol hapı başlattı tüp bebekten önce doğum kontrol hapı kullanan var mı benim gibi bir de bu ilacı kullanalı 10 gün oldu ama ara ara lekelenmelerim oluyor normal mi
Ve isin kotu tarafi hala bir doktor bulamadim doktoru begensem hastanesi sorunlu bazi yerlerde yenidogan yogun bakimi yok bakalim ne yapicam Allah yardimcimiz olsun hepimizin benide senin gibi iyi bir doktora dusursun ne diyeyimhighheelllsst: 38828182 .!.:büyük ayıp etmiş. benim doktorum bu konuda çok iyi. ben söylüyorum kendisine başka doktorlara da gidiyoruz fazla ultrason zarar verir mi falan diye. hiç bişey olmaz diyo. hiç öyle kaprisleri yok. insan insan olcak önce...
Tatlim ben hareketleri hatta tekmeleri diyeyim cok net hissegiyorum ama gecen hafta hep sagimda hissettim.hatta acaba kizda sorun mu var diye icim icimi yedi.ultrasonda bi baktik ikisinin ayagida yanyana.tam baski olan yerde.yani ayni yerde iseler ben ayri ayri hissedemiyorum.dr.da normal tabi ileride ayirabilirsin hareketleri dedi.dolayusiyla belki sende hissediyosun ama birine yoruyorsun hareketleri.onlar hala iceride yer genis oldugundan donebiliyorlarmis.endiselenme hic@umuts76 ,Picassooo , O OzlTzk
canim daha baska ikiz olan var miydi bilmiyorum size bisey soracaktim.
Ben bir tanesini uzun zamandir hissediyorum 2 3 haftadir kasigimda hissediyordum. Digerini ise cok nadir hissediyorum bu 2 3 hafta da toplasan 23 kere hissetmisimdir. hep haftamin ilerlemesini bekledim. Hafta ilerlesin onubda rahat hissederim filan diye ama 22. Haftanin icindeyim hala bisey yok.
Sizin nasil ikisinin hareketlerini de hissedebiliyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?