2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

kızlar bu gün belim sırtım bacaklarım ağrıyo biraz yoruldum 2 gndür ondan galiba bebiş için Allahım tamamına erdirsin diye evimde yasin okutmuştum. bu arada hepimiz için dua ettim misafir ikramlarını bi gün öncesinden hepsini kendim hazırladım bi de şöyle bi el görmelik temizlik yaptım dip köşe ellemedim ama yordu yine de.. yalnız bugün ara ara oturduğumda bi de Kuran okunurken sanki bizim paşa ufaktan hareket etti gibi oldu dinliycem bakalım kendimi aynı hareketler devam edecekmi tembel oğlum ya anneciğini böyle bekletiyo sabırsızlıkla haa bi de gelen misafirlerden biri oğluşuma hırka başlamış yumuşacık çok tatlı bişe oluyo ipi de farklı kapşonlu filan olcakmış mont gibi olur dedi. maviş maviş o da

test sonuçları elinizdeyse 5 yıl geçerli diye biliyorum canım ben ama yine de tekrar görmek isteyebilirler benim daha öncesinde bi kimyasal gebeliğim olmuştu ona rağmen yine de rahim filmi tekrar çekmek istediler. ilaçlarım da 1500 2000 arası bişe tuttu yanılmıyosam. bir kısmını tanıdığımız bi eczacıdan taksıtle aldık bi kısmını tüp bebek yaptırdığımız hastaneden. rahim filmi için 450 lira sperm testi için 150 lira ödedik. diğer kan tahlillerini filan da oturduğumuz ilçede devlet hastanesinde ve sağlık ocağında yaptırdık onlara ayrıca bi ücret ödemedik . bu arada ben Adanada yaptırdım Turan Çetin de.. bi fikir olsun diye yazdım.

Iki ayri doktora hangi aralikta gidiyorsun peki cnm bende tek bi doktora bubsaatten sonra guvenemicem
Canim ben en basindan beri sorunlu geciriyorum. Hic rutin belirlenen tarihlere uyamadim. Ya kanama oldu ya agrim oldu en son karnimda sertlik oluyordu meger kasilmaymis onun icin gittim. Genelde 15 gunde bir gitmis oluyorum onda da bir birine birinde de digerine gidiyorum artik. Gittigim dr.lar birbiriyle arkadas. Ilk dr.um soylemisti o ismi bana 1 aylik iznim var ben yokken ona git diye o dr.da beni tedaviden biliyordu zaten tesaduf oldu derken boyle basladi.
sen ne durumdasin ne diyor dr.un

Hayirli olsun cnm masallah oglusuna sonuclariniz iyi cikar hayirlisiyla. Bende onceki hafta yaptirmistim ikili banada dr buyuk ihtimalle erkek demisti. Bu sene erkek senesi galiba.

Gunaydin annislerr bugün rüyamda yavrularimi gördüm cok tatlilardi emziriyordum:)
vebahargeldi canim senin karnindaki kasilmalarin nasil oluyor bendede oluyor sağ tarafimda genelde özellikle yemeklerden sonra karnim sertlesiyor.birde hergun cok afrdersin sabah uyanir uyanmaz daha hic bisey yemeden soluğu wcdealiyorum bbuyuk abdest için.bunlar gibimiydi belirtilerin acaba

çok teşekkür ederim. ben doğal yolla gebe kaldım bebek oluştu kalbi atmadı.
zor hamile kalıorum daha fazla beklmek istemedğim için tüp bebeğe başvurmak istedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…