- 12 Eylül 2014
- 1.584
- 2.884
- 158
- 35
erkektir o erkek :) bana da 12 hafta büyük ihtimalle erkek demişti canım. son gidişimde de ben bile net gördüm pipiyi yumurtalıklarınıpaşalar çoğalıyo bakalım
Iki ayri doktora hangi aralikta gidiyorsun peki cnm bende tek bi doktora bubsaatten sonra guvenemicemAllttan muayenenin zarari yok canim. Ozellikle tup bebek yapanlar alttan bakiyorlar. Ben iki ayri dr.a gidiyorum biri her zaman alttan ve karnimdan muayene ediyor. Digeri normal ultrason.
test sonuçları elinizdeyse 5 yıl geçerli diye biliyorum canım ben ama yine de tekrar görmek isteyebilirler benim daha öncesinde bi kimyasal gebeliğim olmuştu ona rağmen yine de rahim filmi tekrar çekmek istediler. ilaçlarım da 1500 2000 arası bişe tuttu yanılmıyosam. bir kısmını tanıdığımız bi eczacıdan taksıtle aldık bi kısmını tüp bebek yaptırdığımız hastaneden. rahim filmi için 450 lira sperm testi için 150 lira ödedik. diğer kan tahlillerini filan da oturduğumuz ilçede devlet hastanesinde ve sağlık ocağında yaptırdık onlara ayrıca bi ücret ödemedik . bu arada ben Adanada yaptırdım Turan Çetin de.. bi fikir olsun diye yazdım.bahçeciden fiyat aldık 5900 tl dediler bizim ikimizde de problem gözükmüyor. ancak bu testleri 2 sene önce yaptık tekrar test isterlermi ve istenirse kaç paraya yaptırdınız. Birde bu durumda ilaç maliyeti aşağı yukarı kaç para tuttu. Bizde para biriktiriyoruz çünkü nakit ödemek gerekiyor.
Canim ben en basindan beri sorunlu geciriyorum. Hic rutin belirlenen tarihlere uyamadim. Ya kanama oldu ya agrim oldu en son karnimda sertlik oluyordu meger kasilmaymis onun icin gittim. Genelde 15 gunde bir gitmis oluyorum onda da bir birine birinde de digerine gidiyorum artik. Gittigim dr.lar birbiriyle arkadas. Ilk dr.um soylemisti o ismi bana 1 aylik iznim var ben yokken ona git diye o dr.da beni tedaviden biliyordu zaten tesaduf oldu derken boyle basladi.Iki ayri doktora hangi aralikta gidiyorsun peki cnm bende tek bi doktora bubsaatten sonra guvenemicem
bende seninki gibi 15 liralık olanlardan 11.gün yaptım ve negatif 12 .gün kanda pozitifi gördüm...Ama benim erken gebelik testi 15 liraya aldım çok duyarlı diyor gebelik olsa çıkardı peki kandaki değeriniz kaçtı
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)Günaydın güzel anne adayları .
Bende bugun öğrendim minnoş br kızım olacak inşaallah
Inan çok mutlu oldum Cevap verdiğin için çok teşekkürler Rabbim ne olur benimde öyle olsun Çarşamba Sevinç Gözyaşı dökeyimbende seninki gibi 15 liralık olanlardan 11.gün yaptım ve negatif 12 .gün kanda pozitifi gördüm...
Amin cümlemizin :)Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)
Hayirli olsun cnm masallah oglusuna sonuclariniz iyi cikar hayirlisiyla. Bende onceki hafta yaptirmistim ikili banada dr buyuk ihtimalle erkek demisti. Bu sene erkek senesi galiba.Merhaba arkadaşlar umarım hepiniz iyisinizdir @OzlTzk geçmiş olsun canım hem tüp bebek hem ikiz şimdiye kadar çalışmış olman bile çok güzel 23 haftadasın uzun bir dönem atlatmışsın maaşallah diyorum korkma birşey olmaz Allah'ın izni ile , transferi Olan arkadaşlarımızın sonum bekleyenlerin de Rabbim yardımcısı olsun bende bugün ikili tarama yaptırdım kan sonucu için arayacaklar ama burnu ve ense kalınlığı çok iyi maaşallah büyük bir ihtimallede erkek dedi ama Şubat'ta 16. Haftada netleşir dedi büyük ihtimalle oğluşum olacak benim de
çok teşekkür ederim. ben doğal yolla gebe kaldım bebek oluştu kalbi atmadı.test sonuçları elinizdeyse 5 yıl geçerli diye biliyorum canım ben ama yine de tekrar görmek isteyebilirler benim daha öncesinde bi kimyasal gebeliğim olmuştu ona rağmen yine de rahim filmi tekrar çekmek istediler. ilaçlarım da 1500 2000 arası bişe tuttu yanılmıyosam. bir kısmını tanıdığımız bi eczacıdan taksıtle aldık bi kısmını tüp bebek yaptırdığımız hastaneden. rahim filmi için 450 lira sperm testi için 150 lira ödedik. diğer kan tahlillerini filan da oturduğumuz ilçede devlet hastanesinde ve sağlık ocağında yaptırdık onlara ayrıca bi ücret ödemedik . bu arada ben Adanada yaptırdım Turan Çetin de.. bi fikir olsun diye yazdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?