- 18 Haziran 2012
- 6.201
- 4.381
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canım :) Rabbim hamilelik haberini vermeyi nasip etsin inşallahMrb arkadaşlar öncelikle allah hepinizin gebeligini tamamına erdirsin bebislerinizi sagsalim kucaginiza alirsiniz inşAllah yarin benim transferim olacak sizden ricam benim için bir ayetelkursu okurmusunuz sşimdiden çok tesekkur ediyorum ilgilendiniz icin
Sagol canim benim.insallah bu defa bizi birakmayacak kuzularimiz.masallah sen 31.haftaya girmissin.kocaman olnus mehmet bey.pazartesi bi prof.a gidip birde onda olcturecegim.bakalim hayirlisi artik.cok kafama takmamaya calisiyorum.sukur kilolari falan iyi gelisimleri iyi diye dusunup onlarla moral buluyorum.bakalim yarinki hoca ne diyecek.isin ozu yatiyorum ama sadece yatiyorum desem yalan olur.arada kalkip bi dolaniyorum evin icinde.ama yarin prof da hic kalkmadan yat derse yapacak bisey yok.zaten annem hayatta kaldirmaz izdirap olurcanım drların dediği gibi yatışta ol annende yanında imiş ne güzel :) çok kalmadı canım :) inşallah sağlıkla kavuşacaksın bebişlerine :) dualarım hep seninle :) nice arkadaşımız var 9 ay yatıp bebişlerini kucağına alan :) ikizlerde olabiliyor böyle şeyler senin mümkün olduğunca dikkat edeceğini biliyorum zaten :) allahım seni ve bebişlerini korusun :)
Off yaa. aycicegi10 sana moral vermisim birgun sonra sira bende.dr.serviks 26 mm olctu.heyet raporu dedi.hep yatacaksin dedi.tup bebek dr.dahil 4 dr la konustum.Hepsi olabilir yatacaksin dedi.pazsrtesi bi prof tan randevu aldim.ona gidecegim.ne olur benin icin dua edin.cok korkuyorum.
Günaydın kızlar. Yeni hamileler hayirli olsun, dinlenme istirahati vetilen arkadaslarda yata yata dinlene dinlene bebislerine kavussun inşallah.
Mrb arkadaşlar öncelikle allah hepinizin gebeligini tamamına erdirsin bebislerinizi sagsalim kucaginiza alirsiniz inşAllah yarin benim transferim olacak sizden ricam benim için bir ayetelkursu okurmusunuz sşimdiden çok tesekkur ediyorum ilgilendiniz icin
kendisi niye vermedi acabaozel muayenehanemi sizi nereye yonlendirdi. Devlette cok zor rapor almak Rabbim kolaylik versin isini rasgetirsin. zorlugu cok dolaniyorsun oradan oraya. ben bir devletten bir ozelden iki kere aldim. Simdi basladim mecbur. Tatilden once 2 hafta tatilden sonra 3 hafta daha calismam gerekiyor. Ins. Bir aksilik olmazHerhangi bir sikayetum yoktu.tutin kontrolde bakti.aslinda grcen hafta detayli ultrason vardi.orada 3.2 cm dediler.esim sordu calismasina engel mi diye.dr.nuzla konusun dediler.bu hafta kontrolde dr.a soyledik bisey olmaz dedi.sonra o bakti ama bu 2.6 cm dedi.iste suraya git heyet raporu al vs.
aynen keyfine bak. Mis gibi hazirligini yap. Annen de varmis yaninda keyfini sur sakin canini sikma. Seninki acilma bile degil sadece serviks kisalmis krndine dert etmeInsallah bizlerinde oyle olur canim ya.yatacagim bol bol.annemde moral veriyor.dogduktan sonra yatirmayacaklar o yuzden boyle diye
Amin aradasim cumlemiz insallah saglikla kavusuruz.merhaba. haftamız aynı :) allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Oyle yaa.yeter ki saglikla kucagimiza alalim.yatarim ne olacak?karindan baktilar her iki tarafta da. Bakalim yarin nereden bakacak?sana nereden bakmisti?insallah daha iyi haberler paylasiriz bu haftaSanada gecmis olsun cnm hicbir arkadasim bunu yasamasin isterdim ama elden bisey gelmiyor yat dedilerse yatariz yeterki saglikla gelsinler napalim. Sıkma canini seninki ikiz ayrica normal bu durum birazda arkadasim 30haftalik dogurdu ikizdi masallah cok iyiler seninkiler daha uzun kalirlar eminim o cok yatmadi cunku sen dikkat edersin. Enerji toplamamiz lazim dogum sonrasi icin :))) bendensali gününe randevu aldim bakalim ikimizde daha iyi ölçümler yaptiririz insallah. Sana alttan mi baktilar karindan mi cnm
Kendi ozel muayenesi var.dogumlarini yaptigi hastaneye yonlendirdi.selamimi soyle dedi benim boyle durumlar icin gitmrye baslayip cok begendigim ve devam ettigim bir dr.var ozelde.o da sagolsun gel buradan hallederiz dedi.ama ben yarin prof a gidecegim unide.gitmisken ondan alirim diye dusunuyorum.evet benimki acilma bile degil allahin izniyle bisey olmaz.sagol tatlim yakendisi niye vermedi acabaozel muayenehanemi sizi nereye yonlendirdi. Devlette cok zor rapor almak Rabbim kolaylik versin isini rasgetirsin. zorlugu cok dolaniyorsun oradan oraya. ben bir devletten bir ozelden iki kere aldim. Simdi basladim mecbur. Tatilden once 2 hafta tatilden sonra 3 hafta daha calismam gerekiyor. Ins. Bir aksilik olmaz
aynen keyfine bak. Mis gibi hazirligini yap. Annen de varmis yaninda keyfini sur sakin canini sikma. Seninki acilma bile degil sadece serviks kisalmis krndine dert etme
Tesekkurler sagol cnimGünaydın kızlar. Yeni hamileler hayirli olsun, dinlenme istirahati vetilen arkadaslarda yata yata dinlene dinlene bebislerine kavussun inşallah.
Oyle yaa.yeter ki saglikla kucagimiza alalim.yatarim ne olacak?karindan baktilar her iki tarafta da. Bakalim yarin nereden bakacak?sana nereden bakmisti?insallah daha iyi haberler paylasiriz bu hafta
canım yarın inşallah iyi haberlerle gelirsin inşallah :) bu da kötü haber değil şükür açılma yok :) ama sen yine de çok kalkmamaya çalış canım :)Sagol canim benim.insallah bu defa bizi birakmayacak kuzularimiz.masallah sen 31.haftaya girmissin.kocaman olnus mehmet bey.pazartesi bi prof.a gidip birde onda olcturecegim.bakalim hayirlisi artik.cok kafama takmamaya calisiyorum.sukur kilolari falan iyi gelisimleri iyi diye dusunup onlarla moral buluyorum.bakalim yarinki hoca ne diyecek.isin ozu yatiyorum ama sadece yatiyorum desem yalan olur.arada kalkip bi dolaniyorum evin icinde.ama yarin prof da hic kalkmadan yat derse yapacak bisey yok.zaten annem hayatta kaldiraz izdirap olur
Bir prens daha geliyor maşallah. Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsinMerhaba arkadaşlar umarım hepiniz iyisinizdir O OzlTzk geçmiş olsun canım hem tüp bebek hem ikiz şimdiye kadar çalışmış olman bile çok güzel 23 haftadasın uzun bir dönem atlatmışsın maaşallah diyorum korkma birşey olmaz Allah'ın izni ile , transferi Olan arkadaşlarımızın sonum bekleyenlerin de Rabbim yardımcısı olsun bende bugün ikili tarama yaptırdım kan sonucu için arayacaklar ama burnu ve ense kalınlığı çok iyi maaşallah büyük bir ihtimallede erkek dedi ama Şubat'ta 16. Haftada netleşir dedi büyük ihtimalle oğluşum olacak benim de
Allttan muayenenin zarari yok canim. Ozellikle tup bebek yapanlar alttan bakiyorlar. Ben iki ayri dr.a gidiyorum biri her zaman alttan ve karnimdan muayene ediyor. Digeri normal ultrason.Bana alttan bakti uc ayri aletle ölçüm yapti tek bi doktora gittim salı günü belli olur umarim az olcmustur yaaa ( alttan bakti diye korkum hatta bebege zarari olur mu diye inşallah olmaz zz