ben bebeğimin kalp sesini 7 hayta 5 gunlukken duydum. suan gecmeyen zaman zamanla daha hızlı geccekKaç hafta kaç günlük arkadaşım
ben daha duymadım da
Maaşallah maaşallah Rabbim tamamına erdirsin :)
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Kaç hafta kaç günlük arkadaşım
ben daha duymadım da
ben bebeğimin kalp sesini 7 hayta 5 gunlukken duydum. suan gecmeyen zaman zamanla daha hızlı geccek
canım 1 hafta sonra hem görürsün hem duyarsın inşallah..İnşallah arkadaşım yaa
6+4 de gittim ne bebek var ne kalp sesi
1 hafta sonra gel dedi dr
O YÜZDEN YAZDIM UMUTSUZ OLMA DİYE KORKMA sen keyfini çikar bebişinin kan tahlilinde varsa vardır suan erkenİnşallah arkadaşım yaa
[QUOTEpost: 38708677, member:istediğim malesef ki bu ikiz arabalarını kullanmak zormuş.
ayrı ayrı alınıp gerektiğinde bi aparatla da birleştirebiliyormuşssun.
mecbur kalıp tek çıkacağımız zamanlar da olacaktır bu sebeple yap yan yana olandan ya da aparatla birleştirilebilir olanlardan alırım ben de büyük ihtimal.daha tam bakamadım
.
beşiği böyle basit bişey alıcam sallanır ve beyaz.
ileride elden çıkarır iki tane yatak alırım çünkü.
ama dolapları sağlam bişeyle düşünüyorum ve de bilerek büyük olsun istyiorum.
bebekken ihtiyaç değil ama ileride askıya asılan kıyafetler çoğalıcak vs.
ikide bir dolap almyayım diye bi müddet yani okul çağına kadar-nasipse inşallah tabi- kullanmalarını isterim
bunun gibi 2 tane dolap yaptırmayı düşünüyorum aynen bu model:))
bir de tek bir şifonyer böyle.
bakalım hesaplar uyarsa tabi.:))
İnşallah arkadaşım yaa
beşiği de yapıyorlar canım hem de çok daha güzellerini.canım bunlar çok güzel tam benim istediğim tarz şifonyer ve dolap kolay ama beşik yaptırılmaz sanırım onu da hazır bulabiliriz zaten :)
canım 1 hafta sonra hem görürsün hem duyarsın inşallah..
canım 1 hafta sonra hem görürsün hem duyarsın inşallah..
O YÜZDEN YAZDIM UMUTSUZ OLMA DİYE KORKMA sen keyfini çikar bebişinin kan tahlilinde varsa vardır suan erken
Canım hiç takılma günlere haftalara herkesin farklı çıkıyor. İnşallah haftaya görürsün kuzunu
canım hayırlı olsun :) çok güzel değerin :)ikiz mi tek mi ancak keseyi görünce hatta kalp atışlarını duyunca anlarsın :) benimki sıfırdandı normal gebeliklerle aynı :) ama donmuşlarda farklı oluyor gibi çünkü görümcemin donmuştu dr onun adetini 5 gün sonraya atmıştı mesela son adeti 9 kasımdı 14 kasım diye söylemesini istemişti :) keseyi görmeye gittiğinde dra sor canım :)slm kızlarr bugün 12. gün transferin betahcg 760 çıktı 10. günde 416 idi az mı katlamış kı iiyimi ki sizlerin kaçtı . ikiz mi acabaaaaa sizde paylaşın merak ediyorum öptüm hepiniziiii
Sağol canım umarım seninki de biran önce geçer ben daha önce hiç hamile kalmadım sebepsiz infertiti ile iki yıl mücadele ettim ilk tüp denememde de tuttu Rabb'ime şükürler olsun :) aslında doktor bunları kullan derken tedbir amaçlı demedi o sadece kullan diyor ben tedbir amaçlı olarak yorumladımTedbir amaçlı iç dediklerini bilmiyordum önceden düşük mü yasadın acaba..ama iyi olmuş bence leke gelince ben başladım hala da geliyor..iyi bir önlem ..saglıcakla kal..
Gözün Aydın canım hayırlı olsun bundan sonrası için strese girme bence gayet iyi değerinde iki gün sonra yaklaşık iki katı olması gerekiyor diyor doktorlar seninkide iki katı sayılırslm kızlarr bugün 12. gün transferin betahcg 760 çıktı 10. günde 416 idi az mı katlamış kı iiyimi ki sizlerin kaçtı . ikiz mi acabaaaaa sizde paylaşın merak ediyorum öptüm hepiniziiii
Allah kucagina da almayi nasip etsin. Kacinci haftada keseyi gordunuz? kacinci haftada kalp atisini duydunuz?Kızlar çok şükür kalp atışlarını duyduk bugünAllah herkese nasip etsin inşallah
hımmm bişi dha sormak isterim arkadaşlar yaaa. cahillik işte şimdi benim dondurulmuş embiryo ile şimdilik kanda da çıktı gebelik . şimdi biz de diğer normal yolla hamile olanlar gibimi saycaz haftaları yoksa biliyoz ya transfer gününü ordan mı saycaz :) karar veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?