• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Arkadaşlar mrh bende dondurulmus embiryo tramsferim oldu 10. Gun betahcg 416 cıkkkktı gerci biraz cok bir deger gibi geldi bana 2 tane 5. Gun embiryosu transfer olmuştu. Sizlere bir kaç sorum var acaba kese ve kalp atisina ne zaman gidiliyor -sizin betahcgleriniz kaçtı 10. Gunde. Coook sevgilerr bebisli günlerrr hepimize
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. 7. Haftada hepsini görürsün canım

[QUOTEmuts76, post: 38708434, member: 84114"]ben ilk oğlumda aynen öyle yaptım hatta sadece beşik aldım yatak odasına koydum.dolap filan da almadım .oda küçüktü zaten.kendi dolabımı kullandım bi de beşiğin altındaki çekmeceleri.
ama şimdi yatak odasına iki beşik sığmaz.
bi de bakıcı gelecek eve.
mecburen oturma odamı bozup oda yapıyorum.
en büyük etken de bakıcı gelecek olması.bu sebeple yatak odası uygun bir seçenek olamadı bu sefer benim için.
ama anne babaanne bakacaksa veya anne evdeyse,bebek için ilk zamanlarda bi beşik şifonyer çok çok yeterli.[/QUOTE]

Bende aynen öyle düşünüyorum şimdilik yeter bize :) biraz büyüsün kendini bilsin odasını o zaman yaparız iinş. :)

[QCanım "umuts76, post: 38709842, member: 84114"]senin de ikiz mi yoksa:))
ben de önlü arkalı olanları çok beğenmedim.
oto koltukları pahalı evet.
ama uygun fiyatlı olanlar da var.
ama yine de süre olarak kısıtlı kullanıcaz ve sonra atacak yer arıcaz:))
arkadaştan bulabildiysen çok iyi.
ben iki tane birden bulama heralde.
mecburen uyugn fiyatlı iki adet alacaz artık:))[/QUOTE]

Canım önlü arkalı olanı arkadaşım kullanmıştıcçok da pahalıya almasına rağmen memnun kalmamis

Ben dondurulmus embiryo benimki 5. Gun cok silik cikti transferin. 6. Gun daha net cikti
Ha birde 5. Gun embiryoosu tabi senin 3. Gunse bir iki gun oynaya bilir idrar testinde. Ama bazilarinin ki gebelik kanda cikana kadae idrar testinde cikmamis. Yani oda bunye meselesi . Idrar test yaparsin cikmazsa panik yapma kan testini bekle ole durumlarda okudum ben buralarda

Benim gecen haft sli gunuydu transferim bir haft oldu idrr testini sabah yapacaktim esim ısrar etti bira once yaptim sonuc negatif bird yarin sabah yapacam...iki embriyo transfer edilince bide ikiz oluncami daha erken cikıyor acaba

minim .!.:
Ha birde 5. Gun embiryoosu tabi senin 3. Gunse bir iki gun oynaya bilir idrar testinde. Ama bazilarinin ki gebelik kanda cikana kadae idrar testinde cikmamis. Yani oda bunye meselesi . Idrar test yaparsin cikmazsa panik yapma kan testini bekle ole durumlarda okudum ben buralarda
Benimki üçüncü gün embrıyosu cuma gunu kan testi yapacam o zamana kadar her sabah yapacam idrar testi şu idrar testinde iki çizgiyi görürüm inş

Ben bir kilo verdim üç kilo aldım 58 oldum ama son aylarda çok alınıyormuş şimdiden almasak iyi olur vallahi
Senin iyiymis gene.bende ne mide bulantisi oldu nede istahsizlik.bazen diyorum biraz midem bulansaydida kilo verseydim ama sonra sukrediyorum o daha zordur diye.kendimi cok sisko hissediyorum simdiden.bide yuzum oyle bir sivilcelendi ki cirkinlikten ölcem:KK8::KK70:

[QUOTE="erre, post: 38709363, member: 455912bende 3 kilo almışım göğüslerim fena[/QUOTE]
Bende iki kilo almusim ama hiic istahim yok yemek yemek benim için zaruret elim ayagim titremese onuda yemiycem.hamilelikte n önce istahli bi insandim noldu bana hiic bilmiyorum

Erkek anneleri bende sizlerin treninizdeyim galiba :) dun ense kalinligi testimiz vardi dr.kontrol ederken cinsiyetini biliyomusunuz dedi hayir dedik ozmn doktorunuz soylesin diye guldu bizde yalvararak soyletmeye calistik erkek gibi dedi. Kayinvalidem de vardi o kiz istiyordu bizde gulduk anneme bakip. Sonrada dr kivirmaya basladi. Kiz da olabilir falan filan diye. Sizcede erkekmidir kesin cok merak icindeyim kizlar :)
canım banada ilk 12. hafta erkek gibi sanki demişti hala aynı... büyük ihtimalle de değişmez... :KK46::nazar:

minim minim cook büyük ihtimalle ikiz canim benim 12.gün değerim 764.63tu seninki 800u geçer 12.gune.ben estrofemi 9.haftada biraktim crinonuda ben iki tane arka arkaya kullaniyordum ama bi çok arkadaş sabah aksam kullanıyordu. canim hadi gözün aydin Rabbim saglikla kucagimiza almayida nasip etsin insallah

Senin iyiymis gene.bende ne mide bulantisi oldu nede istahsizlik.bazen diyorum biraz midem bulansaydida kilo verseydim ama sonra sukrediyorum o daha zordur diye.kendimi cok sisko hissediyorum simdiden.bide yuzum oyle bir sivilcelendi ki cirkinlikten ölcem:KK8::KK70:

Canim
Canım senin bebeğin cinsiyeti neydi.?

Back