Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaptim canimncikmadi yarin sabah tekrr yapacamBence çıkabilir.benim 4. Gün transferim yapılmıştı.7 veya 8. Gün idrarda çok silik çıkmıştı ama bana iki embriyo transfer edilmişti
Ben progestan hem iğne hem kapsülünü kullanıyorum arkadaşlar tercih hakkım yok ;(Hayirli haberler cnm bende hapi tercih edicem kararimi verdim :) insallah kesilir artik kahverengiler. ictigimiz ilaclar hepimize sifa olsun bebislerde tosun gibi buyusunler insallaahhhh.....
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. 7. Haftada hepsini görürsün canımArkadaşlar mrh bende dondurulmus embiryo tramsferim oldu 10. Gun betahcg 416 cıkkkktı gerci biraz cok bir deger gibi geldi bana 2 tane 5. Gun embiryosu transfer olmuştu. Sizlere bir kaç sorum var acaba kese ve kalp atisina ne zaman gidiliyor -sizin betahcgleriniz kaçtı 10. Gunde. Coook sevgilerr bebisli günlerrr hepimize
Ben dondurulmus embiryo benimki 5. Gun cok silik cikti transferin. 6. Gun daha net ciktiTesekkur ederm.transferimin 7gunu idrar testi yapsam cikarmi cok merak ediyorum
Ha birde 5. Gun embiryoosu tabi senin 3. Gunse bir iki gun oynaya bilir idrar testinde. Ama bazilarinin ki gebelik kanda cikana kadae idrar testinde cikmamis. Yani oda bunye meselesi . Idrar test yaparsin cikmazsa panik yapma kan testini bekle ole durumlarda okudum ben buralardaBen dondurulmus embiryo benimki 5. Gun cok silik cikti transferin. 6. Gun daha net cikti
Igneleri hergunmu oluyorsun cnm. Progestan kapsulunu gunde kac kez iciyosun. Bana gunde 3 kez iceceksin demisti. Ayy bare igneyi biraktirsa doktorun. Gecmis olsun cnmBen progestan hem iğne hem kapsülünü kullanıyorum arkadaşlar tercih hakkım yok ;(
Benimki üçüncü gün embrıyosu cuma gunu kan testi yapacam o zamana kadar her sabah yapacam idrar testi şu idrar testinde iki çizgiyi görürüm inşminim .!.:Ha birde 5. Gun embiryoosu tabi senin 3. Gunse bir iki gun oynaya bilir idrar testinde. Ama bazilarinin ki gebelik kanda cikana kadae idrar testinde cikmamis. Yani oda bunye meselesi . Idrar test yaparsin cikmazsa panik yapma kan testini bekle ole durumlarda okudum ben buralarda
Senin iyiymis gene.bende ne mide bulantisi oldu nede istahsizlik.bazen diyorum biraz midem bulansaydida kilo verseydim ama sonra sukrediyorum o daha zordur diye.kendimi cok sisko hissediyorum simdiden.bide yuzum oyle bir sivilcelendi ki cirkinlikten ölcemBen bir kilo verdim üç kilo aldım 58 oldum ama son aylarda çok alınıyormuş şimdiden almasak iyi olur vallahi
canım benim 5. gün embriyosu bi tane koyulmuştu idrarda çook silik çıktı 7. gün o kadar silik ki benden başka kime göremiyordu. 8. gün kandan baktırdım 47 çıkmıştı.Yaptim cikmadi sabah tekrar yapacam tesekkur ederim bana bir tane embriyo trnsfer edildi
canım banada ilk 12. hafta erkek gibi sanki demişti hala aynı... büyük ihtimalle de değişmez...Erkek anneleri bende sizlerin treninizdeyim galiba :) dun ense kalinligi testimiz vardi dr.kontrol ederken cinsiyetini biliyomusunuz dedi hayir dedik ozmn doktorunuz soylesin diye guldu bizde yalvararak soyletmeye calistik erkek gibi dedi. Kayinvalidem de vardi o kiz istiyordu bizde gulduk anneme bakip. Sonrada dr kivirmaya basladi. Kiz da olabilir falan filan diye. Sizcede erkekmidir kesin cok merak icindeyim kizlar :)
Tesekkur ederim cnm hamile olduğumu ogrendigimden beri hep erkek ismi dusunyordum demekki anneler hissediyor :)canım banada ilk 12. hafta erkek gibi sanki demişti hala aynı... büyük ihtimalle de değişmez...
Senin iyiymis gene.bende ne mide bulantisi oldu nede istahsizlik.bazen diyorum biraz midem bulansaydida kilo verseydim ama sonra sukrediyorum o daha zordur diye.kendimi cok sisko hissediyorum simdiden.bide yuzum oyle bir sivilcelendi ki cirkinlikten ölcem