2 hafta once kiza benzetmisti.pazartesi kontrole gidicem o zmn kesinlesir heralde.Canim
Canım senin bebeğin cinsiyeti neydi.?
Tesekkur ederm.transferimin 7gunu idrar testi yapsam cikarmi cok merak ediyorum
Neden ikisi de kanaman mı var ve ne zamandan beriBen progestan hem iğne hem kapsülünü kullanıyorum arkadaşlar tercih hakkım yok ;(
Bence kafanı dinle dua et kitap oku film izle arada çık temiz hava al...12.gün de yaptır kan testi..böyle erken moralin bozulur tutacak bebeği de stresten etkilersin benim görüşüm tabi..Tesekkur ederm.transferimin 7gunu idrar testi yapsam cikarmi cok merak ediyorum
Sağol canım kapsülü sabah akşam vajinal kullanıyorum iğne de gün aşırı , ne yapalım bebişler içinIgneleri hergunmu oluyorsun cnm. Progestan kapsulunu gunde kac kez iciyosun. Bana gunde 3 kez iceceksin demisti. Ayy bare igneyi biraktirsa doktorun. Gecmis olsun cnm
Hiç öle deme mide bulantısı çok köyü gerçekten sen çok şanslısın bu konuda maaşallah diyelim :)Senin iyiymis gene.bende ne mide bulantisi oldu nede istahsizlik.bazen diyorum biraz midem bulansaydida kilo verseydim ama sonra sukrediyorum o daha zordur diye.kendimi cok sisko hissediyorum simdiden.bide yuzum oyle bir sivilcelendi ki cirkinlikten ölcem
Yok canım Allah'a şükür baştan beri hiç kanamam olmadı sadece bu hafta rahimde kasılma gördü hafif o da, tamamen tedbir amaçlı kullanıyorum yani transfer olduğum günden bu yana da kullandım bakalım ne kadar daha devam edeceğizNeden ikisi de kanaman mı var ve ne zamandan beri
Maaşallah maaşallah Rabbim tamamına erdirsin :)Kızlar çok şükür kalp atışlarını duyduk bugünAllah herkese nasip etsin inşallah
72 canım benim sana hayırlı olsunArkadaşlar mrh bende dondurulmus embiryo tramsferim oldu 10. Gun betahcg 416 cıkkkktı gerci biraz cok bir deger gibi geldi bana 2 tane 5. Gun embiryosu transfer olmuştu. Sizlere bir kaç sorum var acaba kese ve kalp atisina ne zaman gidiliyor -sizin betahcgleriniz kaçtı 10. Gunde. Coook sevgilerr bebisli günlerrr hepimize
[QCanım "umuts76, post: 38709842, member: 84114"]senin de ikiz mi yoksa:))
ben de önlü arkalı olanları çok beğenmedim.
oto koltukları pahalı evet.
ama uygun fiyatlı olanlar da var.
ama yine de süre olarak kısıtlı kullanıcaz ve sonra atacak yer arıcaz:))
arkadaştan bulabildiysen çok iyi.
ben iki tane birden bulama heralde.
mecburen uyugn fiyatlı iki adet alacaz artık:))
Tedbir amaçlı iç dediklerini bilmiyordum önceden düşük mü yasadın acaba..ama iyi olmuş bence leke gelince ben başladım hala da geliyor..iyi bir önlem ..saglıcakla kal..Yok canım Allah'a şükür baştan beri hiç kanamam olmadı sadece bu hafta rahimde kasılma gördü hafif o da, tamamen tedbir amaçlı kullanıyorum yani transfer olduğum günden bu yana da kullandım bakalım ne kadar daha devam edeceğiz
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar çok şükür kalp atışlarını duyduk bugünAllah herkese nasip etsin inşallah
Kızlar çok şükür kalp atışlarını duyduk bugünAllah herkese nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?