karı seviyorum ben de ama bu halde zor oluyor be canım yürümesi:))Ayyy ne kadar guzel.keske buraya da kar yagsa.biz sadec sogunu aliyoruz.dikkat et kendine.aman diyeyim hepimiz bu donemde cok daha fazla dikkatli olmaliyiz.
Merhabalar güzel annecikler aklıma takılan bazı şeyler oluyo bu da kendimi çok dinlediğimde sanırım henüz bebeğim tam 6 haftalık mi bilmiyorum henüz kontrol zamanımız gelmedi ama hesaplarda boyle çıkıyor neyse bu zamanlarda nelere dikkat edilmeli agir kaldirmiyorum ama ev isi yapıyorum yemek bulaşık derken ayakta çok kalıyorum normal hamileler gibi hissedemiyorum onlar daha rahat davraniyolar ya sanki biz daha yavaş çit kirildim hareketler yapmaliymisiz gibi geliyor acaba allah korusun bebebigin düşmesi sadece genetik sebeblere mi bağlıdır yoksa is yapma yorulma ayakta kalma gibi şeylerle de etkilenir mi ? bugun biraz temizlik yaptım ya şimdide korku geldi icime o yüzden size sormak istedim çok pimpiriklendim buaralar
Kizlaaaaaar ya kafama takiliyo benimm 7. Haftam ve hala ilaclarim ignem devam ediyo. Corasprin, hibor 3500, crinone jel ve bide euthyrox eklendi. Sizler de devam ediyomusunuz birakanlar var mi aranizda?
evet senin için erken biraz canım:))çok erken ama bebek için hani doğuma gelenlere sabun kılıf oje gibi şeyler veriyorlar ya bende ne yapsam diye düşünüyorum
daha devam edeceksin canımtelaşlanma.Kizlaaaaaar ya kafama takiliyo benimm 7. Haftam ve hala ilaclarim ignem devam ediyo. Corasprin, hibor 3500, crinone jel ve bide euthyrox eklendi. Sizler de devam ediyomusunuz birakanlar var mi aranizda?
Kizlaaaaaar ya kafama takiliyo benimm 7. Haftam ve hala ilaclarim ignem devam ediyo. Corasprin, hibor 3500, crinone jel ve bide euthyrox eklendi. Sizler de devam ediyomusunuz birakanlar var mi aranizda?
Daha 12 14. Haftaya kadar devam edersin canımKizlaaaaaar ya kafama takiliyo benimm 7. Haftam ve hala ilaclarim ignem devam ediyo. Corasprin, hibor 3500, crinone jel ve bide euthyrox eklendi. Sizler de devam ediyomusunuz birakanlar var mi aranizda?
bizim bir arkadaş lavanta kesesi yaptırdı biri sabun biri ayna tabi dolap süsü yaptıranlarda var oje dağıtanlarda.biri keçeden cep telefonu kılıfı yaptı dağıttı. bende açıkçası düşünüyorum 50 tane dua kitabı yaptırayım diye artı bişey daha düşünmem lazım. doğumda kandil simidi tatlı kurabiye şerbet yaptırmıştı arkadaş. kadehlere kurdele bağlayıp şerbeti onunla verdi.bide kürdanların üstüne bebişin ismi yazılı çubuklar yaptırdı.onunla da atom toplardan dağıttı. odayı zaten hastane süsledi ama ekstra balon süslemesi ve ismi yazılı duvar süsü yaptırdı örneğin 'iyi ki doğdun melek' gibi. hoştuevet senin için erken biraz canım:))
ama yine de fikirleri paylaşalım bizlere de yardımcı olur.
gerçi ben sadece çikolata yaptırıcam.
hastaneden şerbet veriyolarmış.
evde de yine şerbet olur ve çikolata yaptırsam yeter diye düşünmüştüm ama makul bişeyler olursa
farklı hediyelikler de dağıtılabilir.
ya da mevlütte mi dağıtsak ki.
dağıtılıyor mu acaba şimdilerde gerçi görmedim ama.
kandil simidini filan hastanede mi dağıttı gelenlere?bizim bir arkadaş lavanta kesesi yaptırdı biri sabun biri ayna tabi dolap süsü yaptıranlarda var oje dağıtanlarda.biri keçeden cep telefonu kılıfı yaptı dağıttı. bende açıkçası düşünüyorum 50 tane dua kitabı yaptırayım diye artı bişey daha düşünmem lazım. doğumda kandil simidi tatlı kurabiye şerbet yaptırmıştı arkadaş. kadehlere kurdele bağlayıp şerbeti onunla verdi.bide kürdanların üstüne bebişin ismi yazılı çubuklar yaptırdı.onunla da atom toplardan dağıttı. odayı zaten hastane süsledi ama ekstra balon süslemesi ve ismi yazılı duvar süsü yaptırdı örneğin 'iyi ki doğdun melek' gibi. hoştu
aynı durumdayım ben de.Mide yanmalarım başladı kızımın Saçları çıkıyor artık
sen yazınca bi arattım görselden de baya değişik biçimlerde ve konforda hamile yastıkları varmış.kızlar hamile yastığı kullanan var mı aranızda ?? izliyormusnuz bilmiyorum ama 1 erkek 1 kadın da zeynep' in kullandığı bi yastık var bana çok kullanışlı gibi geliyor ileride lazım olacak
sen yazınca bi arattım görselden de baya değişik biçimlerde ve konforda hamile yastıkları varmış.
ben normal bir yastığı kullanıyorum benzer bi amaçla:))
şart değil bence ama ileride kullanabileceğin modellerden olursa alınabilir.
çok amaçlı bir ürünmüş.http://e-hamile.com/asp/product/680/Guard-Hamile-Emzirme-Yastigi
bunu düşündüm canım hem hamlelikte hem emzirirken kullanılabilecek rahat bişeye benziyo olmazsa annem aynısını dikebilir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?