- Konu Sahibi elektroforez
- #31.781
Ama vajinasında hasar kalan ordan ameliyat olanlar falan da çok yaygın artık o da düşündürüyor ya da ilişkide falan daha çok acı çeken vs. Bana da orası daha hızlı iyileşir gibi geliyor sezeryan sanki çok derinmiş de hiç iyileşmicekmiş gibi düşündürüyo ama sezeryan olanlara da bakıyorum çok hızlı iyileşiyor. Deri altında kesi ve dikiş o da hızlı iyileşir ki aslında. İnsanlar bıçaklanıyor başka ameliyatlar oluyorlar o da hızlı toparlıyor sanki. Dediğin gibi bebeğin kilosu baş çevresi falan da önemli. Benim de baş çevresi bi tık büyük demişti. Kilosu da en son 3250 ydi doğuma 2 hafta kala o 2 haftada kaç daha alır bilemiyorum. O yüzden normali pek gözümde kestiremiyorum yaBence nedeni şu olabilir, ikisinde de doğumdan sonra bi iyilesme süreci var evet ama vajinalde genel olarak dikişler geçtikten sonra geçip gidiyor herhalde, sezeryanda hep orda içerde o kesilen yer soğuk havalarda vs sızlıyormuş herkeste oluyo mu bilmiyorum. Komşumun öyleymiş mesela soğuk alınca vs ufak da olsa hep sızlıyor demişti. Bilemiyorum tamamen iki türlü acı veya zorluk var ikisinin de eksi artısı var, kendin hangisini çekmek istiyorsan ona yönelmek lazim herhaldeben yine olsa vajinal yapardım demiyorum ama sezeryan da korkutuyor dnbdjdndjd bebeğimin kilosu 3200 falan olursa vajinala yine okey olabilirim sanırım
. Gerçi ikinciyi düşünür müyüm her şeyi unutup bilmiyorum
![]()