2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

canım umarım ciddi bir durum yoktur bugün dualarım seninle olcak hayırlı haberle gel..

Lekelenme oldugum zaman gittigim doktor tuvalet disinda kalkmayacaksin dedi. Riskli gebelik dedi bi suru karkuttu. Rapor almaya gittigimd senin durumunda ne varki sakir sakir kanamanolsa neyse hadi vereyim diye vermedi. Anlamiyorum bu insanlari . Bu surecte calismak zor. Allah kolaylik versin

Kızlar acayip mutluyum keseleri gördük ikizlerim olacak inşallah Allah tamamına erdirir sağlıklı kucağıma almayı da nasip eder çok mutluyummmm 15 gün sonra kalp atıslarını duymaya gitcem nasıl geçer bilmem Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Maşallah Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin miniklerini Ne güzel valla .. Son adet 2 eylül müydü?

canlarım hepinize günaydınnnnn nasılsınız?? ben harika bir güne uyandım allah herkese bu duyguları yasatsın şükürler olsun allahıma
Günaydın güzelim, Allah ikizlerine sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah :) Erkenden öğrenmişsin ne güzel , kalp atışını da duymuşsunuz , süper valla :) Ben daha geç duyuluyor sanıyordum..

amin canmmm maşallahhh nazar degmesin tütütü :) saglıkla kucagına al guzel bir hamilelik gecir insallah

harika bir haber bu tebriklerrr canımm bende seninle aynı duyguları yaşıyorum dün bizde iki kese gördük doktor kalp atışlarını da gösterdi bizede 15 gün sonraya randevu verdi:) heralde o zaman duyarız sadece görmek yetmiyor allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin tatlım.kendine cok dikkat et..

Günaydın güzelim, Allah ikizlerine sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah :) Erkenden öğrenmişsin ne güzel , kalp atışını da duymuşsunuz , süper valla :) Ben daha geç duyuluyor sanıyordum..

canım yanlış anlaşılmasın sadece kalbinin attığını gösterdi daha sesini duyamadık 15 gün sonra tekrar gidicem.. güzel dileklerin için cok tesekkürler allah herkese yasatsın bu duyguları..

maşallah canım çok sevindim senin adına Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına aldırsın.. tebriklerrr

Maşallah Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin miniklerini Ne güzel valla .. Son adet 2 eylül müydü?
Teşekkür ederim canım 3 eylül canım telefonuma kurduğum hamilelik takvimi 10 u diyor diğer sitelerde 10 diyor burası bir gün fazla gösteriyor bende hepsi uyumlu olsun istedim canım

Tebrik ederim canım ,gözün aydın Bu arada kaç yaşındasın canım ikizler geliyor:)

çok geçmiş olsun canım allah yardımcın olsun ....

Saol canim seninde muh.dog.tarihin 9 hzran gorunce aynı tarih sandim benimde 2 eylul doktor bize 15inde gidin ulrrasona girin dedi biz 14unde musaitiz gitsek duymazmiyiz acaba diye korktuk ama sen bizden cok once gitmissin:))

ben doktora ilk 4+3 ken gittim o zaman belirsizdi 10 gün sonra gel demişti dün çok netti hersey hele kalp atışını görmek harikaydı bi de duysam nolurum acaba sen ne zaman gidiceksin? yumurta toplama günün ne zamandı canım?

Canim keseyi gormeye nezaman gittink8 biz sali gunu kalp atislari icin gidicez biz keseye gitmedik doktor musade etmedi surekli ultrason bebege zarar verebilir diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…