kıxlar bugün öğlen adet kanaması gibi yoğun bi kanama başladı. tüp bebek doktorumu aradım progestan 50 lik iğne vurdur dinlen yarın doktora git dedi. ben dayanamadım burdaki doktora gittim elimde proluton vardı onu vurdu ultrasonla da baktı keseler duruyor ama rahim içinde kanama mevcut bi tanesi iyiye gitmiyor dedi. dün gitmiştimm dünkü ölçümleri 7mm-8mm idi bugün ölçtü 9mm-10mm dedi ilerlemişte bu kanama neden oldu ya eve geldim hala devam etti sanki adetin ilk günü gibi şimdi biraz azaldı yarın doktoruma gideceğim dua edin kızlar inşallah bişey olmaz en azından 1 tanesi beni bırakmasın
Lekelenme oldugum zaman gittigim doktor tuvalet disinda kalkmayacaksin dedi. Riskli gebelik dedi bi suru karkuttu. Rapor almaya gittigimd senin durumunda ne varki sakir sakir kanamanolsa neyse hadi vereyim diye vermedi. Anlamiyorum bu insanlari . Bu surecte calismak zor. Allah kolaylik versinmerhaba canım bende aynı dertten muzdaribim 5+3 olduk jelle beraber kahverengi siyaha yakın sürekli lekelenme oluyor muayene oldum kese görüldü doktor purolutan depot adında iğne verdi yaptırdım ama geçmedi lekelenmem doktor kanama olmadığı sürece lekelenmeden korkma dedi ama elimde değil çok korkunç çalıştığım için dinlenmeyede fırsatım olmuyor bir türlü sevinemedik Allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin
Maşallah Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin minikleriniKızlar acayip mutluyumkeseleri gördük ikizlerim olacak inşallah Allah tamamına erdirir sağlıklı kucağıma almayı da nasip eder çok mutluyummmm 15 gün sonra kalp atıslarını duymaya gitcem nasıl geçer bilmem Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Günaydın :) Ne güzel bir topik olmuş burası :)günaydın anneler hepimiz icin mus mutlu bir gün olsun
Günaydın güzelim, Allah ikizlerine sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah :) Erkenden öğrenmişsin ne güzel , kalp atışını da duymuşsunuz , süper valla :) Ben daha geç duyuluyor sanıyordum..canlarım hepinize günaydınnnnn nasılsınız?? ben harika bir güne uyandım allah herkese bu duyguları yasatsın şükürler olsun allahıma
amin canmmm maşallahhh nazar degmesin tütütü :) saglıkla kucagına al guzel bir hamilelik gecir insallahKızlar acayip mutluyumkeseleri gördük ikizlerim olacak inşallah Allah tamamına erdirir sağlıklı kucağıma almayı da nasip eder çok mutluyummmm 15 gün sonra kalp atıslarını duymaya gitcem nasıl geçer bilmem Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Kızlar acayip mutluyumkeseleri gördük ikizlerim olacak inşallah Allah tamamına erdirir sağlıklı kucağıma almayı da nasip eder çok mutluyummmm 15 gün sonra kalp atıslarını duymaya gitcem nasıl geçer bilmem Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Günaydın güzelim, Allah ikizlerine sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah :) Erkenden öğrenmişsin ne güzel , kalp atışını da duymuşsunuz , süper valla :) Ben daha geç duyuluyor sanıyordum..
evettt 9 ay 10 gün birlikte olalım beraber bekleyelim cinsiyetlerini beraber ogrenelim hep birlikte birbirimize guzel dileklerde bulunalım :)Günaydın :) Ne güzel bir topik olmuş burası :)
Kızlar acayip mutluyumkeseleri gördük ikizlerim olacak inşallah Allah tamamına erdirir sağlıklı kucağıma almayı da nasip eder çok mutluyummmm 15 gün sonra kalp atıslarını duymaya gitcem nasıl geçer bilmem Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim canım 3 eylül canım telefonuma kurduğum hamilelik takvimi 10 u diyor diğer sitelerde 10 diyor burası bir gün fazla gösteriyor bende hepsi uyumlu olsun istedim canımMaşallah Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin minikleriniNe güzel valla .. Son adet 2 eylül müydü?
Tebrik ederim canım ,gözün aydınKızlar acayip mutluyumkeseleri gördük ikizlerim olacak inşallah Allah tamamına erdirir sağlıklı kucağıma almayı da nasip eder çok mutluyummmm 15 gün sonra kalp atıslarını duymaya gitcem nasıl geçer bilmem Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Saol canim seninde muh.dog.tarihin 9 hzran gorunce aynı tarih sandim benimde 2 eylul doktor bize 15inde gidin ulrrasona girin dedi biz 14unde musaitiz gitsek duymazmiyiz acaba diye korktuk ama sen bizden cok once gitmissin:))canım 1 eylüldü:)
çok geçmiş olsun canım allah yardımcın olsun ....Kızlar dualarınıza ihtiyacım var,iki gündür yoğun bakimda yatiyorum,geç ohss oldum,cigerlerim ve karnim aşırı şekilde sıvı toplamış.ölümden döndüm resmen.bi sure daha hastanedeymişimbana dua edin olur mu (
Saol canim seninde muh.dog.tarihin 9 hzran gorunce aynı tarih sandim benimde 2 eylul doktor bize 15inde gidin ulrrasona girin dedi biz 14unde musaitiz gitsek duymazmiyiz acaba diye korktuk ama sen bizden cok once gitmissin:))
Canim keseyi gormeye nezaman gittink8 biz sali gunu kalp atislari icin gidicez biz keseye gitmedik doktor musade etmedi surekli ultrason bebege zarar verebilir diyeKızlar acayip mutluyumkeseleri gördük ikizlerim olacak inşallah Allah tamamına erdirir sağlıklı kucağıma almayı da nasip eder çok mutluyummmm 15 gün sonra kalp atıslarını duymaya gitcem nasıl geçer bilmem Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?