2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Benimde ağrıyor canım. Yapacak bişey yok

selam güzel ve tecrübeli anneler... ilk üç ayda kaç kilo aldınız acaba? ben daha şimdiden ilaçlardan dolayı 2-2,5 kilo almış durumdayım ve bu durum beni korkutuyor. ilaçları 12. haftaya kadar kullanacağımı söyledi doktorum. ama sanırım özellikle günde 4 defa estrofem beni iice şişirdi. Tecrübelerinize ihtiyacım var

Masallah canim.iyi gecmesine sevindim.artik bu haftadaki tespit en dogrusudur tabi erkek dediyse oyledir canim.gozun aydin diyelim:))tek tek bakip anlatti degil mi organlari?
Ben de idare ediyorum canim sagolasin.sabahtan beri ev topluyorum.malum isler hastalik dinlemiyo.daha supurge var napacam bakalim

Ben tedaviden bu yana 5 kilo almisim ama ilaclari bir hafta once biraktim 2 kilo vermisim :) sadece vitamin ve progestan igne kullaniyorum. Sende ilaclari birakinca sisligin gider kilo verirsin cnm kafana takma sorunumuz kilo olsun gerisi bos optum :)

ayy çok teşekkür ederim içimi rahatlattın. Ben de progestan iğne kullanıyorum. bana 12. haftaya kadar kullanıcaz demişti. sen ne zamana kadar kullanacaksın iğneyi söyledi mi? çalıştığım için iğneye gitmek sıkıntı oluyor her akşam ama dayanıcaz tabi yavrucaklar için

Tipik revire döndü kozlar cook gecmis olsun hepinize sanirim tedaviden önce isten ayrilmakla iyi etmisim:)ortamdan da bulasiyor dikkat edin kendinize.kizlar daha öncede sormustum ama görmediniz sanirim benim son kontrolümde prsmbe günü dr.um bebeklerin plasentalarinin tek olduğunu söyledi sizdede varmi boyle durumlar kafama takildi yaff(

:) Rabbim ne eylerse güzel eyler. Alısacak mecbur
oyle ama alisti gakiba yasasin evin tek prensesiyim hala, ben 3 erkekle napicam hepiniz bir olursunuz filan diye biraz takildim acikcasi moralini dusuk gorunce. Simdide erkek erkege planlari yapmaya basladi. Yarina biseyi kalmaz artik

canim anlatmadi ya. Bakarken soru sormak serbest nr isterseniz sorabilirsiniz dedi. E ben ne biliyorum da ne soracam. bilgim olsaydi nedir ne degildir konusurdum ama iste. Bittikten sonrada genel durumu degerlendirdi. herseyin normal oldugunu soyledi. Cok sukur.
Bir iki gun de isleri biraz ser arkadasim ya. Cok duzenli temiz birisin anladigi kadariyla. Esinin yapma durumu yok mu

Slm kizlar gecmis olsun hasta arkadaşlarım bende iki gundur iyi degilim rahim bolgesinde ve belde agri var olan varmi boyle prog. Birakmistim geri başladık omdanmi kaynaklandi bilemedim
Rahim büyüdükçe ağrı artıyor ayakta kalmak istemiyor canım dikkat et

Ben aslinda igneyi 2 haftadir kullaniyorum kanamam olmustu hale devam ediyor lekekenmeler. kontrolum 5 ocak. Kontrole gelene kadar igneyi kullan dedi doktorum. Kesenin yaninda kanama varmis benim. Insallah kontrole gittigimde gecer cok endiseleniyorum. Sen tedbir amacli mi kullaniyorsun igneyi.

valla ben de hiç bilmiyorum neden kullandığımı:) transferden 4 gün önce falan başladım hala kullanıyorum. bir ayı geçti her gün. bizimki biraz zor bir tüp bebek oldu, ihtimal baya düşüktü. sanırım doktor işi şansa bırakmak istemiyo bu yüzden, tedbiri elden bırakmıyo.

umarım senin de kanama alanın geçmiştir. ama forumda okuduğum kadarıyla pek çok kişide oluyo. çok endişelenmeye gerek yok. Sanırım doğal bir durum.

Bana da evraklari verdi demistim ya orda hangi organlara bakildigi yaiyor.tek tek olcumler yaziyor ikisinin de.senin kac kilo olmus bebisler?iki erkek annesi olmak ta guzel canim ya ama zor tabi.hepsinin ayri yeri var.masallah sagliklilarmis ya onemli olan bu.
benim ev isleri haftasonuna kaliyo.camasir filan.bi de oglum cok daginik.ortalik toplamaktan yoruluyorum.esim de yardim ediyo tabi az cok.

Eşim grip olmuştu ondan geçti canım Sağol sende dikkat et kendine
Oooo sende mii? Sqlgin mi var acaba ya. Atesinize cok dikkat edin hanimlar. 37 yi asirmayin
bizde birimiz hasta olursa digeri onu tecrit ediyor bildigin karantina altina aliyoruz birbirimizi. Misafir yatak odasina gonderip bardak kasik havlu lavabo hepsini ayiriyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…