- 8 Haziran 2013
- 57.107
- 151.643
- 898
:) Rabbim ne eylerse güzel eyler. Alısacak mecburOyle canim ya ben takilmadim da esim kiza cok sevinmisti 2 3 haftada nasil alistirmis kendini.
Tuhaf oldu 1.5 saat oldu cikali yeni yeni kendine geliyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:) Rabbim ne eylerse güzel eyler. Alısacak mecburOyle canim ya ben takilmadim da esim kiza cok sevinmisti 2 3 haftada nasil alistirmis kendini.
Tuhaf oldu 1.5 saat oldu cikali yeni yeni kendine geliyor
Benimde ağrıyor canım. Yapacak bişey yokSelam kızlar. Dr.um elevit yazmisti.
dün bi eczaci tanidigimiza sordukgercekten elevitin icinde domuz jelatini varmis.bizde decavit aldik.
kizlar 2-3 gündür kuyruk sokumumda agri var bu kadar erken baslamasi normal mi.hergun bir yerim agriyo.daha simdiden birax ayakta kalsam belim kuyruk sokumum hemen agriyo.bikac ay sonra kendimi dusunemiyorum be
Masallah canim.iyi gecmesine sevindim.artik bu haftadaki tespit en dogrusudur tabi erkek dediyse oyledir canim.gozun aydin diyelim:))tek tek bakip anlatti degil mi organlari?nasil oldun daha iyisindir ins. Gittik donuyoruz simdi. Elhamdulillah bebeklerde bir sorun gozukmedi ama bir gol mu yedik desem surpriz mi oldu desem bilemedim. Bir kiz bir erkek diye biliyorduk. Bugun ikisininde erkek oldugunu ogrendik. Herhalde perinatologun dedigi daha dogrudur degil mi. Kendi dr.um kiz demisti
Ben tedaviden bu yana 5 kilo almisim ama ilaclari bir hafta once biraktim 2 kilo vermisim :) sadece vitamin ve progestan igne kullaniyorum. Sende ilaclari birakinca sisligin gider kilo verirsin cnm kafana takma sorunumuz kilo olsun gerisi bos optum :)selam güzel ve tecrübeli anneler... ilk üç ayda kaç kilo aldınız acaba? ben daha şimdiden ilaçlardan dolayı 2-2,5 kilo almış durumdayım ve bu durum beni korkutuyor. ilaçları 12. haftaya kadar kullanacağımı söyledi doktorum. ama sanırım özellikle günde 4 defa estrofem beni iice şişirdi. Tecrübelerinize ihtiyacım var
Çok geçmiş oldun canım sanki sıraya girdik netten bulaştığını düşüneceğim artıkGünaydın kızlar
Bu gece hiç uyumadim desem yeri var
Grip oldum bogazlarım sarılı. ..
Ben tedaviden bu yana 5 kilo almisim ama ilaclari bir hafta once biraktim 2 kilo vermisim :) sadece vitamin ve progestan igne kullaniyorum. Sende ilaclari birakinca sisligin gider kilo verirsin cnm kafana takma sorunumuz kilo olsun gerisi bos optum :)
oyle ama alisti gakiba yasasin evin tek prensesiyim hala, ben 3 erkekle napicam hepiniz bir olursunuz filan diye biraz takildim acikcasi moralini dusuk gorunce. Simdide erkek erkege planlari yapmaya basladi. Yarina biseyi kalmaz artik:) Rabbim ne eylerse güzel eyler. Alısacak mecbur
canim anlatmadi ya. Bakarken soru sormak serbest nr isterseniz sorabilirsiniz dedi. E ben ne biliyorum da ne soracam. bilgim olsaydi nedir ne degildir konusurdum ama iste. Bittikten sonrada genel durumu degerlendirdi. herseyin normal oldugunu soyledi. Cok sukur.Masallah canim.iyi gecmesine sevindim.artik bu haftadaki tespit en dogrusudur tabi erkek dediyse oyledir canim.gozun aydin diyelim:))tek tek bakip anlatti degil mi organlari?
Ben de idare ediyorum canim sagolasin.sabahtan beri ev topluyorum.malum isler hastalik dinlemiyo.daha supurge var napacam bakalim
Eşim grip olmuştu ondan geçti canım Sağol sende dikkat et kendineÇok geçmiş oldun canım sanki sıraya girdik netten bulaştığını düşüneceğim artık
Rahim büyüdükçe ağrı artıyor ayakta kalmak istemiyor canım dikkat etSlm kizlar gecmis olsun hasta arkadaşlarım bende iki gundur iyi degilim rahim bolgesinde ve belde agri var olan varmi boyle prog. Birakmistim geri başladık omdanmi kaynaklandi bilemedim
Ben aslinda igneyi 2 haftadir kullaniyorum kanamam olmustu hale devam ediyor lekekenmeler. kontrolum 5 ocak. Kontrole gelene kadar igneyi kullan dedi doktorum. Kesenin yaninda kanama varmis benim. Insallah kontrole gittigimde gecer cok endiseleniyorum. Sen tedbir amacli mi kullaniyorsun igneyi.ayy çok teşekkür ederim içimi rahatlattın. Ben de progestan iğne kullanıyorum. bana 12. haftaya kadar kullanıcaz demişti. sen ne zamana kadar kullanacaksın iğneyi söyledi mi? çalıştığım için iğneye gitmek sıkıntı oluyor her akşam ama dayanıcaz tabi yavrucaklar için
Ben aslinda igneyi 2 haftadir kullaniyorum kanamam olmustu hale devam ediyor lekekenmeler. kontrolum 5 ocak. Kontrole gelene kadar igneyi kullan dedi doktorum. Kesenin yaninda kanama varmis benim. Insallah kontrole gittigimde gecer cok endiseleniyorum. Sen tedbir amacli mi kullaniyorsun igneyi.
Bana da evraklari verdi demistim ya orda hangi organlara bakildigi yaiyor.tek tek olcumler yaziyor ikisinin de.senin kac kilo olmus bebisler?iki erkek annesi olmak ta guzel canim ya ama zor tabi.hepsinin ayri yeri var.masallah sagliklilarmis ya onemli olan bu.oyle ama alisti gakiba yasasin evin tek prensesiyim hala, ben 3 erkekle napicam hepiniz bir olursunuz filan diye biraz takildim acikcasi moralini dusuk gorunce. Simdide erkek erkege planlari yapmaya basladi. Yarina biseyi kalmaz artik
canim anlatmadi ya. Bakarken soru sormak serbest nr isterseniz sorabilirsiniz dedi. E ben ne biliyorum da ne soracam. bilgim olsaydi nedir ne degildir konusurdum ama iste. Bittikten sonrada genel durumu degerlendirdi. herseyin normal oldugunu soyledi. Cok sukur.
Bir iki gun de isleri biraz ser arkadasim ya. Cok duzenli temiz birisin anladigi kadariyla. Esinin yapma durumu yok mu
Teskler canim cvp icin sanada gecmis olsun ihlamur falan ic bari limonlu yaRahim büyüdükçe ağrı artıyor ayakta kalmak istemiyor canım dikkat et
Sağol canım içiyorum öyle fena değilim çok şükür burnum tıkalı boğazım şiş o kadarTeskler canim cvp icin sanada gecmis olsun ihlamur falan ic bari limonlu ya
geçmiş olsun canım bende iki gündür yatıyorum halsizlik var ve burnum tıkalı nefes alamıyorumSağol canım içiyorum öyle fena değilim çok şükür burnum tıkalı boğazım şiş o kadar
Oooo sende mii? Sqlgin mi var acaba ya. Atesinize cok dikkat edin hanimlar. 37 yi asirmayinEşim grip olmuştu ondan geçti canım Sağol sende dikkat et kendine