Gözün Aydın canım sonuçlarına çok sevindim güzel haberleri alınca daha çabuk iyileşirsinTesekkur ederim canim.Ben oglumu da zor sartlarda buyuttum.bugun de hasta hasta ise gitmek zoruma gitti.gercekten de berbat durumdayim.tavuk suyuna corba yaptik esimle zar zor.onu ictim.dedigin gibi kivi de yiyeyim birazdan.
ultrason sonuclarim da cok sukur iyiydi.evraklari verdi ama daha okuyamadim.hem hasta hem de endiseli olunca gozyaslarima hakim olamadim.insan korkuyor ne de olsa.dun gece de uyuyamadim.hem bu kontrolu kafaya taktim hem de hastayim zaten.zombi gibi gezdim evde:))
bebeklerim 302 gr ve 304 gr.dr. normal dedi.kalp karin omurga gozleri vs. Bakti.kalp odaciklarini gosterdi.ayaklari elleri gosterdi.
Bir de seker yuklemesinin zararini sordum kizlar.sacmalik dedi.dunyada boyle bir calisma yok dedi.yediklerinle zaten seker aliyosun dedi.safsata dedi.sonucta bu kisi de prof. Bir perinatolog.bu sebeple terddutte olanlar gidecekleri uzmanlarina sorsunlar benim gibi.malum gecen gun birisi geldi burda asla yaptirmayin filan yazmisti ya ozellikle sordum buraya yazmak icin
Sagol canim.Gözün Aydın canım sonuçlarına çok sevindim güzel haberleri alınca daha çabuk iyileşirsinşeker yüklemesi ile ilgili yorumunda çok iyi oldu ne kadar çok doktordan duyarsak içimiz o kadar rahat olur , bu arada yanılıyor muyum bilmem seninkiler topiğin en büyükleri abi ile abla sanırım
Tesekkur ederim bu halinle yazdigin icin. Sevindim bebeklerin iyi olmasina. Benim de yarin sabah. Merak etmistim nasil oluyor neye bakiliyor diye Allah razi olsun. Acil sifalar en kisa zamandaTesekkur ederim canim.Ben oglumu da zor sartlarda buyuttum.bugun de hasta hasta ise gitmek zoruma gitti.gercekten de berbat durumdayim.tavuk suyuna corba yaptik esimle zar zor.onu ictim.dedigin gibi kivi de yiyeyim birazdan.
ultrason sonuclarim da cok sukur iyiydi.evraklari verdi ama daha okuyamadim.hem hasta hem de endiseli olunca gozyaslarima hakim olamadim.insan korkuyor ne de olsa.dun gece de uyuyamadim.hem bu kontrolu kafaya taktim hem de hastayim zaten.zombi gibi gezdim evde:))
bebeklerim 302 gr ve 304 gr.dr. normal dedi.kalp karin omurga gozleri vs. Bakti.kalp odaciklarini gosterdi.ayaklari elleri gosterdi.
Bir de seker yuklemesinin zararini sordum kizlar.sacmalik dedi.dunyada boyle bir calisma yok dedi.yediklerinle zaten seker aliyosun dedi.safsata dedi.sonucta bu kisi de prof. Bir perinatolog.bu sebeple terddutte olanlar gidecekleri uzmanlarina sorsunlar benim gibi.malum gecen gun birisi geldi burda asla yaptirmayin filan yazmisti ya ozellikle sordum buraya yazmak icin
canim sana da gecmis olsun. Benden iki hafta once griptim. Dr. Ilac kullanmamak icin gitmemezlik etme. Gerekirse kullanacaksin dedi. Kotuyseniz dr.a da gidebilirsiniz. Diger turlusu zararliymis atrsine cok dikkat et 38 e yaklasirsa filan hic durmakızlar bende grip oldum malesef
bebişlerim etkilenmiyordur inşallah korkuyorum
Hayirli olsun canimm gozun aydin olsun saglikla kucagina al insallaaahhhumuts76 .!.:Tesekkur ederim canim.Ben oglumu da zor sartlarda buyuttum.bugun de hasta hasta ise gitmek zoruma gitti.gercekten de berbat durumdayim.tavuk suyuna corba yaptik esimle zar zor.onu ictim.dedigin gibi kivi de yiyeyim birazdan.
Sanada hayirli olsun canimm.simdi boyleysek sonlara doğru dusunemiyorrruuummm bugün evim temizlendi ben bisey yapmadim bi yemek yaptım ama nasil yorulmuş um kadin gittikten sonra uzandim sirt ustu evdede kimse yok kalkamiyorum agliyimmi guliyimmi sasirdim kalkabilmem için destek sart :) bide dr.bana plesentalari bir olabilir dedi dr.sakincasi yok dedi ama bilemedim sizde nasil durumlar?Ay masallah masallah.allah nazardan saklasin.bizde gittik bugun doktora.ayni dedigin sekilde organlarina bakti.kendince bir sorun goremedi ama yine de detayli ultrasona git dedi.bu cocuklar buyudukce fotolari kotulesiyor.kucukken ne guzel ikisi ayni fotodaydi simdi yarim vucut ancak sigiyor.seker yuklemesine zerre inanmasamda sordum.yok artik dedi.biri dr.diye her konuda ahkam kesme hakkina sahip degil dedi.cok sinirli karataya.neyse bizimde sonucta sukur hersey yolunda.buyumusler.dr.hizli hareket edince nefesim kesiliyor dedim.adam guldu 360 gr tanesi totalde 720 suyu vs.normal degil mi sence dedi.anladim ki yavas hareket zamani geldi artik
Adım geçmiş, hemen hissettimm ewt biz biraz daha büyüğüz sizlerden. Artık sona doğru yaklaşıyoruz yavaş yavaş. Doktorum 38.hafta sezeryan olarak planlıyor şu an doğumumu. Bu da 7 hafta kaldı demek oluyor ki böyle söyleyince oldukça heyecanlanıyorum... Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.. Sonra da hep iyi günlerini göstersin inşallah... Şu ana kadar 8 kilo aldım.. Henüz öyle ağırlaşma, nefes darlığı falan çok başlamadı bende. Mide yanması dışında bir sıkıntımız yok çok şükür. Çok yazamasam da sizleri takipteyim.. Şimdiden hepinize mutlu yıllar diliyorum. Bu yıl bizim için zaten harika olacak çünkü bebişlerimiz gelecek. İnşallah sağlıkla mutlulukla geçer bütün bir yıl...Sagol canim.
insallah sagsalim tastamam bizlere bagislar bebeklerimizi yuce rabbim.cok sukur iyi haberlerini aldim .haftasonu hizla iyilesmem lazim artik:))
Gebelik haftamiz yakin olan arkadaslarimiz var bikac kisiyiz.bir de ppb arkadasimiz var o biraz daha ileride hafta olarak.
Sen de sagol canim.biz de senin guzel haberlerini bekliyoruz.Tesekkur ederim bu halinle yazdigin icin. Sevindim bebeklerin iyi olmasina. Benim de yarin sabah. Merak etmistim nasil oluyor neye bakiliyor diye Allah razi olsun. Acil sifalar en kisa zamanda
canim sana da gecmis olsun. Benden iki hafta once griptim. Dr. Ilac kullanmamak icin gitmemezlik etme. Gerekirse kullanacaksin dedi. Kotuyseniz dr.a da gidebilirsiniz. Diger turlusu zararliymis atrsine cok dikkat et 38 e yaklasirsa filan hic durma
Masallah canim iyi olmana sevindim doguma kadar boyle devam et ins.yeni yil dileklerine katiliyorum sagolasin.az kaldi dogum macerani da yazacaksin buraya hayirlisiyla.Adım geçmiş, hemen hissettimm ewt biz biraz daha büyüğüz sizlerden. Artık sona doğru yaklaşıyoruz yavaş yavaş. Doktorum 38.hafta sezeryan olarak planlıyor şu an doğumumu. Bu da 7 hafta kaldı demek oluyor ki böyle söyleyince oldukça heyecanlanıyorum... Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.. Sonra da hep iyi günlerini göstersin inşallah... Şu ana kadar 8 kilo aldım.. Henüz öyle ağırlaşma, nefes darlığı falan çok başlamadı bende. Mide yanması dışında bir sıkıntımız yok çok şükür. Çok yazamasam da sizleri takipteyim.. Şimdiden hepinize mutlu yıllar diliyorum. Bu yıl bizim için zaten harika olacak çünkü bebişlerimiz gelecek. İnşallah sağlıkla mutlulukla geçer bütün bir yıl...
Canim cok saol.amin ins.hep birlikte canim.Hayirli olsun canimm gozun aydin olsun saglikla kucagina al insallaaahhh
Gecmis olsun canim.Ates oldugu zaman dikkatli olcakmisiz.dun prof.a sordum.su anda ise ihlamur limon ve dinlenmeden baska secenegimiz yok malesef.ben de perisanim.haftasonu bari duzelsek.istah ta kalmadi.meyve de canim istemiyo ama zorla yicez artik.kızlar bende grip oldum malesef
bebişlerim etkilenmiyordur inşallah korkuyorum
Sende mi canim ya.gecmis olsun.salgin tum ulkedeki hamileleri buluyo sanirim.yukarda da yazdim ya ihlamur limin ve yatak istirahati yapicaz.bogazina bisey surdun mu.ben burnuma az az viks koydum.gece uyuyamadim hic.bi tikaniyo bi akiyo sar sar.Günaydın kızlar
Bu gece hiç uyumadim desem yeri var
Grip oldum bogazlarım sarılı. ..
Sağol canımSende mi canim ya.gecmis olsun.salgin tum ulkedeki hamileleri buluyo sanirim.yukarda da yazdim ya ihlamur limin ve yatak istirahati yapicaz.bogazina bisey surdun mu.ben burnuma az az viks koydum.gece uyuyamadim hic.bi tikaniyo bi akiyo sar sar.
nasil oldun daha iyisindir ins. Gittik donuyoruz simdi. Elhamdulillah bebeklerde bir sorun gozukmedi ama bir gol mu yedik desem surpriz mi oldu desem bilemedim. Bir kiz bir erkek diye biliyorduk. Bugun ikisininde erkek oldugunu ogrendik. Herhalde perinatologun dedigi daha dogrudur degil mi. Kendi dr.um kiz demistiSen de sagol canim.biz de senin guzel haberlerini bekliyoruz.
gribi sormustum ben dun dr.aa.aynen ates olursa ilac kullanacaksin dedi.onun disinda sadece dinlenmek kaliyor yapabilecegimiz.
Olsun canım iki oğlun olur. Sağlıklı olsun yeternasil oldun daha iyisindir ins. Gittik donuyoruz simdi. Elhamdulillah bebeklerde bir sorun gozukmedi ama bir gol mu yedik desem surpriz mi oldu desem bilemedim. Bir kiz bir erkek diye biliyorduk. Bugun ikisininde erkek oldugunu ogrendik. Herhalde perinatologun dedigi daha dogrudur degil mi. Kendi dr.um kiz demisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?