• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

kızlar size bişey danışmak istiyorum... bi arkadaşım var 4 yıldır evli ve pko'lu. bu sıkıntıyla ilgili en iyi merkez hangisi sizce ?? aranızda bu sorunla savaşıp hamile kalanlar mutlaka vardır bize bi fikir verebilir misiniz ??

Hayirli cumalar kizlar :) Rabbim bebeklerimiz kucagimizda cumalarda dua ettigimiz gunleride gostersin :) hasta olan arkadaslar gecmis olsn cinsiyet ogrenecekler hayirli olsun simdiden :) simdi bisey daha sorucam ben haftanin iki gunu kesin basagrisi burun tikanikligiyla uyaniyorum boyle olan varmi

Baş ağrısı kan damarlarının genişlemesinden dolayı oluyor, burun tıkanıklığıda hava kuruluğundan tabi, bebeğin içinde kullanman gereken hava nemlendiricisini şimdiden almalısın, bebeklerimizin uyuduğu odanın ısısını ve nemini sabit tutmalıyız...

kızlar size bişey danışmak istiyorum... bi arkadaşım var 4 yıldır evli ve pko'lu. bu sıkıntıyla ilgili en iyi merkez hangisi sizce ?? aranızda bu sorunla savaşıp hamile kalanlar mutlaka vardır bize bi fikir verebilir misiniz ??

Pko için hiçmi tedavi görmemiş, benim bir arkadaşım sadece metformin etken maddeli bir ilaç kullanarak normal hamile kaldı,

kızlar size bişey danışmak istiyorum... bi arkadaşım var 4 yıldır evli ve pko'lu. bu sıkıntıyla ilgili en iyi merkez hangisi sizce ?? aranızda bu sorunla savaşıp hnamile kalanlar mutlaka vardır bize bi fikir verebilir misiniz ??
Bende pko luyum ama hiic bi çare bulamadim duzensiz adet hatta ilacsiz olamiyordum bile:(

Pko için hiçmi tedavi görmemiş, benim bir arkadaşım sadece metformin etken maddeli bir ilaç kullanarak normal hamile kaldı,

ilaç kullanmış ama etkili olmamış doktor tüp bebek tedavisine başlayın demiş.

Bende pko luyum ama hiic bi çare bulamadim duzensiz adet hatta ilacsiz olamiyordum bile:KK43:

arkadaşım da çok az adet görüyormuş kanaması çok az oluyomuş..sen hangi merkeze gittin canım ?? kaçıncı denemendi ?

günaydınlar,
çoook feci hastayım ben.
salya sümük oldum resmen.
bütün gece dolandım durdum.burnum bi tkıanıyo bi akıyo.
bugün de detaylı ultrason günüm.
tam da hastalığıma geldi ya:KK43:(
nasıl iyileşicem ben.ıhlamur ve limondan başka bişey de yok alternatif.
Ayy canim ya cok gecmis olsun.allahtan hafta sonu geldi dinlenirsin guzelce.ayrintili ultrason haberlerini bekliyorum.

Canım benim bende pkoluydum 1 sene dohum kontrol 1 sene ara 2 sene daha kullandım evlenmeden 6 ay once bıraktım 1,5 sene sonra doğal yollarla hamile kaldım daha sonra kaybettim. o sırada ömer sudekan'a gittim ve devam ettim daha sonra alev timura gittim ve ege üniversitesinde asgari ilaaç ile tüp bebek yaptırdım ve hamileyim. Allah'ım ona da nasip etsin inşallah.

Slm kızlar benim bebekler 4 oldu ikisi ayrı kesede ikisi aynı kesede dün gördük kalp atışlarınıda duyduk ama dr aynı kesedekilerini sonlandırmak istiyor çok üzgünüm ben onlardan ayrılmak istemiyorum ama dr ısrarlı benim şekerim var kilolu hamile kaldım taşıyamazsın diyorlar bebekler birbirlerine zarar verir hepsini kaybedersin diyor kafam karmakarışık eşimde dr ları dinleyelim birde seni kaybedersek diyor allah yardımcımız olsun dua edin bana ve bebeklerime

Slm kızlar benim bebekler 4 oldu ikisi ayrı kesede ikisi aynı kesede dün gördük kalp atışlarınıda duyduk ama dr aynı kesedekilerini sonlandırmak istiyor çok üzgünüm ben onlardan ayrılmak istemiyorum ama dr ısrarlı benim şekerim var kilolu hamile kaldım taşıyamazsın diyorlar bebekler birbirlerine zarar verir hepsini kaybedersin diyor kafam karmakarışık eşimde dr ları dinleyelim birde seni kaybedersek diyor allah yardımcımız olsun dua edin bana ve bebeklerime
çok zor bir karar ya bişey olmazsa diye de düşünüyor olabilirsin ama doktoru dinlemek lazım belki 4 unu kaybedebilirsin demiş. sağlıklıları devam ettiriyorlar zaten hem sana da zararlı 2si olsun sonra bida olur canım benim allah doğacak bebeklerine ve sana sağlık versin.

Canım benim bende pkoluydum 1 sene dohum kontrol 1 sene ara 2 sene daha kullandım evlenmeden 6 ay once bıraktım 1,5 sene sonra doğal yollarla hamile kaldım daha sonra kaybettim. o sırada ömer sudekan'a gittim ve devam ettim daha sonra alev timura gittim ve ege üniversitesinde asgari ilaaç ile tüp bebek yaptırdım ve hamileyim. Allah'ım ona da nasip etsin inşallah.
amin canım inşallah Rabbim isteyen herkese versin seni de evladına sağlıkla sıhhatle kavuştursun inşallah..

canım benim gönül ister hepsini doğurasın ama drun haklı 4 tane bebek birbirlerine sana da zarar verebilirler Allahın izniyle daha sonra yine olur inşallah... zor bir karar hakikaten Allah yardımcın olsun inşallah...

Canım ya çok zor bir karar. Allah sana yardım etsin inşallah.başka doktorlara göründünmü. başka görüşlerde al istersen.

Canim ben inan cok sasirdim, kac embrio koymustu doktor?
ayrica ucuzlerde bile birini aliyorlar,gercekten cok zor bir karar ama aksi takdirde butun bebislerin gelisimi engellenecek..
sana sabir diliyorum canim, sonucta bebegini kucagina alacagin gunleri dusun :KK37:

Canım seni merak ediyordum ama şimdi ne diyeceğimi bilemedim gerçekten çok zor bir karar Allah yardımcın olsun

Back