Progestan iğne ve fitile halen devam ediyorum diğerlerini 7. Haftada bıraktım, ilişki konusunda fikrim yok sormadım sormaya da niyetim yokKızlar sizlere sorularım olacak bu kullandığım ilaçları ne zaman bırakacağım tüp bebek benimki de estrofem prrotesgen fitil ve progestan iğne kullanıyorum. Ve birde biraz ayıp olacak ama ilişki ne zaman serbest oluyo bilgisi olan varsa yazsın
tamamen bırakmam 11. hafta sonuydu canım ilaçları. ama benden daha uzun süre kullanan arkadaşlar da var.. ilişki konusunda da son kontrolumde sordum dr a utana sıkılaKızlar sizlere sorularım olacak bu kullandığım ilaçları ne zaman bırakacağım tüp bebek benimki de estrofem prrotesgen fitil ve progestan iğne kullanıyorum. Ve birde biraz ayıp olacak ama ilişki ne zaman serbest oluyo bilgisi olan varsa yazsın
tamamen bırakmam 11. hafta sonuydu canım ilaçları. ama benden daha uzun süre kullanan arkadaşlar da var.. ilişki konusunda da son kontrolumde sordum dr a utana sıkılabiraz daha durun bakalım dedi.. bida da sormıycam zaten. şunun şurasında ne kaldı ki 5 daha sabretsin kocacık
Progestan iğne ve fitile halen devam ediyorum diğerlerini 7. Haftada bıraktım, ilişki konusunda fikrim yok sormadım sormaya da niyetim yok
Bende dune kadar progestn igne kullaniyidum daha yeni bitti.estrofemi kalp atisi duyulunca biraktim.coraspine devam.iğneler artık dayanılmaz geliyor zaten şimdiden 3 kilo verdim çok ağır geçiyor
canım bana yazmıştı dr ne olduğunu da bilmiyordum ama eczane decavit vermiş. dr a söyledim aynısı farketmez dedi. decavit kullanıyorum yani ben.kızlar dün dr. elevit yazmış bazı yerlerdee içinde domuz katkisı olduğunu okudum siz kullanıyor musunuz
canım bana yazmıştı dr ne olduğunu da bilmiyordum ama eczane decavit vermiş. dr a söyledim aynısı farketmez dedi. decavit kullanıyorum yani ben.
Dogru duymussun canim bende bayagi arastirdim bu ilaci firma ya sorulmis firma da desteklemis yok dememis yanikızlar dün dr. elevit yazmış bazı yerlerdee içinde domuz katkisı olduğunu okudum siz kullanıyor musunuz
Kızlar sizlere sorularım olacak bu kullandığım ilaçları ne zaman bırakacağım tüp bebek benimki de estrofem prrotesgen fitil ve progestan iğne kullanıyorum. Ve birde biraz ayıp olacak ama ilişki ne zaman serbest oluyo bilgisi olan varsa yazsın
Sorma canım ya kevgire döndük ama bebişler için değer ne yapalım anne olmak zoriğneler artık dayanılmaz geliyor zaten şimdiden 3 kilo verdim çok ağır geçiyor
Baba olma isteği onun önüne geçiyor Allah'ın izniyle birde affedersiniz ama hepimiz yaşadık yumurtlama günlerinde gün aşırı, çatlama iğnesi yap saati saatine ilişki, ilişkiden sonra bir saat ayakları dik yat, yılllarca uğraştık biraz dinlenelimMerhaba canım ilişki konusunda bilgi alan tek benim sanırım.
Bizim transfer sonrası hemen serbest bıraktı dr. Biz sormadan kendi söyledi, ancak progesteron alıyoruz, bu bizim isteği azaltıyo, bide o kadar masum ve kutsal bi duyguki, ne eşim nede ben yapmak istemiyoruz, 10 yıldır eşiyim , bundan sonra anne olucam, çok şükür ada bu konuda çok anlayışlı, 10 yıldır bekliyoruz bebeğimizi, hiç bir istek onun üstüne çıkamaz, emin ol senin eşinde bu konuda anlayışlı olacaktır. İçini rahat tut....
Hem kaynana olacan, hem kız vercen.Kizlaaarrr bizde simdi hastaneden geldik topigimize bir erkek bir kiz daha geliyor:))ogluşumun pipisinide gorduuk bugün kan idrar bide parmağımdan kan aldilar.Burnum kanadigi için pihtilasmaya baktılar. Nihayet muhtemel doğum tarihini sordum 20 mayis dedi.ben 2 kg almisim ama ben tombis hamile kaldim:)renkli ultrasonla ayrintili aynimi benim dr.um ikiz oldugu için çok bise anlasilmaz dedi o kadar para vermeyin bence dedi sizlerden haber alir ona gore yaptiririm artik
Ne güzel :) alsın tabiki ne hevesle istedik bu bebekleri. Rabbim çok şükür nasip etti. Hayırlısıyla kucağımıza almayı da nasip etsin. Ve tüm isteyenlere rabbim evlat nasip etsinteşekkür ederim canım benimo hız benden deil canım eşimden kaynaklanıyo adamı bi bıraksam bebek odası takımı alıp döşeyecek odayı... dün de ben kalsın daha filan dedim ama baktım çok hevesi kırılıyo alalım madem dedim bende napim
Amiinn caniim cok degisik bi duyguymus ben kiz oldugunu dusunuyordum ikisininde ama icimde bide erkek buyuttugumu hissetmek cok guzelmis rabbim hrkse nasip etsin insalllaaah kimseyi aratmasinHem kaynana olacan, hem kız vercen.. HAyırlısı olsun kuzum. Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
Amiin canim insallah hepimize saglıkla kucaklrimiza almak nasip olsun inşallahhhOyyyy maaşallah canım çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin :)
Geçmiş olsun canım , bol bol su iç. Umarım ultrasonun iyi geçergünaydınlar,
çoook feci hastayım ben.
salya sümük oldum resmen.
bütün gece dolandım durdum.burnum bi tkıanıyo bi akıyo.
bugün de detaylı ultrason günüm.
tam da hastalığıma geldi ya(
nasıl iyileşicem ben.ıhlamur ve limondan başka bişey de yok alternatif.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?