2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Progestan iğne ve fitile halen devam ediyorum diğerlerini 7. Haftada bıraktım, ilişki konusunda fikrim yok sormadım sormaya da niyetim yok

tamamen bırakmam 11. hafta sonuydu canım ilaçları. ama benden daha uzun süre kullanan arkadaşlar da var.. ilişki konusunda da son kontrolumde sordum dr a utana sıkıla biraz daha durun bakalım dedi.. bida da sormıycam zaten. şunun şurasında ne kaldı ki 5 daha sabretsin kocacık

bende sormadım ama merak işte bide duygusalım sürekli esim beni artık istemiyor gibi geliyor tabi o ne kadar beni rahatlamaya çalışssada yok öyle bişey desede ben engel olamıyorum

Merhaba canım ilişki konusunda bilgi alan tek benim sanırım.
Bizim transfer sonrası hemen serbest bıraktı dr. Biz sormadan kendi söyledi, ancak progesteron alıyoruz, bu bizim isteği azaltıyo, bide o kadar masum ve kutsal bi duyguki, ne eşim nede ben yapmak istemiyoruz, 10 yıldır eşiyim , bundan sonra anne olucam, çok şükür ada bu konuda çok anlayışlı, 10 yıldır bekliyoruz bebeğimizi, hiç bir istek onun üstüne çıkamaz, emin ol senin eşinde bu konuda anlayışlı olacaktır. İçini rahat tut....

Baba olma isteği onun önüne geçiyor Allah'ın izniyle birde affedersiniz ama hepimiz yaşadık yumurtlama günlerinde gün aşırı, çatlama iğnesi yap saati saatine ilişki, ilişkiden sonra bir saat ayakları dik yat, yılllarca uğraştık biraz dinlenelim

Hem kaynana olacan, hem kız vercen. . HAyırlısı olsun kuzum. Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin

Ne güzel :) alsın tabiki ne hevesle istedik bu bebekleri. Rabbim çok şükür nasip etti. Hayırlısıyla kucağımıza almayı da nasip etsin. Ve tüm isteyenlere rabbim evlat nasip etsin

Hem kaynana olacan, hem kız vercen. . HAyırlısı olsun kuzum. Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
Amiinn caniim cok degisik bi duyguymus ben kiz oldugunu dusunuyordum ikisininde ama icimde bide erkek buyuttugumu hissetmek cok guzelmis rabbim hrkse nasip etsin insalllaaah kimseyi aratmasin

günaydınlar,
çoook feci hastayım ben.
salya sümük oldum resmen.
bütün gece dolandım durdum.burnum bi tkıanıyo bi akıyo.
bugün de detaylı ultrason günüm.
tam da hastalığıma geldi ya(
nasıl iyileşicem ben.ıhlamur ve limondan başka bişey de yok alternatif.

Geçmiş olsun canım , bol bol su iç. Umarım ultrasonun iyi geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…