2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Merhaba kızlar hastaneden geldim. .. bebeğim iyi çok şükür. 3 lü test için kan verdim . pazartesi sonuç çıkacak. Ayrıntılı ultrason için gün verecek doktor
İyi olmasına sevindim canım
Yarın gideceğim kontrole . 3lü test için kan alınmadan önce 2li testte olduğu gibi ölçüm yapılıyormu ?

en zevklisi ayrıntılı ultrason herşeyine tek tek bakılıyor tüm iç organları uzulları... bu süreçte en çok zevk aldığım yerdi. pozda veriyo bebişler..
ben de ayrıntılı ultrasonu merakla bekliyorum bebeklerimizi uzun uzun görmek iyi gelir hepimize :) hangi haftada yapılıyor bu ultrason kontrolu canım acaba ??

merhaba tatlı anneler
nasılsınız?
biraz regl agrısına benzer bir agrım var onun dışında gayet iyiyim. bebişlerimle büyüyoruz şuana kadar 5 kilo almışım biraz hızlı gidiyorum:)))))))
haftaya kontrolum var merakla bekliyorum.
Anneler, ikiz anneleri özellikle sizlere soruyorum sezeryan mı yapıcaksınız? normal doğumda ısrarcı olcakmısınız? bunu merak ettim tabikide ne gerekiyorsa o yapılır ama ben normal doğum istiyordum şimdi ikiz olunca korkuyorum açıkcası.

en zevklisi ayrıntılı ultrason herşeyine tek tek bakılıyor tüm iç organları uzulları... bu süreçte en çok zevk aldığım yerdi. pozda veriyo bebişler..
Inşallah benim için de zevkli geçer
İyi olmasına sevindim canım
Yarın gideceğim kontrole . 3lü test için kan alınmadan önce 2li testte olduğu gibi ölçüm yapılıyormu ?
Sağol canım evet ölçüm yapılıyor
Gunaydin kizlar C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye. gormussun prensi hersey yolunda cok sevindim su bizimde gorus gunu gelseydi bi :)
Sağol canım benim inşallah sende görürsün prensesii

Ay ne guzel.ben 8 kilo aldim.dr.cok kizdi.birdaha boyle gelme once diyetisyene git dedihalbuki cok dikkat ediyorum ama almisim ne yapayim.o gunden beri nasil karnim acikiyor?gicikligina gibi nasul yiyorym anlatamamne yapayim fircamida yerim ekmegimi dedogum olarak kesinlikle tartismasiz sezeryan dusunuyorum.dr.normal dese bile asla normal yapmam diyorum simdi.zaten su andan karnim 7 aylik gibi sis. Kizlar yazmis ya gobeklerimizi paylasalim diye.ben bi paylassam sok olur herkes.o kadar buyuk daha simdiden.ilerleyen hallerimi hayal edemiyorum.ben 27.haftada isten ayrilacagim.3 haftada iznim var.ustune hemen dogum iznine ayrilacagim.evde agirlikla yatmayi ve bebisleri icimde tutabildigim kadar tutmayi dusunuyorum.sen ne dusunuyorsun is hakkinda

Ben de 7 kilo aldım.Zaten tedavi sürecinde de 3-4 kilo almıştım ve dezaten kiloluydunmmm(
Bana da çok almışssın dedi geçen ay dr.v e bu ay da çok aldım:))
ikiz olduğu i.in sanırım hızla alacağız bu kiloları.
Aslında bu ay dikkat ettim,çubuk kraker bisküvi filan yiyordum bıraktım.
Ancak meyve ve ekmeği azaltmadım.

benim ilki sezeryan olduğu için mecburen sezeryan olucak.
bu konuda dr. unuzun tavsiyesi de çnemli.
riskli görürse zaten normali yaptırmaz.
çünkü ikiz gebelikler riskli gebeliğe giriyor.

benim ilki sezeryan olduğu için mecburen sezeryan olucak.
bu konuda dr. unuzun tavsiyesi de çnemli.
riskli görürse zaten normali yaptırmaz.
çünkü ikiz gebelikler riskli gebeliğe giriyor.
canım artık ikiz gebelikleri normal doğum yaptırmıyolar. hele seninkide benimki gibi tüp bebekse kesinlikle sezeryan olur. kaldıki sorunsuz bir tekil gebelik bile sezeryan yapılırken... senin durumun ayrı ama ... çevremde son bir ayda 3 doğum oldu hepsi normal doğum diye gidip sezeryan ile çıktılar. bende normal doğum çoookk istiyorum bakalım bende ne olacak...

Kızlar çok uzun süre ayakta kalıgınız oluyormu iş güç felan
benim çok oluyo canm. bi kaç kere yemekli misafir çağırdım haliyle günüm temzlikle ve ayakta yemek hazırlamakla geçti. dün de eşimle bize 1buçuk saatlik mesafeli bi ile gezmeye gittik yine çok ayakta durdum. tabi ara ara oturduk çay filan mola verdik. bebişime de ana kucağı aldım :) portatif beiş de deniyo sanırım..maviş maviş oğluşumaa

Maşallah hızlısın canım Rabbim Güle güle sağlıkla kullanmayı nasip etsin

Kizlaaarrr bizde simdi hastaneden geldik topigimize bir erkek bir kiz daha geliyor:))ogluşumun pipisinide gorduuk bugün kan idrar bide parmağımdan kan aldilar.Burnum kanadigi için pihtilasmaya baktılar. Nihayet muhtemel doğum tarihini sordum 20 mayis dedi.ben 2 kg almisim ama ben tombis hamile kaldim:)renkli ultrasonla ayrintili aynimi benim dr.um ikiz oldugu için çok bise anlasilmaz dedi o kadar para vermeyin bence dedi sizlerden haber alir ona gore yaptiririm artik

Oyyyy maaşallah canım çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin :)

Kızlar sizlere sorularım olacak bu kullandığım ilaçları ne zaman bırakacağım tüp bebek benimki de estrofem prrotesgen fitil ve progestan iğne kullanıyorum. Ve birde biraz ayıp olacak ama ilişki ne zaman serbest oluyo bilgisi olan varsa yazsın

Maşallah hızlısın canım Rabbim Güle güle sağlıkla kullanmayı nasip etsin
teşekkür ederim canım benim o hız benden deil canım eşimden kaynaklanıyo adamı bi bıraksam bebek odası takımı alıp döşeyecek odayı... dün de ben kalsın daha filan dedim ama baktım çok hevesi kırılıyo alalım madem dedim bende napim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…