- 22 Mart 2014
- 332
- 267
- 53
İyi olmasına sevindim canımMerhaba kızlar hastaneden geldim. .. bebeğim iyi çok şükür.3 lü test için kan verdim . pazartesi sonuç çıkacak. Ayrıntılı ultrason için gün verecek doktor
ben de ayrıntılı ultrasonu merakla bekliyorum bebeklerimizi uzun uzun görmek iyi gelir hepimize :) hangi haftada yapılıyor bu ultrason kontrolu canım acaba ??en zevklisi ayrıntılı ultrason herşeyine tek tek bakılıyor tüm iç organları uzulları... bu süreçte en çok zevk aldığım yerdi. pozda veriyo bebişler..
Ewet canım aynı ikili test gibi...İyi olmasına sevindim canım
Yarın gideceğim kontrole . 3lü test için kan alınmadan önce 2li testte olduğu gibi ölçüm yapılıyormu ?
Inşallah benim için de zevkli geçeren zevklisi ayrıntılı ultrason herşeyine tek tek bakılıyor tüm iç organları uzulları... bu süreçte en çok zevk aldığım yerdi. pozda veriyo bebişler..
Sağol canım evet ölçüm yapılıyorİyi olmasına sevindim canım
Yarın gideceğim kontrole . 3lü test için kan alınmadan önce 2li testte olduğu gibi ölçüm yapılıyormu ?
Gunaydin kizlarC A N O gormussun prensi hersey yolunda cok sevindim su bizimde gorus gunu gelseydi bi :)
Ay ne guzel.ben 8 kilo aldim.dr.cok kizdi.birdaha boyle gelme once diyetisyene git dedimerhaba tatlı anneler
nasılsınız?
biraz regl agrısına benzer bir agrım var onun dışında gayet iyiyim. bebişlerimle büyüyoruz şuana kadar 5 kilo almışım biraz hızlı gidiyorum:)))))))
haftaya kontrolum var merakla bekliyorum.
Anneler, ikiz anneleri özellikle sizlere soruyorum sezeryan mı yapıcaksınız? normal doğumda ısrarcı olcakmısınız? bunu merak ettim tabikide ne gerekiyorsa o yapılır ama ben normal doğum istiyordum şimdi ikiz olunca korkuyorum açıkcası.
21.haftada yapılıyor canım benimki öyle oldu...ben de ayrıntılı ultrasonu merakla bekliyorum bebeklerimizi uzun uzun görmek iyi gelir hepimize :) hangi haftada yapılıyor bu ultrason kontrolu canım acaba ??
Ben de 7 kilo aldım.Zaten tedavi sürecinde de 3-4 kilo almıştım ve dezaten kiloluydunmmmAy ne guzel.ben 8 kilo aldim.dr.cok kizdi.birdaha boyle gelme once diyetisyene git dedihalbuki cok dikkat ediyorum ama almisim ne yapayim.o gunden beri nasil karnim acikiyor?gicikligina gibi nasul yiyorym anlatamam ne yapayim fircamida yerim ekmegimi de dogum olarak kesinlikle tartismasiz sezeryan dusunuyorum.dr.normal dese bile asla normal yapmam diyorum simdi.zaten su andan karnim 7 aylik gibi sis. Kizlar yazmis ya gobeklerimizi paylasalim diye.ben bi paylassam sok olur herkes.o kadar buyuk daha simdiden.ilerleyen hallerimi hayal edemiyorum.ben 27.haftada isten ayrilacagim.3 haftada iznim var.ustune hemen dogum iznine ayrilacagim.evde agirlikla yatmayi ve bebisleri icimde tutabildigim kadar tutmayi dusunuyorum.sen ne dusunuyorsun is hakkinda
benim ilki sezeryan olduğu için mecburen sezeryan olucak.merhaba tatlı anneler
nasılsınız?
biraz regl agrısına benzer bir agrım var onun dışında gayet iyiyim. bebişlerimle büyüyoruz şuana kadar 5 kilo almışım biraz hızlı gidiyorum:)))))))
haftaya kontrolum var merakla bekliyorum.
Anneler, ikiz anneleri özellikle sizlere soruyorum sezeryan mı yapıcaksınız? normal doğumda ısrarcı olcakmısınız? bunu merak ettim tabikide ne gerekiyorsa o yapılır ama ben normal doğum istiyordum şimdi ikiz olunca korkuyorum açıkcası.
canım artık ikiz gebelikleri normal doğum yaptırmıyolar. hele seninkide benimki gibi tüp bebekse kesinlikle sezeryan olur. kaldıki sorunsuz bir tekil gebelik bile sezeryan yapılırken... senin durumun ayrı ama ... çevremde son bir ayda 3 doğum oldu hepsi normal doğum diye gidip sezeryan ile çıktılar. bende normal doğum çoookk istiyorum bakalım bende ne olacak...benim ilki sezeryan olduğu için mecburen sezeryan olucak.
bu konuda dr. unuzun tavsiyesi de çnemli.
riskli görürse zaten normali yaptırmaz.
çünkü ikiz gebelikler riskli gebeliğe giriyor.
benim çok oluyo canm. bi kaç kere yemekli misafir çağırdım haliyle günüm temzlikle ve ayakta yemek hazırlamakla geçti. dün de eşimle bize 1buçuk saatlik mesafeli bi ile gezmeye gittik yine çok ayakta durdum. tabi ara ara oturduk çay filan mola verdik. bebişime de ana kucağı aldım :) portatif beiş de deniyo sanırım..maviş maviş oğluşumaaKızlar çok uzun süre ayakta kalıgınız oluyormu iş güç felan
benim çok oluyo canm. bi kaç kere yemekli misafir çağırdım haliyle günüm temzlikle ve ayakta yemek hazırlamakla geçti. dün de eşimle bize 1buçuk saatlik mesafeli bi ile gezmeye gittik yine çok ayakta durdum. tabi ara ara oturduk çay filan mola verdik. bebişime de ana kucağı aldım :) portatif beiş de deniyo sanırım..maviş maviş oğluşumaa
çok şükür Allah kucağınada almayı nasip etsin .cinsiyeti belli oldumu bebişininEvet tüp bebek canım , üçüncü denemede buldum hayırlısıyla
Ben bir kilo almıştım bgn ilk defa kilo aldım diye mutlu oldum :)Aynen bende de göbek yok daha . kilo da almadım henüz.
Oyyyy maaşallah canım çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin :)Kizlaaarrr bizde simdi hastaneden geldik topigimize bir erkek bir kiz daha geliyor:))ogluşumun pipisinide gorduuk bugün kan idrar bide parmağımdan kan aldilar.Burnum kanadigi için pihtilasmaya baktılar. Nihayet muhtemel doğum tarihini sordum 20 mayis dedi.ben 2 kg almisim ama ben tombis hamile kaldim:)renkli ultrasonla ayrintili aynimi benim dr.um ikiz oldugu için çok bise anlasilmaz dedi o kadar para vermeyin bence dedi sizlerden haber alir ona gore yaptiririm artik
teşekkür ederim canım benimMaşallah hızlısın canım Rabbim Güle güle sağlıkla kullanmayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?